Helena Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 18 Share Posted January 18 Ruusuvouri ima na sebi prvi podnošljiv Head komplet u istoriji tenisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 19 Share Posted January 19 Ja pak ne pamtim bolju opremu od ove najkove što Hačanov ima, prosto je neverovatna kombinacija boja na majici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 29 Share Posted January 29 https://www.vogue.com.au/ Arina na naslovnici australijskog Boga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 28 Share Posted April 28 Ne znam koji je brend kojeg sada nosi Rubljov,ali majicu koju je danas imao ja ne bih obukao na svom terminu rekr.tenisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted April 28 Share Posted April 28 58 minutes ago, Drug Crni said: Ne znam koji je brend kojeg sada nosi Rubljov,ali majicu koju je danas imao ja ne bih obukao na svom terminu rekr.tenisa. Ako se ne varam on ima svoj brend? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 28 Share Posted April 28 Stvarno?! Pojma nisam imao. Današnja majica mu je bila jako loša..sva nekako visi sa njega.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 28 Share Posted April 28 Šta fali bože moj... Fura čovek malo casual varijantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 30 Share Posted May 30 Šta su ovo navukli na Ostapenko. Izgleda kao cirkuški šator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 30 Share Posted May 30 Meni se uopšte ne dopada haljina koju nosi Iga. Jasna mi je ideja,ali baš mi bednjikavo izgleda. Zato je Osaka nosila top kombinaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 30 Share Posted May 30 2 hours ago, L' Imperatore said: Šta su ovo navukli na Ostapenko. Izgleda kao cirkuški šator Ovo? 😁 Dobar opis hahaha 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 30 Share Posted May 30 😄 To da. Samo je danas imala neku jaknicu preko. Ali su me te boje i motivi na suknjici momentalno asocirali na cirkus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 31 Share Posted May 31 Meni se svidja ono sto nosi Feliks, neka je crno-bela kombinacija, a zute patike, njemu bas dobro stoji. I Zverev ima ok varijaciju te opreme, dok recimo Cicipas ima ocajnu i nikako mi se ne svidja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Share Posted June 1 Meni je ova Joneksova oprema na Rudu najbolja ove godine, ima dva kompleta, prva je sa narandžastom majicom, ali ovaj sklop boja je bolji-sve je upareno, i traka za kosu i znojnice, i čarape i patike. I njihova ženska oprema je najbolja, mislim da Ribakinu sad sponzorišu oni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted June 1 Share Posted June 1 Zadnjje vreme doslo kad Yonex oma najbolju opremu! Sta je sledece, Elesse? 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 1 Share Posted June 1 (edited) 6 hours ago, Helena said: Meni je ova Joneksova oprema na Rudu najbolja ove godine, ima dva kompleta, prva je sa narandžastom majicom, ali ovaj sklop boja je bolji-sve je upareno, i traka za kosu i znojnice, i čarape i patike. I njihova ženska oprema je najbolja, mislim da Ribakinu sad sponzorišu oni. Yonex je ozbiljno digao nivo u oslednje vreme. OVa trenutna oprema izgleda dobro, a i neke kombinacije ranije su bile ekstra. Caroline mi je recimo imala daleko najlepšu haljinicu na AO pre par meseci. 14 minutes ago, Barker said: Zadnjje vreme doslo kad Yonex oma najbolju opremu! Sta je sledece, Elesse? 😁 I to sam video da neko nosi. Mislim da je bio neki italijan. Passaro možda edit: Kod Najka, Adidasa i ostalih velikana nekada imaš osečaj da su izbacili novu kolekciju samo zato da je izbace. A da se ovi manji brendovi više trude oko dizajna. Recimo Australien kojeg nosi Duci isto često ima dobre stvari. Dopada mi se ovo što nose on i Safiullin na RG. Edited June 1 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted June 1 Share Posted June 1 Ostapenko maybe? Za Elesse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1 Share Posted June 1 Ja i dalje ne mogu zaboraviti Nađu Petrovu i one karnere Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 1 Share Posted June 1 (edited) 43 minutes ago, Barker said: Ostapenko maybe? Za Elesse? Nisam znao čije stvari ona nosi. Google kaže Letonska firma DK One. Edited June 1 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted June 1 Share Posted June 1 Meni prva neka secanja na tenis su mi bila Boris Beker i one Vimbldonske pulovere koje je nosio. Tako da, ne dirajte mi Elesse, molim vas.😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1 Share Posted June 1 Šelton izgleda kao da su ga dopola umočili u mastionicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 1 Share Posted June 1 5 hours ago, Elias said: Meni prva neka secanja na tenis su mi bila Boris Beker i one Vimbldonske pulovere koje je nosio. Tako da, ne dirajte mi Elesse, molim vas.😀 Meni Monika i Fila i nikako mi se to nije dopadalo. Posle sam zinula kad sam primetila da je po meni, najbolju opremu IKAD imao Borg upravo od File, ono je čisto savršenstvo. I ta traka, jel to krenulo od njega, msm, Mekinro je živi piš sa trakom Posle su retki bili bez trake ili marame oko čela, bezzv skroz. A Najk živi krš otkad pratim, a za njima Adidas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 1 Share Posted July 1 Nije autfit, ali vredi pažnje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 17 Share Posted July 17 Ja ne znam da li je ovo tačno, a meni je baš njah Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 17 Share Posted July 17 Meni izgleda kao haljina za plažu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts