alcesta Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Koja je to firma? Podseti me na onu haljinu Petrove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 https://www.bidibadu.com/crew-gradiant-tee-aqua-white_629494_22783 Valjda je ovo sponzor. Ako jeste, ovde ima ok stvari, e sad što on bira ovo je već druga stvar. Adidas-Zebre i dalje neprevaziđene Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Ja ne mogu da verujem da je on ovo dobrovoljno izabrao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Griša prešao u Lacoste tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 I nisu ga baš usrećili, ima istu opremu kao i Danil, a ta nijansa zelene je grozna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 (edited) Ne volim ni ja zelenu, ali ovo je podnošljivo. Inače sam prijatno iznenađena na ovom RG, osim kvalifikacija niko ne nosi nešto baš grozno, a posebno mi se sviđa Adidasova prljavo-šljakasta kolekcija, ne moraju ni da se brišu ako padnu Edit: u stvari sad se setih šta je nosio Fučovič ali dobro, viđali smo i gore. Edited June 5, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Pa i Hurkač je bio papagaj -uz mnoštvo boja bile su neke patike isto jarke boje, skroz kontra. Moram videti jel ima negde slika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Videla sam ga samo jedan meč ali mi ništa nije posebno upalo u oči, ni ne sećam se šta je nosio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 A ja ne mogu da nađem... Ma neka kombinacija ciklame i narandžaste, pa valjda žute patike, ne znam tačno, al je vrištalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 @Helena ovako sam uspela da citiram tvoj post sa druge teme "@Keirana konto trenerski, nikako da odgovorim-ovo su trenerke pre u stilu 80. Meni su fenomenalne i imaju mi neki Bjorg vajb. Novak se najbolje oblači u od svih tenisera u kežual stilu...!" Ukusi su različiti ,poštujem. Prepliću se dekade i u modnim stilovima. Tako rane 80’ još imaju jak uticaj 70’ gde je sve bilo usko uz linije tela a krajem dekade počinje oversize trend koji sredinom 90’ kulminira. Meni se učinilo na prvi pogled da je nova Lacoste edicija trenerki oversize tip and that's not my cup ot tea. Dobro malo sam ublažila svoj utisak kada je sinoč nakon poraza u beloj trenerci Viškoviću poklanjao obečanu jaknu trenerke „less is more“ moj moto što se mode tiče. Evo glasali valjda za nabolje Wimbledonske outfite Novakov off court casual chic style je dopadljiv , a uvek može i bolje. Moj je utisak da ne bi izlazio iz trenerke da ne mora. Ali prince the galles trodelno odelo koje je nosio prilikom prijema u kabinetu vašega državnoga predsednika (ako neko replicira molim suzdržavanje od političkih komentara ) nakon povratka iz Australije 2022 je bila je demonstracija stila koji preferiram u muškoj modi , odelo koje je nosio na fud. Prvenstvu u Qataru takodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Odelo najbolje nosi Fed, tu niko ne može da mu priđe-kežual stil Novak. Sad ću staviti fotku sa večere u Parizu, mislim... Ja sam trenerku videla, tu svetlu, u vlogu baš kad je obećao Višku ako pobedi. Viško je ipak dobio trenerku ali je rekao da ide na aukciju u dobrotvorne svrhe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Dopada mi se i Daniilov-a Wimbledonska oprema koju je nosio za mečeve. Fina je majica . Drugo što je on vižnjasti , mršavko , nema baš neko držanje tela tipičnog sportiste ali da lepa mi je oprema a i to je Lacoste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 Ja sam već ranije videla komentare da će ova tamno/svetlo plava biti osnovna oprema na USO. Pa da vidimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Ma mora i ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Lakost objavio Venus.Vilijams. pa ti sad lupajbglavu jel prešla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 (edited) Stefanos se izgleda priprema za medjuzvezdani let Edited August 26, 2023 by Keira 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Ajde i da otpišemo estetiku, ali zar nije ovo strašno vruće? Izgleda mi kao neki najlon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Meni je estetika čak zanimljiva možda ima neki ugradjeni ventilator /hladnjak u odelu. Msm Tstsi je ekscentrik Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Estetika je odlična za kretanje kroz poplavu, samo još ribarske čizme fale 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Nešto malo ozbiljnije, premda je suviše mlad da ovo iznese, ali oni sigurno znaju bolje od mene šta rade 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Zapazili, komentarlisali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Ova varijanta je mnogo skormnija nego na AO, jos mu je ovde (ne vidi se na slici) donji deo jednoobrazan, na AO je i on bio prosaran. Nisam video Azarenku da ii ma istu kombinaciju, na AO su bili kao blizanci . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 25 minutes ago, Helena said: Ima još igračica koje nose triko. Svet se menja, Alcesta, mi tavorimo ( i Vintur koja je mumificirana ) Da se prebacimo na odgovarajuću temu Elem, šta ću, nervira me. Izgleda mi kao da će sad da sedne na bicikl i odveze se na Vueltu, kao da me već ne nerviraju dovoljno na ES s biciklizmom u vreme slemova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Meni se sviđa ova Evansova obleka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts