Jump to content

"Outfit", oprema, moda i sve ostalo sto ima veze s estetikom :D

Recommended Posts

Posted

Nisam ni obratila paznju, ali neko je pirmetio na netu, ona je pola adidas, pola najk :classic_biggrin:

Je l to ona nema ugovor, pa nosi sta joj se svidi? 

FL-c6pjXMAUCX7e?format=jpg&name=small

Posted

pretpostavljam da je ova trava-zelena specijalno za Dubai pripremljena, za AO je valjda trebalo da nosi plavu opremu.

a vidim da su regularno i Pezo i ostali sponzori i dalje prisutni (sve s satom koji je odmah stavio na ruku pred intervju).

Posted (edited)

Svi (sponzori) su dali izjavu da postuju Novakov stav i otprilike da prekid sponzorstva nije ni bio na dnevnom redu

Edited by ciao
Posted
6 hours ago, wwww said:

pretpostavljam da je ova trava-zelena specijalno za Dubai pripremljena, za AO je valjda trebalo da nosi plavu opremu.

a vidim da su regularno i Pezo i ostali sponzori i dalje prisutni (sve s satom koji je odmah stavio na ruku pred intervju).

Ne, ta zelena kombinacija je bila baša za AO i već par godina je nosio zelenu u Australiji....

ME83CZK_t.jpg 

Ovu sliku sam našla na tviteru 11.1.

Videla sam i plavu kombinaciju, ali ne znam za čega je to bilo planirano...

Posted (edited)

venus ima neko autoimuno oboljenje ( ne secam se koje) , ne znam samo dali je kontraindikovana vakcinacija sto se njene bolesti tice .

btw ako novak kao super zdrav covek ( sam to potencira) ima pravo da bude skeptik po pitanju vakcina, venus na kubni moze isto ...

Edited by vanjabarsa
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...