Jump to content

"Outfit", oprema, moda i sve ostalo sto ima veze s estetikom :D

Recommended Posts

Posted

Za razliku od njega, addidas unistio Sakari, nisam videla da li jos neko ima ovu kombinaciju :classic_ninja:

ali sam videla sliku gde su joj stavili noz u ruku, pokusacu da nadjem

FbWAzo1X0AMUPoE?format=jpg&name=small

• Tuzno 1
  • 2 months later...
Posted

Smuci mi se kad vidim igraca sa onim mini-carapicama,koje tek dolaze do visine tik iznad stopala. Evans nosi takve..pa jos u indoors uslovima..:classic_unsure: Bukvalno bih ga suspendovao samo zbog toga. :classic_biggrin:

Posted

Posto je meni bilo nebitno ko mu sedi u boksu i to mi nije odvlacilo paznju, te njegove nepostojece carape su me bas nervirale :classic_biggrin:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Trendovi, moraju da se osvežavaju, menjaju, recikliraju itd uvek kad je reč o svemu što će nositi poznati, kolekcijama, odnosno šta će se furati na modnim pistama i šta ti ja znam. Jer je to industrija, marketing i ciklusi istih. Ono što mene nervira je što ne mogu, osim u retkim slučajevima, da biram iz koje decenije, ere ću da nabavljam odeću/obuću. Npr, one sportske patike po mom ukusu i meri (Running, basketball, tennis i gym), su prestale da se prave sredinom prošle decenije. Vrhunac košarkaških mi je bio early 2000s through early 2010s. Mislim, nadam se da će što pre doći doba u kom će proizvođači shvatiti da bi im bolje bilo da vraćaju retro opremu u što većem obimu (Kao i da custom made porudžbine postanu najnormalnija i najredovnija stvar). 

• 3 weeks later...
Posted

Nevezano za njenu urođenu eleganciju :classic_biggrin: deluje mi kao prava naslednica Nađe Petrove po pitanju garderobe, samo joj još fale šareni karneri.

Posted (edited)

Prvo mi se učinilo da je neka teniserka u haljini :roflmao: dok nisam povećala da vidim šta piše :classic_laugh:

Ovo je čak možda i nivo iznad Hrbatija kad su teniseri u pitanju :Hail: 

Edited by alcesta
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Meni ovaj Adidas uopšte nije loš, bar ova kombinacija boja :smiley33: imali su dovoljno pameti da ostave šorc na miru od šareniša.

Spoiler

Edit:

Treba biti dovoljno hrabar i izaci u ovome na teren

Podseti me na 

https://youtu.be/Tne50bE-ips

Edited by alcesta
  • Like 1
Posted

Bas mi se svidjaju Novakove majice. Ne znam zasto, ali imaju mi neki mediteranski casual vibe. Mozda nesto sto nose oni po jahtama i Beli lotos resortima u dnevnim izdanjima 🙂