Romantik Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Od ovih sa insektima jedino se i meni svideo na Simoni, mada generalno na zenama ne izgleda toliko ocajno kao muska verzija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 28, 2019 Author Share Posted May 28, 2019 Adidas: Caro i Andrea su nosile malcice drugaciju kombinaciju (bela suknjica), ali ne mogu da nadjem neku finu slicicu gde se lepo vidi model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 andreina suknjica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 nike, kao deka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Očo im glavni maneken al mu osto dzemper koji vise nikad i nikom tako lepo nece stajati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Nike & UNIQLO jedan kraj drugog za uporediti.. Rodzer je u Nike bio otmeni gospodin, a ove sad uniqlo trenerke meni lice kao da su krojene za Novaka uske i dugacke pa sad teraju Rogera da ih nosi, iako ga stezu u struku i ne idu uz njegovu figuru, dok mu ne preprave kroj.. Fedovi navijaci koje poznajem su ocajni zbog ove promene, nikom od njih ne pada na pamet da kupe bilo sta od uniqlo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Pa ne poznajes bas prave navijace, ja sam kupila majicu uniqlo, iako nisam nikako bila srecna sto je presao kod njih. Takodje, znam koliko hoces navijaca koji su isto tako kupili majicu uniqlo, bitno je da pise Roger na njoj, nebitan je proizvodjac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 (edited) Iskreno rečeno, po meni Uniklo i za Novaka i za Feda najbolje stvari pravi za W. Verovatno zato što tu imaju najmanje mogućnosti da zabrljaju Na ovome za W jedino mi smeta ono što mi generalno smeta na njihovoj opremi, taj nezgrapni crveni logo koji apsolutno mora da štrči i bode oči, kao nalepljene etikete, i ne pada im na pamet da to nekako usklade i smanje. Edited June 26, 2019 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Imas pravo ne poznajem nikog ko je slepo zaljubljen u njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Just now, Milica said: Imas pravo ne poznajem nikog ko je slepo zaljubljen u njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Nosi li ovo Berdih neku pozlaćenu varijantu lobanja ili mi se čini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 https://twitter.com/sandylanceley/status/1144096026418012165 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Betani ne mogu da nađem bolju sliku, ali naravno i odgovarajuće čarapice su tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 2 hours ago, alcesta said: https://twitter.com/sandylanceley/status/1144096026418012165 😍😍😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 11 minutes ago, wrach said: 😍😍😍 Nije vise to to... ofucala se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Kako god, stoji joj bolje nego Sereni Možda je trebalo na drugu temu da stavim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Lepa mi je ova Stellina kreacija za Garbine. Mozda bi bila jos lepsa , elegantnija, svedenija haljina ili komplet da je sitnija mrezica , ali dobro mozda je do fotografije koja je nacinjena iz neposredne blizine. Ima li fotografija outfita za ostale Adidas /Stella devojke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Ja se izvinjavam, ali tek se ovde vidi koliko je Đokiviću ležao UNIQLO, a Federeru NIKE. Na RG su obojica bili više nego pristojni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 izgleda da ce Nadal biti u majici bez rukava za USO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Plavo, plavo i samo plavooo, ojh Maja na poslednjoj je bas bzvz, podseca na Iznerove americko-trikolorne kombinacije [emoji849] Edit: tek sada vidim grb [emoji3] ali bez obzira, ne svidja mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Ova treća baš super izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Felixova oprema je bas lepa, Nike konacno nesto dobro napravio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 adidas za USO, u poslednje vreme imaju najbolju opremu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Betani Preporucujem svima da bace pogled na es1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts