Jump to content

"Outfit", oprema, moda i sve ostalo sto ima veze s estetikom :D

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted
58 minutes ago, Drug Crni said:

Ne znam koji je brend kojeg sada nosi Rubljov,ali majicu koju je danas imao ja ne bih obukao na svom terminu rekr.tenisa.

Ako se ne varam on ima svoj brend?

• WOW 1
  • 1 month later...
Posted

Meni se svidja ono sto nosi Feliks, neka je crno-bela kombinacija, a zute patike, njemu bas dobro stoji.

I Zverev ima ok varijaciju te opreme, dok recimo Cicipas ima ocajnu i nikako mi se ne svidja.

Posted

Meni je ova Joneksova oprema na Rudu najbolja ove godine, ima dva kompleta, prva je sa narandžastom majicom, ali ovaj sklop boja je bolji-sve je upareno, i traka za kosu i znojnice, i čarape i patike.

I njihova ženska oprema je najbolja, mislim da Ribakinu sad sponzorišu oni.

• Like 2
Posted (edited)
6 hours ago, Helena said:

Meni je ova Joneksova oprema na Rudu najbolja ove godine, ima dva kompleta, prva je sa narandžastom majicom, ali ovaj sklop boja je bolji-sve je upareno, i traka za kosu i znojnice, i čarape i patike.

I njihova ženska oprema je najbolja, mislim da Ribakinu sad sponzorišu oni.

Yonex je ozbiljno digao nivo u oslednje vreme. OVa trenutna oprema izgleda dobro, a i neke kombinacije ranije su bile ekstra. Caroline mi je recimo imala daleko najlepšu haljinicu na AO pre par meseci.

14 minutes ago, Barker said:

Zadnjje vreme doslo kad Yonex oma najbolju opremu! Sta je sledece, Elesse? 😁

I to sam video da neko nosi. Mislim da je bio neki italijan. Passaro možda

edit: Kod Najka, Adidasa i ostalih velikana nekada imaš osečaj da su izbacili novu kolekciju samo zato da je izbace. A da se ovi manji brendovi više trude oko dizajna. Recimo Australien kojeg nosi Duci isto često ima dobre stvari. Dopada mi se ovo što nose on i Safiullin na RG.

Edited by L' Imperatore
Posted

Meni prva neka secanja na tenis su mi bila Boris Beker i one Vimbldonske pulovere koje je nosio. Tako da, ne dirajte mi Elesse, molim vas.😀

Posted
5 hours ago, Elias said:

Meni prva neka secanja na tenis su mi bila Boris Beker i one Vimbldonske pulovere koje je nosio. Tako da, ne dirajte mi Elesse, molim vas.😀

Meni Monika i Fila i nikako mi se to nije dopadalo.

Posle sam zinula kad sam primetila da je po meni, najbolju opremu IKAD imao Borg upravo od File, ono je čisto savršenstvo.

I ta traka, jel to krenulo od njega, msm, Mekinro je živi piš sa trakom :lol_2:

Posle su retki bili bez trake ili marame oko čela, bezzv skroz.

A Najk živi krš otkad pratim, a za njima Adidas.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...