Son_of_a_gun Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Uz dosta neujednačen sudijski kriterijum, njihovim oružjem u njihovoj dvorani. Ende.Kevin indeks 25 u ovakvoj utakmici, kepa dole majstore! 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Zna se vec cestitke. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 2 minutes ago, Arsenije Pesic said: Recimo da sam shvatio da mi uopšte nije nedostajao. Uz kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Nanulać opet ulazi krajem prve četvrtine i ne izlazi do kraja? Mislim da mi je ovo 4. ili 5. takva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Jebote kolko sam se brzo odvikao od 'krvava kolena' tekmi 😂 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Ništa, sad da tankujemo u Madridu. Pocrkali i izubijani, a Real je danas imao lakši trening. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: Uz dosta neujednačen sudijski kriterijum, njihovim oružjem u njihovoj dvorani. Ende. Kevin indeks 25 u ovakvoj utakmici, kepa dole majstore! Kako su mi sevali flešbekovi od svih onih Huventuda, Taukeramika i Valensija od ranije, ali jebigica braćo Španci, nismo više ta ekipa. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 1 minute ago, nemanjaol said: Jebote kolko sam se brzo odvikao od 'krvava kolena' tekmi 😂 Isto, gledam ovu Valensiju i mislim se, jbt pa ovo smo mi pod Duletom, zaboravio sam na to 😂 Elem, obožavam ovakve pobede! Oni te biju, ti izađeš i odgovoriše još jače. Bravo svima. Bruno je izgleda čuvan za Tavaresa... KP je večeras igrao neverovatnu odbranu, na skoku, prvi u tranziciji, active hands, ma bravo. Sledeći!!! 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 3 minutes ago, nemanjaol said: Jebote kolko sam se brzo odvikao od 'krvava kolena' tekmi 😂 Svaka im cast. Al uopste mi ne nedostaje ovakva kosarka. Al lepo je videti da mozemo i tako. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Gledah ih protiv komsija… i tamo sam napisao… mislim da nisu bili ni na 20-30%… laksi trening, i mnogo su mocni.. al utakmica za sladokusce, mi smo nas cilj ostvarili i ako ne ide, ne treba se puno trositi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Rekao sam ako naši bekovi izdrže da ne mora Jaramaz u drugom, dobijamo.Hvala im sto su mogli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Očekivao pobedu -> vodili celu utakmicu -> pobedili -> smorio se...Vreme je za psihijatra... 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Kupila mi žena ovo da crtkam dok gledam utakmice Partizana, mislim da mi dobro ide. 1 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 . 18 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Napisah juce da sam optimista za obe u Spaniji. Zasto...neampojma! Bravo mi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 . 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Rutinski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Mi dobijemo Real, Barsa izgubi u Kaunasu - nikom ništa i dalje smo 4ti zbog koš razlike.Ne volim ove situacije kad ne napredujemo na tabeli 5 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 (edited) Na stabilnom cetvrtom mjestu na tabeli! Edited December 19, 2023 by odupri se ludilu brzi Lucifer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 . 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Kažu da smo najljepši tim EL... 5 4 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 (edited) 12 ukradenih lopti! Imao sam utisak da su svi igrali 35 minuta, 30+ imali KP, Naneli i Ledey,ali Boze moj. Kako su nam ukrali onu trojku Doziera. Uz ovakvo sudjenje, vodili smo celu utakmicu. Mislim da neprijatniju tekmu nisam odgledao, nevezano od neizvesnosti. Nerovza na sve strane. Sad do Madrida, pa bez pritiska, odigrati jednu tekmu gde cemo ubaciti 100 poena. I ZORANE, DAJ TOG BEKA U PM. Edited December 19, 2023 by greenenvy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Alen će se izučavati na raznim koledžima, dečko u kontinuitetu igra na krilu i na centru, na 4 uopste ne igra ni minut a to mu i jeste prirodna pozicija.Utisak večeri je naša fizička postava na startu, gde smo i dalje bili inferiorni ( Puerto na kepa), to je samo dokaz koliko Valensija je fizikalna ekipa i koliko je teško igrati u Fonteti, jer em imaju sudijski kriterijum, em i Duletova ekipa iz 2010 bi im mogla pozaviditi na fizikalnosti.Za četvrtak Pj, Bruno, Frenk, Smajli imaju goriva, ostali bas su tankosava tu al ubedjen sam da će kep imati svoje veče tu.Послато са SM-A135F помоћу Тапатока 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Partizan u Madridu, trailer 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts