Maximus Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 4 minutes ago, MC Thunder 2 said: Dobar je bio Frenki u drugom, nemojtezezati. Ovaj aut na kraju je odgovornost i PJ-a, koliko i Frenka Meni se ucinilo da je mnogo vise PJ kriv. Ne videh ponovljeni snimak, doduse.
Stiletto Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 2 minutes ago, Maximus said: Meni se ucinilo da je mnogo vise PJ kriv. Ne videh ponovljeni snimak, doduse. Svi blokovi su očigledno bili nacrtani na tajmautu i odrađeni su maestralno da Frenk ostane sam na kucanju, ali je PJ neprecizno bacio loptu. 3
Cooper Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Uzmite ovom debilu akreditaciju za konferencije za štampu 9
jedibojan Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Ma Frenki je glavni i odgovorni za prvo poluvreme. Odbranu nume, da skoci ne moze. Odlican napadac, igrac za specijale i jedna skupa backup petica. Smajli je trenutno bolji centar od njega iako nije centar. Stvarno se nadam da smo sa Brunom uboli... 3
ScepanScekicSto Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Just now, djole said: sta je pitao gosn Rajko Pitao ga za Bjelicu i jel igrac Fenera 1
Son_of_a_gun Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Rada i Rajko kancer srpske novinske scene. Ma šta svetske, srpske! 1
odupri se ludilu Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Rekoh danas ajmo na guzove dobiti. Al nisam reko prvo poluvreme da igraju na bazi kurza 1
Patriota iz kauca Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Više od pola poena Partizana postigli srpski igrači. Kad već merimo.. [emoji102] 1
K.Dot Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Čestitke komšije, ovaj vaš tim ima strašan potencijal, jedva čekam da ponovimo derbi u punom sastavu. 2
MC Thunder 2 Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Lepo je ovo, malo sudba vratila, malo na kvalitet koji je tu (vecina igraca odigrala ocaj, a opet okrenusmo), malo na kratku rotaciju i umor Fenera. Ali mi i kompletni nemamo luksuz da vise ikada ponovimo onakvo prvo poluvreme, narocito u pogledu zalaganja. A opet, kao da vec postaje trend da nas radi jedino kada smo u nokdaunu. 3
Gb92 Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Aleksa u kanalu teskom... Ocekivao sam ovo.. Em sto vise ne ulazi kao dzoker... em posledice reprezentacije dolaze na naplatu. 1
Arsenije Pesic Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 28 minutes ago, jedibojan said: Kaminski je kuricela od igraca. Ona situacija kad ga je Madar izblokirao pod košem...krenem ja da ga pozdravljam onako od srca i između ostalog izađe iz mene i 'šonjo'. Ovi oko mene popadali, niko nije čuo tu reč 20 godina, ali eto vraćamo je u modu zahvaljujući Frenku. Inače imam utisak da igramo sve gore kako vreme prolazi, ali da ne mračim mnogo večeras. E da, ona Dorsijeva na kraju letela sat i po vremena, idupizdumaterinu. 8 4
Recommended Posts