Ne sam Safete Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Sad cuh jednu dobru:"Da je Aleksa cuvao Macu diskreciju, Soraju i Tijanu ajfon one bi jos bile nevine"[emoji2957]Sent from my RMX3301 using Tapatalk 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Biće baš teško navijati protiv Alekse kad krene klupska sezona. 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Nema lajv teme?Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Opet ce Kevin i Zek da riljaju 30+ minuta[emoji1751]Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Kakva je ovo frizura Jaramazu ? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Kakva je ovo frizura Jaramazu ? [emoji16]Au covece koliko ti ne pratis.Balsa za sada deluje korisno.Sent from my RMX3301 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Đuša otkrio moć utrčavanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Ovo izgleda fenomenalno za prvu pripremnu tekmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Ovo izgleda fenomenalno za prvu pripremnu tekmuJebeš pripremni period u kom ulaze šutevi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 10 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ovo izgleda fenomenalno za prvu pripremnu tekmu 🥲 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Znam da smo naucili kako ce ovo sve ici, znam da su (opet) samo pripreme i znam da necu ocajavati sto u prvih par meseci nece sve ici podmazano...ali to je Partizan, mrzim i kad poluvreme gubi, a ne jos sa 47 primljenih 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Šon Kemp iz Koteža 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Bas mi se svidja ovo sto smo jako usli poslednjih 4min na prvoj utakmici.Neko moje vidjenje da sanse nema da PJ udje u patike Exuma tj da igra ono sto je Dante igrao. Pre vidim Ponitku da to radi. S njim na terenu smo bas delovali sigurno na lopti i mislim da ce on imati mozda i najvecu minutazu. Balsa izgleda dobro, ali i dalje se plasi kontakta, bezi od kosa, neshvatljivo za momka od 215. Ali ako bude koristan u skoku kao veceras moze se koristiti i u EL. Keva skromno sutersko vece, ali nije silio kao sto ume. Zeku zasluzeno svirana nesportska, ali Ponitka dobro prodao onaj faul.Ako neko ima statistiku neka okaci, imam utisak da su oni dobro sutirali za 3p.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Svaka čast, posle prve pripremne utakmice kako si video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 2 hours ago, Chaos Is Me said: Biće baš teško navijati protiv Alekse kad krene klupska sezona. Ovo sam čuo danas bar 10 puta, od Zvezdaša iz moje okoline. Isto bih rekao za Dobrića, srećom po nas ode u Virtus. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 13 minutes ago, Alek The Great said: Bas mi se svidja ovo sto smo jako usli poslednjih 4min na prvoj utakmici. Neko moje vidjenje da sanse nema da PJ udje u patike Exuma tj da igra ono sto je Dante igrao. Pre vidim Ponitku da to radi. S njim na terenu smo bas delovali sigurno na lopti i mislim da ce on imati mozda i najvecu minutazu. Balsa izgleda dobro, ali i dalje se plasi kontakta, bezi od kosa, neshvatljivo za momka od 215. Ali ako bude koristan u skoku kao veceras moze se koristiti i u EL. Keva skromno sutersko vece, ali nije silio kao sto ume. Zeku zasluzeno svirana nesportska, ali Ponitka dobro prodao onaj faul. Ako neko ima statistiku neka okaci, imam utisak da su oni dobro sutirali za 3p. Sent from my RMX3301 using Tapatalk PJ ne mora da ulazi u patike Exuma. U neku ruku smo bili svesni da ce biti nemoguce naci adekvatnu zamenu. Ono sto sam video je da je u pitanju kosarkaski pismen igrac i da ce se to Zeljku dopasti. Frank - trebace vremena. Zato je i bitno sto je zadrzana okosnica + Jare deluje kao domaci. Kevin usao da zatvori utakmicu. Trifa opet u igri u clutch minutima. Sve u svemu jaka utakmica za prvu proveru... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Polako sa zaključcima, prva tekma. I to ne samo što je prva tekma, nego što je ovoj dvojici prva FIBA tekma u karijeri. Tako da ipak mi ne žurimo sa Doužerom. Normalno je da će trebati više vremena, Dante je tokom karijere igrao Fiba takmičenja mlađih kategorija, igrao za A reprezentaciju, pa i za Barsu. Ovome je to sve novo. Zaista, prvi ulazak na teren, kao pao sa Marsa. Nije znao gde udara, nekoliko loših odluka. Već drugi ulazak ide trojka, poludistanca, 2 iznuđena faula u napadu, skroz korektno. Znači već posle prvih 5 minuta na terenu i nekih instrukcija od Žoca, pokazuje napredak, a kamo li posle par meseci treninga i recimo 20ak tekmi. Meni on deluje dosta veći od Dantea, iako mere to ne pokazuju. Mislim da će imati veći impakt na odbranu, ali vrlo moguće da neće moći da iskreira koliko Dante. Pregled igre je dobar, ali Dante je imao one ludačke prodore kad sagne glavu do poda i zabije se u reket. Ali opet kažem, sačekaćemo ipak da prodje malo vremena. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Ja bih samo da pitam koje su to bile Exumove patike this time last year? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Ono u šta sam siguran, biće ove godine dosta Princeton košarke. I tu dolazimo do prvog utiska sa današnje tekme - Ponitke. Izgledao je kao da je već dve godine tu. To nije bila sekundarna organizacija, koju smo svi očekivali, to je najprimarnija moguća. Zove blok, koristi svaki milimetar prostora koji ima, pravovremeni pasovi, sve kako treba. Čak mislim da je Doužer doveden tek kad je završen Ponitka, jer je to bila ideja, da tu Poljak preuzme veći deo kada je organizacija u pitanju. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Meni Ponitka utisak veceri… sto tu jazes kao da je dve god tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Ako mi nešto deluje problematično, to je skok. Mi smo se tu često mučili prošle godine, sa sve Lesorom koji je bio prvi skakač EL. Sa Kaminskim to deluje još problematičnije, nadam se da će taj još jedan visoki, biti jak na skoku. Sa druge strane, neuporedivo bolja distribucija lopte od strane Frenka i to već u ovoj fazi priprema. I to ne samo oni rutinski pasovi napolje, nego i čista kreacija, ili pasovi iz short roll-a, nešto što nam je toliko nedostajalo prošle godine. Takođe, utisak mi je da se kod analiza Kaminskog, prerano otpisala njegova igra oko obruča. Naravno da je u tom smislu teško prolazio u NBA, ali ovde ima mesta. Danas 2 ili 3 faul koša, na obruču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Dobro bre ljudi pa i nba utakmice se igraju 5 na 5 bas kao i fibine. Verujem da postoje razlike u taktickom pristupu, ali sustina je ista. Nije kao da je PJ igrao basket 3 na 3 pa mu ovo bila prva kosarkaska utakmica. I ne mislim da je odigrao lose, samo ga ne vidim da igra one Danteove izolacije protiv bekova ili da ide "jako do samog kraja". Nama je ta igra donela puno pobeda prosle sezone. A nesto sto je dobro ne treba menjati, samo unapredjivati. Zato kazem da mi je Ponitka vise taj tip igraca, a da bi PJ mogao da donese neki drugi kvalitet.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Ali Arena koja za svaki slucaj smanjuje ton iz Laktasa Prva pripremna, rano je za bilo kakve zakljucke, osim da sastav izgleda sire nego prosle godine... i da je Alen opasno smrsao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Ali Arena koja za svaki slucaj smanjuje ton iz Laktasa Prva pripremna, rano je za bilo kakve zakljucke, osim da sastav izgleda sire nego prosle godine... i da je Alen opasno smrsao.Počeli su prenos na mute, vremenom malo po malo podizali regler.Mora da je pederovanje bilo pred početak tekme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts