Jump to content

FK Partizan 2023/24


Cooper

Recommended Posts

Zasto li sam se ja mrznuo na prakingu Arene pitam li se?! Kad pomislis da ne moze gore od Antica tu je Stojkovic. Kako li biraju te bekove pitam li se? Ja se ne secam da smo od Rukavine imali "krstenog" beka. Ja mislim da je ovim potezom Sanicanin zavrsio karijeru u FKP.
Jeste Natho dao gol i moze jednim potezom da resi utakmicu, ali mi s njim imamo igraca manje na terenu. I uopste vise nije siguran sa loptom, dosta netacnih pasova. Zahid trenutno za klasu iznad njega.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ili Šćekić ili će upariti Natha sa Belićem i nećemo moći ni kroz sredinu da ih pohvatamo lasom, kad će već po bokovima da prolaze kako hoće.

 

Da je Kanute tu jedina šansa nam je maksimalna borba, trčanje do ludila, da se potrefi da je to ona jedna utakmica kad je odbrana maksimalno koncentrisana i igra iznad svog nivoa, a da ovi napred uspeju da naprave neku od onih akcija kada lopta ide tečno kao u fliperu. Uz to, da komšiluk odigra bezvoljno, a ne motivisano kao u LŠ. Ovako, sve će u odbrani sredine pasti na Belića koji će pregoreti. Pritisnuće nam prenos, odigraće jako na Nathu i biće problema da uopšte napravimo igru. Osim ako ne prođe neka duža lopta.

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, realno *w said:

Je l moguće da je ovo moralo ovoliko da se gleda?  Komedija.


A dobro to je neka praksa kada se menja odluka, pogotovo u ovako znacajnoj utakmici iako je trebao da pogleda dve sekunde i da svira nista sporno nije bilo. Sudija je drzao slican kriterijum i blago me iznenadio, jeste preskocio zuti sa onog korejanca na pocetku i svirao nepostojeci faul na Dragovicu, ali je iskulirao i zuti Belicu i zuti Nathu koji su realno zasluzili, takodje svirao je male faulove 50-50 bar za sada. 

Ovaj Rodic je retko glup i spor igrac, trebalo bi ga napasti celo drugo poluvreme, mozda uvesti Severinu koji bi mu decu pravio. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...