quentin Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 8 minutes ago, СтелаРоса said: Ja mislim da ce Teo svakako propustiti dobar broj utakmica, pre svega u Aba ligi, radi predostroznosti jer ipak pricamo o igracu koji ima 36 godina i koji nikada nije mogao da se pohvali svojim fizikalijama. Zato je Yago i doveden, da u tim utakmicama dobije veci broj minuta i verujem da ce pokazati kvalitet, deluje kao dosta bolji igrac od Dzonija Ivanovica recimo. Ne verujem da cemo mnogo trpiti zbog Teovog izostanka. Vise me brine Nepijer jer je neko ko treba da nam bude medju glavnim igracima, a verovatno i broj jedan u timu. Nesto kao Vildoza prosle sezone kada je tek dosao. On je projektovan za nekoga ko treba da donese najveci kvalitet i shodno tome je i najplaceniji igrac ekipe. Mnogo je bitno da nam on bude zdrav i na raspolaganju. Shvatam koliko Teo ima godina, ali generalno mi se ne sviđa ideja kalkulacije a sastavom u ABA ligi. Mi smo prošle godine izgubili trofej zbog poraza od Cibone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Ne znam u kojem će sastavu biti danas Makabi, ali ako su kompletni, to je onda ozbiljan test, pogotovo za bekovsku liniju. Sa druge strane naši centri bi trebalo da imaju malo više prostora jer je tu Makabi solidan ali ništa više od toga. Sve u svemu jedva čekam da vidim kako ćemo danas da izgledamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Grci danas pisu da Nunn stize u Oly 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 (edited) 1 hour ago, quentin said: Shvatam koliko Teo ima godina, ali generalno mi se ne sviđa ideja kalkulacije a sastavom u ABA ligi. Mi smo prošle godine izgubili trofej zbog poraza od Cibone. To jest bila blamaža ali je Zadar kod kuće i to još bez Božića bio još i veća. Ali barem je za posledicu imala i nešto korisno za klub gledano dugoročno. Edited September 22, 2023 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 (edited) kad je tekma danas i jel ima negde prenos? edit: nvm, nasao Edited September 22, 2023 by NikadProtivKaline Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Uhh kako mi ide na q ta prica da smo izgubili jer nismo bili prvi u regularnom delu… Ko garantuje da bi smo dobili tu 3. utakmicu kod kuce ? Izgubili smo jer su u tom trenutku bili bolji a tu ima X faktora. 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 3 minutes ago, Nele said: Uhh kako mi ide na q ta prica da smo izgubili jer nismo bili prvi u regularnom delu… Ko garantuje da bi smo dobili tu 3. utakmicu kod kuce ? Izgubili smo jer su u tom trenutku bili bolji a tu ima X faktora. Mi smo tu seriju izgubili zato što su nam u njoj glavni nosioci totalno zakazali. Nama je najbolji igrač u 4. i 5.bio Dobrić koji je realno po učinku trebao biti 5. Tu treba tražiti razloge poraza. Zato i dovodiš igrače koji prave razliku i sukladno tome ih i plaćaš. Nazalost naše vedete nisu bile prave kad je najviše trebalo. Simple as that. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Neki prenos za danas,hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 2 minutes ago, Nini3112 said: Neki prenos za danas,hvala https://sportshub.fan/event/mассаbі_t_а_сrvеnа_zvеzdа_156938738/ Biće ovde, pretpostavljam 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 1 hour ago, Nele said: Uhh kako mi ide na q ta prica da smo izgubili jer nismo bili prvi u regularnom delu… Ko garantuje da bi smo dobili tu 3. utakmicu kod kuce ? Izgubili smo jer su u tom trenutku bili bolji a tu ima X faktora. Ne bi mi tu 5.u Pioniru izgubili nema trika. Ali je sad bzvz pričati šbbkbb. Ko zna zašto je to dobro? Da se okrenemo ovoj sezoni i ovim momcima i krenemo jako, a završimo još jače! 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 22, 2023 Author Share Posted September 22, 2023 Turnir iskoristiti za uvođenje Tobija i Dede u sistem, napredak timske odbrane i vežbanje napadačkih setova. Da prodje bez povreda i da nas Beli podseti kakav je majstor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 1 hour ago, Nele said: Uhh kako mi ide na q ta prica da smo izgubili jer nismo bili prvi u regularnom delu… Ko garantuje da bi smo dobili tu 3. utakmicu kod kuce ? Izgubili smo jer su u tom trenutku bili bolji a tu ima X faktora. Jeste, bili su bolji. Da se igralo pred našim navijačima, najvjerovatnije bismo mi bili bolji. Jasno je valjda šta znači domaći teren u ABA finalu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 (edited) 5 minutes ago, quentin said: Jeste, bili su bolji. Da se igralo pred našim navijačima, najvjerovatnije bismo mi bili bolji. Jasno je valjda šta znači domaći teren u ABA finalu. pretprošle sezone su vodili 7-8 razlike 3-4-5min do kraja tekme a mi smo proturivanjem lopte kroz obruč stigli i prestigli tu prednost pred uglavnom ispražnjenim tribinama tako da ima i drugačijih primera edit 5 tekma u pioniru ofc Edited September 22, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Jedva cekam pocetak utakmice. Bice ovo dobra provera za nas. Makabi je u ovom prelaznom roku doveo Klivlenda, Veba, Rivera, Tamira Blata.. mi bez 2 pleja, vrv ce Hanga na 1 biti primaran plej, uz Jaga.. odlicma provera. A prvi put da vidimo i Tobija u nasem dresu 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Ima li neko da prenosi utakmicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 22, 2023 Author Share Posted September 22, 2023 Just now, dzakala said: Ima li neko da prenosi utakmicu? Arena 1 Premium ako je imaš na poslu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Kuzmić u startnoj petorci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Ne volim ovog nabildovanog sudiju. Često nas je krao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Nije mogla biti bolja pripremna utakmica, 50 minuta sa top8 ekipom. Steta sto nam bar jedan od Teo/Sabaz nije bio tu. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Potencijalan problem sa minutažom Nedovića jer je jedini SG u ekipi je taj što će morati da igra više a samim tim će manje ići na prodor a više će da šutira. Kao prodor igrač on je i dalje top 5 bekova evrope. Kao šuter on je top 50. Naravno, ukoliko bude mogao da deli minute Teodosić, onda se donekle ovaj efekat ublažava ali zaista nam treba bek. Dobra utakmica, sve u svemu. Sudije očito probale da simuliraju one FIBINE sa svetskog prvenstva a legendaran je ovaj faul Rokasa na Nibu...mislim bravo. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Hanga, Gidra...pun pogodak. Obožavam te igrače sa pobedničkim mentalitetom, kao stenice su, ne odustaju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Baš nam fali atletike u reketu i atletski potentna ekipa poput Makabija je do iskoristila do maksimuma. Ali nije da nam je trebala neka utakmica da to vidimo. Dobra stvar je da sem toga nema još nešto posebno loše ali biće problema u reketu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 https://livestats.dcd.shared.geniussports.com/u/KOK/2304145/bs.html Eво статистике 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 3 minutes ago, ZiS said: Hanga, Gidra...pun pogodak. Obožavam te igrače sa pobedničkim mentalitetom, kao stenice su, ne odustaju. Још да нам тренер добије тај менталитет… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts