quentin Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 1 minute ago, Steve Gerrard said: Kakva sekta majko bozja,postoji li ovo jos dje na svijetu. Na strani sve moguce sportsko zivotne stvari, da se ljudi slade zezaju rugaju covjeku koji je udes dozivio,respect za ljudski sklop Nikome se ništa nije desilo, šta je problem da se malo zezamo. Siguran sam da se i Raduljica na svoj račun šali. Naravno da je najvažnije da nije bilo povrijeđenih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 17:30 - jos nema nikakav potpis, a cetvrtak je? 😲 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 44 minutes ago, Pacino said: Kako Telegraf saznaje, Radiljica okacio patike o klin? 🤔 Okacio martinke o klin? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 6 minutes ago, Kronostime said: 17:30 - jos nema nikakav potpis, a cetvrtak je? 😲 Prati se redovno😀 lijepo od komsija👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Just now, Miki28 said: Prati se redovno😀 lijepo od komsija👍 Pobeg`o malo od onih vasih kampera kod nas. A i dosadno malo na poslu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 1 hour ago, DameTime said: Ti i tvoj crni humor. Prvo sam htela da ti nadrkano odgovorim, onda sam morala da se nasmejem 😄 Morao sam malo jer je sve ispalo ok 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 20 minutes ago, Kronostime said: 17:30 - jos nema nikakav potpis, a cetvrtak je? 😲 Strah u vama izmice kontroli 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Kako Telegraf saznaje, Radiljica okacio patike o klin? [emoji848]To je objava od prošle godine pre potpisa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 12 sati bez posta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 24 minutes ago, Sector said: 12 sati bez posta? Isposnici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Gazda brzo si mi se oporavio od one petarde. 🙂 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 1 minute ago, Sector said: Gazda brzo si mi se oporavio od one petarde. 🙂 Nije da nismo navikli i da nam je prvi put. 4 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 (edited) Toliko željno čekam nove igrače da sam morao otići do jedne vidovite babe u komšiluku. Nisam žalio 1000 dinara. Kaže da do početka sezone neće biti novih igrača i da će Čović čekati ako krene po zlu da u toku sezone dovede pojačanja. Pitao sam da li će krenuti po zlu, ali mi je za tu informaciju tražila 2000. Nisam joj dao jer moram i štedeti, dolaze jebena vremena. Edited August 25, 2023 by Volter 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 2 minutes ago, Volter said: Toliko željno čekam nove igrače da sam morao otići do jedne vidovite babe u komšiluku. Nisam žalio 1000 dinara. Kaže da do početka sezone neće biti novih igrača i da će Čović čekati ako krene po zlu da u toku sezone dovede pojačanja. Pitao sam da li će krenuti po zlu, ali mi je za tu informaciju tražila 2000. Nisam joj dao jer moram i štedeti, dolaze jebena vremena. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Simonović je mekši od plastelina. Dvaput mu otimaju loptu Meksikanci i daju koš, dok on širi ručice i gleda ka sudijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spajk32 Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 https://www.maxbetsport.rs/zvezda-sve-dogovorila-s-vrsnim-suterom-ali-postoji-jedan-problem-crveno-beli-pisali-evroligi-458521/?fbclid=PAAab_y26KrmKPXWrvgo2H7_8dAdTAjU3IPfqHbif78j6CGCBL3EJQjrrb0d8Ako je ovo zapravo istina(imajući u obzir ko piše), bolje da pišu Njemu nego Evroligi..On možda i može da sredi neko instant državljanstvo i da se na taj način reši problem. Ne verujem da će nam Evroliga biti previše naklonjena potpisivanju igrača tj još i da nam pomaže Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 (edited) 6 minutes ago, spajk32 said: https://www.maxbetsport.rs/zvezda-sve-dogovorila-s-vrsnim-suterom-ali-postoji-jedan-problem-crveno-beli-pisali-evroligi-458521/?fbclid=PAAab_y26KrmKPXWrvgo2H7_8dAdTAjU3IPfqHbif78j6CGCBL3EJQjrrb0d8 Ako je ovo zapravo istina(imajući u obzir ko piše), bolje da pišu Njemu nego Evroligi.. On možda i može da sredi neko instant državljanstvo i da se na taj način reši problem. Ne verujem da će nam Evroliga biti previše naklonjena potpisivanju igrača tj još i da nam pomaže Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka Koliko bizarna situacija ako je ovo tacno, kao da je srednji vek... Edited August 25, 2023 by necke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 17 minutes ago, fradler said: Simonović je mekši od plastelina. Dvaput mu otimaju loptu Meksikanci i daju koš, dok on širi ručice i gleda ka sudijama. Dubljević je 3 puta gori ali očigledno ima neograničen kredit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 El može neko da mi pojasni malo ovo , pod pretpostavkom da je ovo tačno... El ima Rusa u nekom drugom klubu , u Fudbalu na primer, koji igra Evropu i putuje sa nekim klubom po LŠ i LE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ima u Monaku u fudbalu sasvim sigurno. Golovin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Politika u sportu, Litvanac medju vodecima ljudima u EL. Teska prica pa cak i da dobije nas pasos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 54 minutes ago, spajk32 said: https://www.maxbetsport.rs/zvezda-sve-dogovorila-s-vrsnim-suterom-ali-postoji-jedan-problem-crveno-beli-pisali-evroligi-458521/?fbclid=PAAab_y26KrmKPXWrvgo2H7_8dAdTAjU3IPfqHbif78j6CGCBL3EJQjrrb0d8 Ako je ovo zapravo istina(imajući u obzir ko piše), bolje da pišu Njemu nego Evroligi.. On možda i može da sredi neko instant državljanstvo i da se na taj način reši problem. Ne verujem da će nam Evroliga biti previše naklonjena potpisivanju igrača tj još i da nam pomaže Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka Можда је и тачно, али све и да јесте, Дејан Прлина то сигурно не зна. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Nema mesanja politike i sporta... Kako da ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Koliko bizarna situacija ako je ovo tacno, kao da je srednji vek...Moguće je da je Litvanija ( od država iz El) donela takvu odluku , ostale države nemaju tu odluku.Zabrana važi za pojedince vezane za režim u Moskvi a ne za sportiste pojedince.Za klubove i reprezentacije , važi zabrana.Teniseri normalno igraju(bez zastave )i putuju po celom svetu .Bolomboj je rođen u Ukrajini a ima i rusko državljanstvo. Ne sećam se da je imao nekih problema oko putovanjahttps://www.consilium.europa.eu/hr/policies/sanctions/restrictive-measures-against-russia-over-ukraine/sanctions-against-russia-explained/#individualПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ma ovo su gluposti i sigurno nije prepreka da se potpiše Shved, ako postoji obostrana želja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts