Stanko1997 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Jel zna neko jel Đorđe Matić još piše za Mozzart? Taj čovek nam je realno bio jedan od najvećih insajdera. Sutra je godinu dana kako je prvi najavio dolazak Nedovića, samo jedan u nizu dolazaka za koje je imao dobre info. Ako se ne varam i za Kampaca je među prvima javio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 (edited) Zurnal je prvi objavio Kampaca Saric Edited July 6, 2023 by srlepajce 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Videcemo kako ce se ova prelazni rok zavrsiti, ali ako ne bude budzet priblizno komsijskom ili Covic otera Ivanovica, mislim da mozemo da imamo konsenzus oko toga da Cugani moraju da progovore. Andricev venac i Covic moraju da dobiju jasnu poruku na svakoj utakmici, nema cutanja, pa makar se resetovali na KLS nivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 28 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Не бих рекао баш да смо прошле године били фаворити, а ни 2015 нисмо имали ништа јачи састав од Партизана у том тренутку са Павловићем, Мачваном, Милосављевићем... Ma nije to u pitanju, nego je Radonjic i sa mnogo jeftinijim sastavima bio itekako konkurentan u EL, nikada nismo bili Alba ili Asvel tamo. Sad, sto bi neki da se bude kao KKP, pa to govori o njima. Sadasnji KKP je jedna od manje svetlih pojava u istoriji regionalne kosarke. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Šta god da je Čoki pre pola sezone projektovao u svojoj glavi za Tea u CZ (i pored sve magije koju ovaj još uvek ima u rukama) sada mu se ipak crta, ko prstom po pesku, da bi samo uvalio Dušku neatletičnog veterana od 37 leta kao bekap organizatora igre...i to verovatno za milion eura. A već imamo Nedovića sa platom Nedare.Nisam napisao pleja, jer Teo je u Virtusu preuzimao loptu tek nakon 6-7 sekundi napada, teško se oslobadjao čuvara bez bloka i nikad ne ubacuje loptu u igru iz prekida jer mu je 180 stepeni premalo da se brzo demarkira. (Teo 196cm i Volters 193cm tako zakrivljeni su mi uvek vizuelno dva "najniža" visoka PG).Kori Volden je veoma kompatibilan kombo za Tea. Snažan, ume odbrane, jako teško iskreira za sebe, ali samo za trunku ima tanje procente ppg kao i za tri i ume da dobaci 2-3 sigurna asista po tekmi.Imao je 9.7 i PIR i PPG u ovoj sezoni. Tačnije Volden bi po frejmu, EL iskustvu i trenutnoj formi mogao priličan broj pleja valjano da zakrpi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Nekako imam utisak da priča sa Teodosićem ni slučajno još nije završena. Just a feeling. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Coban Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Just now, drakon1 said: Nekako imam utisak da priča sa Teodosićem ni slučajno još nije završena. Just a feeling. Naravno da nije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Jel bi pristali na paket pojacanja koji sadrzi Tea, Voltersa, Ponitku, Vilijamsa, Bolomboja i Pojtresa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Just now, СтелаРоса said: Jel bi pristali na paket pojacanja koji sadrzi Tea, Voltersa, Ponitku, Vilijamsa, Bolomboja i Pojtresa? Где је овде бомба? Игра детекције Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Minesweeper 😁 Nema bombe, samo solidna EL pojacanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Prvo da vidimo da li ostaje trener. Kada se Dusko vraca sa odmora, zna li se? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiksiCZV Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Jel zna neko jel Đorđe Matić još piše za Mozzart? Taj čovek nam je realno bio jedan od najvećih insajdera. Sutra je godinu dana kako je prvi najavio dolazak Nedovića, samo jedan u nizu dolazaka za koje je imao dobre info. Ako se ne varam i za Kampaca je među prvima javio.Cuo sam da je otisao iz Mozzarta, nigde ne radi makar kao novinar.A sta bi sa Nolanom sa tvitera, taj lik je imao dobre info iz kluba.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 (edited) 8 minutes ago, СтелаРоса said: Jel bi pristali na paket pojacanja koji sadrzi Tea, Voltersa, Ponitku, Vilijamsa, Bolomboja i Pojtresa? Brate imaš ovde 3 igrača bukvalno najgore ekipe prošle sezone. ami jurimo top 8 😄 Edited July 6, 2023 by StiviKivi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 10 minutes ago, СтелаРоса said: Jel bi pristali na paket pojacanja koji sadrzi Tea, Voltersa, Ponitku, Vilijamsa, Bolomboja i Pojtresa? Ako bi mesto Tea bio jedan top plej i dodao jednog dobrog sutera na 2/3, ja bi pristao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 6 minutes ago, СтелаРоса said: Jel bi pristali na paket pojacanja koji sadrzi Tea, Voltersa, Ponitku, Vilijamsa, Bolomboja i Pojtresa? Bez sekunde razmisljanja - ne, iako sam 95% siguran da nam gazda sprema jos skromniji paketic. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Coban Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 1 minute ago, Dragon said: Ako bi mesto Tea bio jedan top plej i dodao jednog dobrog sutera na 2/3, ja bi pristao. Kyrie Irving i Stephen Curry, pakuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 57 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Не бих рекао баш да смо прошле године били фаворити, а ни 2015 нисмо имали ништа јачи састав од Партизана у том тренутку са Павловићем, Мачваном, Милосављевићем... Pa da li bi rekao da je Partizan bio favorit prošle godine? Za mene ne. Posebno što smo igrali EL, pa te ozbiljniji protivnici i jačaju tokom sezone. Plus je trener imao kontinuitet. 54/46 na našu stranu. A 2015. razlika je, što se mene tiče, bila poprilično na našoj strani. Posebno dužina klupe. Oni su igrali praktično sa 5-6 upotrebljivih igrača. Markus, Đenka, Kalinić, Bobi su u tom trenutku bili mnogo bolji od ovih nabrojanih. O rezervama da ne pričam. 62/38 za nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Da skratimo muke...uz ovakav FK u LŠ, nema preteranog interesa da se lova razbacuje na "nekakav" trećerazredni sport koga prate male nacije u Evropi. Biće taman dovoljno za nove kombinacije KK sa domaćim "snagama"...daleko od ozbiljne i takmičarske košarke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Preduhitrio si me za sekund bukvalno 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Spakovano ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 6, 2023 Author Share Posted July 6, 2023 53 minutes ago, suptil said: Шанли напустио Барсу. Nadam se da Nebojša neće utuviti neku fiks idejicu u glavi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 5 minutes ago, Čvarkov said: Nadam se da Nebojša neće utuviti neku fiks idejicu u glavi... Sve i da hoce Delije Bilo bi bas top da u ekipi imamo Petruseva i Simonovica 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Kakav je ovaj Simonovic? Iskreno, ne secam ga se preterano ni iz Mege. Vidim po komentima, da navijaci i nisu bas prezadovoljni sto odlazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 14 minutes ago, Miki28 said: Opača reaguj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts