BojanaCZV Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 3 hours ago, Miki28 said: Zasto? Veliko ime evropske kosarke, dolazi iz NBA sampiona i to u tim u kojem je vec igrao i imao dobar ucinak. Odigrao 90% utakmica te sezone u GSW. Pa sta znam, ipak je bio povredjen skoro cele sezone. Nisam znala za sezonu pre toga, ali ono sto sam vidjala u reprezentaciji, meni je delovao vec tada da je ispod tog nivoa igraca od 2.5 po sezoni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Gde je i šta radi Nenad Krstić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Gledam Sudan protiv Portorika...Gabriel bi stvarno bio odlican izbor ukoliko imamo bilo kakve sanse za njega. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Brat Holland je potpuni non-faktor na onakvom nivou košarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 49 minutes ago, Mirage93 said: Gledam Sudan protiv Portorika...Gabriel bi stvarno bio odlican izbor ukoliko imamo bilo kakve sanse za njega. Gabriel je slobodan igrač reče u prenosu komentator na FIBA kanalu. Prošle sezone je imao 1,9 miliona $ u LA Lakersima. Možda i nije nedostižan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 13 minutes ago, Veteran said: Gabriel je slobodan igrač reče u prenosu komentator na FIBA kanalu. Prošle sezone je imao 1,9 miliona $ u LA Lakersima. Možda i nije nedostižan? Pisao sam ovde o njemu pre 10-ak dana… 🏀👌🏻😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Shved i Gabriel ✔️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamas Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Gabriel idealan igrac na ovaj nas roster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 46 minutes ago, Nik1991 said: Gabriel ✔️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 (edited) Sa pretpostavkom da u ukupan zbir ulazi i FMP ... ako ne, onda je ovo idealan prikaz kako se uhlebljava rodbnina i izvlači novac iz kluba. Edited August 26, 2023 by Fat Zadd 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Yago reseta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 19 minutes ago, Fat Zadd said: Sa pretpostavkom da u ukupan zbir ulazi i FMP ... ako ne, onda je ovo idealan prikaz kako se uhlebljava rodbnina i izvlači novac iz kluba. Poredjenja radi, GNK Dinamo je 2020. godine imao 450 zaposlenih Tu upadaju i igrači, stipendisti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Jel ispratio neko malo više Brazilce i pre SP, kakva je bila hijerarhija plejmejkera? Čini mi se da će sad povredom Neta veliki teret pasti na Jaga, pa da vidimo kako se i tu snalazi. Ne znam jel Marselinjo imao veću minutažu i ulogu od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 25 minutes ago, Fat Zadd said: Sa pretpostavkom da u ukupan zbir ulazi i FMP ... ako ne, onda je ovo idealan prikaz kako se uhlebljava rodbnina i izvlači novac iz kluba. Mene više brine kako komšije imaju samo 18 zaposlenih. Verovatno samo 18 prijavili za doprinose xD Brojka od 50ak ljudi je deluje normalno za jedan sportski klub. Kad se pomnoži broj zaposlenih sa prosečnom platom, nešto preko milion eura više su komšije izdvojile. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 @Dropkick Murphys Zar nije bila prica da njihovi igraci sklapaju ugovore sa nekim drugim klubom..nekim bezveze..OFI ili tako nesto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Hoće li taj Shved više? Moramo ga jače pritisnuti na instagramu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 2 hours ago, Veteran said: Gabriel je slobodan igrač reče u prenosu komentator na FIBA kanalu. Prošle sezone je imao 1,9 miliona $ u LA Lakersima. Možda i nije nedostižan? Slobodan, samo je pitanje da li se interesujemo. Mada kad razmislim, svi ti mladji igraci radije ostaju u razvojnoj ligi jer jure NBA ugovor, ko zna. Ja bih licno bio prezadovoljan da zatvorimo roster sa njim i Svedom. Inace, Slovenija igra protiv Venecuele, Tobi odlican za sada, 9 poena bez promasaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 (edited) Kakav je bio Yago? Je l gledao ko? Edited August 26, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Tobi 9 poena u prvoj cetvrtini, nahranio ga Donca kao macku, nadamo se da ce tako i nasi plejevi ove sezone, s obzirom kakav kvalitet imaju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Jago najbolji igrac utakmice danas, gledao hajlajtse. 14 poena, 6 asistencija, 3 skoka, 5 od 7 iz igre. Moze da bude ozbiljan, ozbiljan sparkplug sa klupe. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 11 minutes ago, Čočo said: Kakav je bio Yago? Je l gledao ko? Dobar... Povredio se Neto u sledecoj utakmice sve karte idu njemu u ruke pa da vidimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Moze i Kobe iz Jordana RHJ 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 8 minutes ago, Nini3112 said: Dobar... Povredio se Neto u sledecoj utakmice sve karte idu njemu u ruke pa da vidimo... Mnogo ruzna scena, izneli ga na nosilima, pola tima plakalo a pobedili 41 razlike. Te povrede su ubedljivo najruzniji deo sporta, samo da nasi svi ostanu citavi tamo, kao i drugi igraci 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Auu ljudi Davidovac sporiji od Milutinova, što je praktično nemoguće!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Ali ova mehanika Davidovca kad dobije loptu pa podigne na celo bez spustanja i opali trojku...Ne znam sto, ali ja to toliko obozavam da ne mogu da opisem 11 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts