Laki21 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 13 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ako bi ti rekao da ce biti bekap na 3? Poljubio bih te u dupe. 5 2 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 5 minutes ago, suptil said: Hanga nesto vise od 500 000 po sezoni. Hanga ide u kolonu između 500k i milion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 2 minutes ago, BarryWhite said: Sad krenuo da napisem, dovedosmo konacno jednog igraca kog sam preporucio.... 2009 godine.... Sve što treba reći o ovom potpisu 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Administracija je stipsa za reakcije, ali zato @Nele može 3 na 1... 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Što bi rekao uvaženi kolega @Miki28 " Kuva Pelinka" Odličan potpis i odlična alternativa za Dobrića i definitivno znak da smo izbegli Holinsa. Igra i brani sve od 1-3, timski igrač, osvajao trofeje, može da pretaba loptu umesto Tea + da mu čuva bulju, dugačak što je složićete se bitno 😉, znači bombona. Možda je moglo da se rizikuje nešto uzevši u obzir godine, ali po meni je ovo TOP. Bukvalno osigurač za sve tri spoljne pozicije. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 3 minutes ago, Princeton said: Teo i Nedovic su ozbiljne prangije na 1/2. Nemoj druže i ti da nas zajebavas na ovu vrućinu...njih dvojica ne garantuju turnir ispred zgrade da mogu da osvoje Da, bljesnuce par puta u sezoni i posle kanal... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 3 minutes ago, Laki21 said: Poljubio bih te u dupe. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Smešno i tužno u isto vreme....ulupavanje miliona na ovakav roster KKCZ leta gospodnjeg 2023... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Mislim da sada dolaze igraci sa poenima u rukama. Ali kapiram da sledeci potpis nece biti skoro,nek dodju i oktobra samo da se ne pogresi u izboru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 On 7/5/2023 at 1:23 PM, Wake in Fright said: Hanga bi legao super na ovaj neatletični i defanzivno bijedni roster. Top defanzivac, umije da spusti loptu na parket i da probije kad osjeti prostor. Skroman strijelac, ali ima ko da daje poene. Bravo! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Administracija je stipsa za reakcije, ali zato @Nele može 3 na 1... bromance je u pitanju između njega i mene 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 24 minutes ago, Laki21 said: Srećan Hanga svima koji slave, pogotovu onima koji su mi objašnjavali kako Pontike rastu na svakom drvetu. Ovaj je manje koristan i od Dobrića. Da mi je da potpisemo nekog Larkina ili Higinsa samo da vidim koju ces falinku ti da im nadjes, evo ziv nisam. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Nedović je nadam se osetio u ovoj prvoj godini šta se i koliko očekuje od njega. Ove sezone je imao dosta i uspona i padova, generalno solidna sezona za njega ali nedorečeno, tako da očekujem mnogo boljeg i konstantnijeg NEMANJU u sistemu koji će biti zdrav sa Trenerom od prvog dana priprema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Imamo prostora za jednog ili dva beka -zavisi da li ostaje Lazić, jedno krilo i dva pod košem (4 i 5) Ustvari ovo je ako ostane Campazzo, ako ne, još jedan igrač spolja. Ne zna se ni sta ce s Lazarevićem biti, pa ga nisam brojao. Ilića i Raduljicu ne računam, ali što je važnije, mislim da je isto i s trenerom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 8 minutes ago, Obi-Wan said: Smešno i tužno u isto vreme....ulupavanje miliona na ovakav roster KKCZ leta gospodnjeg 2023... Kojih miliona? Koje smo to milione "ulupali" na ova 4 igrača? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Mile i Markos izbacise juce brat bratu 20 imena a Hange ni na mapi 😄 8 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 6 minutes ago, Benito said: Da mi je da potpisemo nekog Larkina ili Higinsa samo da vidim koju ces falinku ti da im nadjes, evo ziv nisam. Nemoj Higinsa brate, dva veterana su dovoljna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Hanga je onaj tip igraca koji svoje uvek odradi. Sad da sacekamo preostala pojacanja - glavno jelo jer su nam univerzalci i back up-ovi skroz u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 6 minutes ago, Benito said: Da mi je da potpisemo nekog Larkina ili Higinsa samo da vidim koju ces falinku ti da im nadjes, evo ziv nisam. Može! Pa da vidimo.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Just now, Benito said: Mile i Markos izbacise juce brat bratu 20 imena a Hange ni na mapi 😄 Ispravka, Mile je , kao pravi domaćin, izbacio prazan tanjir 😡 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 24 minutes ago, Delija96 said: Moja "skromna" zelja😄 1.Kampaco,Teodosic 2.Laprovitola,Nedovic 2/3.Hanga 3.Kalinic,Lazic 4 Mirotic,Davidovac 5.Nebo,Simonovic,Mitrovic Ako ne moze Nebo(Mickey ili Poythres) Ako ne moze Mirota (Sengelia) Tako nesto ce i biti, s tim sto cemo dovesti tvrdjeg igraca od Laprovitole, mnogo bi mekano ovo bilo. Mislim da je prilika da se dovede brka otpala onda kada smo potpisali Tea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Dobro, bar znamo da posle Teodosica idu iskljucivo Duskova pojacanja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Mirotic ima 32 godine. Jel i on mator? 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Bez starca nema udarca. Real sa starcima osvoji Evroligu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts