BojanaCZV Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Jujujujuju ❤️ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 (edited) Bravo, realno smo za dve klase bolji od svih u domatjici. Samo da ne upadnemo u klopku prevelikih očekivanja kad počne CL, ono je ipak neki drugi svet. Edited August 6, 2023 by Piksi slovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Cherry Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Ostaje da vidimo da li ce biti -2, -5 ili -4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Lepo je odigrao Azarov ovo malo sto je igrao. Sledece kolo prvo gostovanje. Lepa "sklanjalica" po kisi danas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 2 minutes ago, mare80 said: Meni je za sada Nedeljković otkrovenje sezone ... Još nema ni 18. godina .... Potencijal za preozbiljnog igrača u budućnosti .... Možda nisam neki fudbalski stručnjak, kao što sam košarkaški xD ali ja od njega nisam mnogo toga video do sada. Slabija tehnika, pas problematičan, centaršut klasični srpski. Ima konstituciju i brzinu, ali ne bih, za sada, pričao o otkrovenju. Svakako jeste mlad i napredovaće. Ovo je bar zapazilo moje, amatersko, oko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Lepo je ograti sa toliko mladih i biti na visini zadatka, radujem se svakoj utakmici ko malo dete i tesko mi pada sto igramo samo jednom u sedam dana. Neverovatan je Kraso, koliko snage u tom sutu. Svidja mi se sto trener ne izbacuje Bukarija, posto ovak ubaci na turbo pred kraj kad svi pocrkaju. Bice dosta lepa sezona, naigrace se Zvezdina deca fudbala, to je sigurno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Cherry Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Lepo i lako za sad, bez primljenog gola, 9 smo dali. Jos jedan, u najavi, dabl za klupsku istoriju i knjige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 6, 2023 Author Share Posted August 6, 2023 I igrao Azarov, a? 🙂 Lepo je sve ovo ali da mi vidimo kako to izgleda kada ne povedemo odmah i kad protivnik ima jaci i smisleniji napad, da li nam radi transformacija iz 3 u bekovskoj liniji u 4 ili 5 cak, kako to izgleda kada nas neko pritisne. Bicu sudrzan dok to ne vidim, za sada jedino sto mogu da kazem da napad lepo izgleda i da svi deluju da imaju neku inspiraciju, kreativnost u napadu. p.s. Gleda li Pesic ovo (ne Kari, nego golgeter)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Kako je odigrao Piter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Fino i rutinski( Velika je razlika u kvalitetu izmefjunas i ova dva protivnika i to se vidi. 💪 Javljam se isključivo da kažem da sam pojeo veeliko g... o po pitanju Stamenića kad je dolazio! Bravo za momka! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Kad je derbi 😌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 1 minute ago, BojanaCZV said: Kad je derbi 😌 27.09. na žalost. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 21 minutes ago, Čočo said: 27.09. na žalost. 😄 https://www.google.com/search?cs=1&sxsrf=AB5stBjauUYRY1OOdHssWJdB3ulnA7RyeA:1691344477380&q=Црвена+звезда+–+ТСК&stick=H4sIAAAAAAAAAOMwe8S4hJFb4OWPe8JSsxgnrTl5jXEyI5dAcEF-UUmxb2JJcoZ7UX5pgVAyF09AYlFJZnJmQWJeSbFQsFAglyiSSFixf0FBfl5qXomQDBc3koQQrxQ3F6d-rr6BYXxWdqWQFBcHXCWfFA8XF0gqPcuiKi0bKMcKtlJIUIqfi1c_Xd_QsMy4sMDILKuYZxGryoVlFxsubLqw9cLeCxsULmwHM7df2ALkPGqYrHBh0YWFF2YBALAmQNfRAAAA&ved=2ahUKEwjrwpCWzciAAxXNxAIHHYC8As4Q4fIBKBF6BAg7ECM 😇 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 35 minutes ago, Nini3112 said: Kako je odigrao Piter? Imao je finih prodora,meni se bas svidja,proigrao par puta dobro takodje. I moram reci ono sto je pisano da je spor po meni nema veze s mozgom,vidjeli se to vec eo sada u nekoliko direktnih duela 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 8 minutes ago, Steve Gerrard said: Imao je finih prodora,meni se bas svidja,proigrao par puta dobro takodje. I moram reci ono sto je pisano da je spor po meni nema veze s mozgom,vidjeli se to vec eo sada u nekoliko direktnih duela Nisam gledao utakmicu,nisam bio u mogucnosti,od onih prethodnih utakmica samo da radi na realizaciji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 6 minutes ago, Nini3112 said: Nisam gledao utakmicu,nisam bio u mogucnosti,od onih prethodnih utakmica samo da radi na realizaciji Odigrao je slabije doduse nego inace al bice tu matterijala kvalitetnog ove godine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 1 hour ago, Dropkick Murphys said: Možda nisam neki fudbalski stručnjak, kao što sam košarkaški xD ali ja od njega nisam mnogo toga video do sada. Slabija tehnika, pas problematičan, centaršut klasični srpski. Ima konstituciju i brzinu, ali ne bih, za sada, pričao o otkrovenju. Svakako jeste mlad i napredovaće. Ovo je bar zapazilo moje, amatersko, oko. Ja od kad sam ga prvi put gledao pa do danas, decko je nestvarno napredovao. Iz polusezone u polusezonu je bivao bolji, tako da s te strane, zbog jake radne etike, bas imam poverenja u njega. On je do kadeta bio prakticno u drugom planu u toj generaciji. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Meni se ova postava danas nije nešto dopala. Smatram da je Mijailović bio nepotreban. Kao vezni igrač nema on neku vrijednost. Danas je prodao barem pet lopti. Baš direktno baci loptu u noge igračima Napretka. Zanima me kako će se na kraju završiti priča oko Azarova. Ima kvalitet da se bori sa Mitrovićem za tu poziciju. Mitrović je brži igrač i nešto je bolji u fazi defanzive, ali ostale stvari su na strani Azarova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Posle današnjeg pomeranja Mijailovića na DM skoro pa sam siguran da će nam do LŠ doći još jedno pojačanje na toj poziciji. Na Ada se za sada ne računa ozbiljno, Mijailović pomeren na štopera, Stameniću nije primarna pozicija zadnji vezni, Kangva i Kanga su takođe usmereni na napred. Zadnji vezni dolazi sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Za Azarova ima interesovanja, pominje se 3 miliona, tako da, ako zaista dodje do ponude, mislim da ce ga prodati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 2 minutes ago, Markoss said: Za Azarova ima interesovanja, pominje se 3 miliona, tako da, ako zaista dodje do ponude, mislim da ce ga prodati. A ima li ponude za Kangvu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Cherry Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 11 minutes ago, Čočo said: Posle današnjeg pomeranja Mijailovića na DM skoro pa sam siguran da će nam do LŠ doći još jedno pojačanje na toj poziciji. Na Ada se za sada ne računa ozbiljno, Mijailović pomeren na štopera, Stameniću nije primarna pozicija zadnji vezni, Kangva i Kanga su takođe usmereni na napred. Zadnji vezni dolazi sigurno. I treba da dodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 4 minutes ago, Crni said: A ima li ponude za Kangvu? On bi voleo da ima, place po ceo dan jer ga je neko upalio da ga Notingem Forest hoce, ali za sad nista. 1 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Inače nakon gostovanja u Lučanima imamo narednih sedam kola utakmice u Beogradu sve do oktobra. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 6, 2023 Author Share Posted August 6, 2023 19 minutes ago, Markoss said: Za Azarova ima interesovanja, pominje se 3 miliona, tako da, ako zaista dodje do ponude, mislim da ce ga prodati. Ali pominje li se zamena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts