Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Kontam da Barak želi sa Šerifom uz Mirka i Bukarija ispred Hvana i Stamenog više presinga i suve trke dok lenjog majstora Krasoa čuva za II. Olajinka je u nekoj mini krizi, baš ne liči na sebe par mečeva. Ono niko trenutno ne zna u kakvom je stanju ekipa, niti je realno oceniti igru i taktiku protiv svemirskog sastava Sitija. Naš test je Jang Bojs.

 

Ovi su držali Real u 16 metara kao da su Begaljica. Kao kad bi se sad Duško spremao za Nagetse a mi analizirali naše šanse. Smešno je. Teraj koliko može i da preživimo ovo. Svakako bi voleo da učačkamo nešto, najlepši osećaj kada tvoj tim da gol na engleskom stadionu. 

Link to comment
Share on other sites

Problem sa Krasoom je sto nam treba 10 igraca koji ce da zuje i preoru teren, a on je poprilicno trom, vuce se k'o prebijena macka i sklon je neopreznom guzenju i gradjenju u opasnoj zoni... Nije sporno da je veliki majstor i da bez njegove distribucije lopti iza ledja odbrane i te mrsave sanse da se upisemo na semafor ostaju u prasini, ali ako nekako ostanemo u igri nakon 50-ak minuta, eto njega sa klupe da ih uhvati na prepad :default_coffee:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...