DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Klotzen said: Tip je energetski vampir koji joj je oteo deo energije koji zrači iz nje. Trebala je naći nekog ko makar deluje da je živ 🙂 Meni je on baš dobar kontrast njoj na stejdžu.
Jurgen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1. Albania 2. Estonija 3. Finska 4. Švedska 5. Litvanija 6. Nemačka 7. Letonija 8. Austrija 9. Švajcarska 10. Holandija
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izvinjavam se što ovo stavljam ovde, ali neke stvari treba da se znaju 2 1
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja sam u sličnom procepu kao prošle godine. Najbolji mi je Austrijanac ali neću uopšte biti nezadovoljan sa pobedom Švedske, Finske ili Francuske. Čak i Švica bi mi bila ok ali znam da će loše proći kod publike. 1
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Radi tradicije evo mog prediction-a 1. Austrija 2. Švedska 3. Finska 4. Estonija 5. Švajcarska
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Poslala sam SMS za: Norvešku, Estoniju, Austriju, Finsku i Albaniju. 1
Nicklord Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Meni je Švedska postala toliko iritantna a čuo sam je dva puta do sad. Voleo bih da su Baby Lasagna I Kaarija pobedili prošlih godina al nisam skroz "razočaran" što su Nemo ili Loreen pobedili. Al ovo je baš loše Edited 4 hours ago by Nicklord
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago @McLeod javi se matori, Baby Lasagna vs Kaarija 💙💚 Auuu, Kaarija spomenuo Europapa
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobro su isprašili, slušam ČA ČA ČA, koliko je to jak refren bio. Šteta za obojicu. 1
Nicklord Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Jurgen said: Kaarija nabio 15 kila od 2023e 🤣 Kad je krenuo prvi put ka Lazanji a onako stomak ispred kao da je trudan - 10/10 trenutak 1
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: @McLeod javi se matori, Baby Lasagna vs Kaarija 💙💚 Auuu, Kaarija spomenuo Europapa Pa videla sam negde da obojica okreću bedž sa njegovim likom. Švajcarci nisu štedeli, a toliko se spekulisalo. 1
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Trebala je još i Selin Dion da dođe ali se razbolela. Definitivno nisu štedeli.
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Klotzen said: Trebala je još i Selin Dion da dođe ali se razbolela. Definitivno nisu štedeli. Ja mislim, dakle samo mislim, da ipak nije želela da dođe. Bila je na Igrama u završnici otvaranja. Ovo je sad sitno za nju.
Klotzen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Možemo pljuvati Šveđane ali 12 dadoše glavnom protivkandidatu. 2
Klotzen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Skandinavci stvarno pošteni, evo i Norvežanin više dao Austriji nego Švedskoj. Dok na jugu vrlo sumnjive 12-ke 🙂 1
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Samo Skandinavci biju 12 Austriji. A ja mislio da će da ih iseckaju na froncle. The lesson, as always: I'm an idiot. Austrija dobija ili 12 ili ništa, Šveđani uglavnom ništa. A Švajcarska dobija od svih pomalo i eto ih trenutno na vrhu.
Recommended Posts