Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sada će biti priče o nameštanju. Ovo je jako sumnjivo što se tiče publike. Sada će da se vadi i to što je RTS kupovao preglede za Princa na YT. Moje je mišljenje da on ispada u 1/2 ESC. Eto kraja našeg niza ulazaka u finale.
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 36 minutes ago, Klotzen said: 4. Zorja Pajić, pevačica ako ne znate ko je treba vas banovati sa ove teme 🙂 Nova Nevena Božović 🤡
MilošVB Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 3 minutes ago, Klotzen said: Sada će biti priče o nameštanju. Ovo je jako sumnjivo što se tiče publike. Sada će da se vadi i to što je RTS kupovao preglede za Princa na YT. Moje je mišljenje da on ispada u 1/2 ESC. Eto kraja našeg niza ulazaka u finale. Meni je neverovatno da predsednik žirija da ovako malo poena Vukajli. Edited 7 hours ago by MilošVB
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ode najbolji pevač na Eurosong. Još ovako čupav, nabildovan i tetoviran uklapa se imidžom. Ali pesma je povraćka. Može da je izvadi samo neki hard rok balada aranžman, da prašte gitare na sceni u nekom Scorpions ili Bon Jovi fazonu. 5
Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 10 minutes ago, MilošVB said: Meni je neverovatno i da predsednik žirija da ovako malo poena Vukajli. Konačan rezultat glasanja žirija je ok, to jesu najbolji pevači i pesme sa muzičke strane, možemo da komentarišemo pojedinačne izbore ali ukupno su Vukajla i Princ bili najbolji. Meni je sumnjivo ovo kod publike da B & D uzmu 12 a da flopnu svi sem Haremki za koje se računalo da će biti dobri kod publike. Pri tome niko živi nije pričao o B&D. Ovo će nažalost opet da utiče na pad poverenja u PZE. A to će da kulminira lošim rezultatom. No ajde da vidimo Princa ima sada dva meseca, mora znatno da unapredi stage da ta pesma ima šanse da se bori za finale. Takođe upada u oči da su B&D dobili 0 od žirija i 12 od publike što nikada ne sluti na dobro. Jedna lepa vest. Teya Dora i Sara Jo odbile da večeras nastupaju u revijalnom delu. Edited 7 hours ago by Klotzen 1
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koliko rekoše voditeljke da prvo mesto kod publike ima glasova? Nekih 7-8 hiljada? Sa današnjom tehnologijom uvezati sa nekoliko kompjutera stotinak SIM kartica i spucati 2000 glasova je pussy smoke. Ne da može da se šteluje "glasanje" publike za pesmu X nego nije normalno. Još uplatiš na kladionici da pesma X pobeđuje na glasanju publike sa nekom kvotom 50 i evo šuške al će se nabrojiš.
Klotzen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mislim da neko reče 33k glasova prvi uzeo. Princ nije dobro krenuo sa PR : Kada ovo vide fanovi ESC ima da ga rastrgnu 🙂
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da, prilično se uzburkalo, ali haremke su kristalno jasno demantovale to odbijanje. Ali i meni se čini da je bilo s namerom.
Recommended Posts