MilošVB Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: Gde vide obline ne znam, ali dobro, da ne nastavljam da mi ne dodje Dejm ovde 😄 Tam je superharizmatična devojka privatno, nisi svestan koliko 🙂 1
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 18 minutes ago, MilošVB said: Tam je superharizmatična devojka privatno, nisi svestan koliko 🙂 Ma ok, ali da je atraktivna nije, pogotovo ne Sidni Svini, kad me vuces za jezik 😄 Nema ni u tom predelu, a i Sidni Svini generalno i bez toga odlicno izgleda i slank je, Tam nije. Nista protiv, simpaticna je devojka svakako, ali reagujem na meni lose poredjenje. Sad ce me razapeti 😄 Edited 3 hours ago by McLeod 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 27 minutes ago, McLeod said: Gde vide obline ne znam, ali dobro, da ne nastavljam da mi ne dodje Dejm ovde 😄 Moja će sena hodati po forumu, lutati po temama, plašiti gospodu Šta si se stis'o, neću ti ništa? I muškarci i žene mogu smatrati privlačnim različite tipove tela, oblina itd. Da ne kažem, nisi ti kriv što ne znaš 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Back on topic, posle svih (krš) nastupa, Harem Girls deluju kao ubedljivo najinteresantniji koncept, sa najvećim potencijalom. Nadam se da će pobediti, kad se već održava PZE. 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 20 minutes ago, DameTime said: Moja će sena hodati po forumu, lutati po temama, plašiti gospodu Šta si se stis'o, neću ti ništa? I muškarci i žene mogu smatrati privlačnim različite tipove tela, oblina itd. Da ne kažem, nisi ti kriv što ne znaš Joj ubijte me sad, necu da kazem nista 😄 1
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ajde i ja da se uključim, ispratila sam 2. polufinale, Tam Durum i Harem Girls mi djeluju najbolje i najprikladnije za Eurosong. Pošto mi je već Habibi ispao iz trke 🤧 Fan sam Mimija, međutim scenski nastup je jako loš, čak i ako se izuzme (za njene prilike) slabija pjesma. Edited 2 hours ago by Mina D. Harker
MilošVB Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, McLeod said: Ma ok, ali da je atraktivna nije, pogotovo ne Sidni Svini, kad me vuces za jezik 😄 Sad ce me razapeti 😄 Zavisi da li si moj tip. Edited 1 hour ago by MilošVB
Klotzen Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Ako sam dobro čuo Princ i Tam su bili u vezi kada su išli u srednju školu. Možda da urade duet za sledeći PZE.
MilošVB Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago (edited) 2 minutes ago, Klotzen said: Ako sam dobro čuo Princ i Tam su bili u vezi kada su išli u srednju školu. Možda da urade duet za sledeći PZE. Istina. U duet ne verujem, stil im je skroz različit. Princ vrhunski pevač ali tako 2005. a Tam je stilski top kad je muzika u pitanju. Edited 47 minutes ago by MilošVB
Recommended Posts