DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, 40Wins said: Uvek jedva cekam Chaosov overview. Zanimljivije od PZE svakako
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Slažem se, ali za Evrosong konkurenciju će morati mnogo bolje. Kakva je konkurencija ove godine, verovatno ne. U finale bi usla, vise od toga niko ni od ostalih ne bi nista uradio. Tako da je sustinski nebitno sta cemo poslati, desna strana finala nam je 90% zagarantovana.
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni je princ ok natup, čovek voli ESC i sigurno bi ga unapredio. Pevacki je najbolji. No problem je što nas na ESC čekaju dve balade u našem 1/2. Grčka je bolja od Prinčeve pesme i verovatno će pokupiti glasove u regionu a Izraelska će uzimati poene svuda obzirom koga šalju. I pride još ne znamo sve pesme. On bi vrlo verovatno ispao u 1/2. Sedlara na esc niko ne bi ni zapazio. Nije da su Mimi i Vukajla sigurne ali ciljaju na mnogobrojniju publiku i lakše će doći do glasova.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Chaosu junioru je ovo favorit i traži nam od srede stalno ovo da mu puštamo tako da imam za koga da navijam u finalu. Refren lomi.
Recommended Posts