McLeod Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mansova pesma je potpuni prosek, ovakvoh pesama pun kufer na svakom skandinavskom izboru svake godine, obraca se paznja na to samo zato sto je Svedska. Inace bas izgleda da cemo imati najgori ESC u poslednjih 15 godina, sto je i ocekivano posto je poslednji pravi pobednik Maneskin.
Klotzen Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Negde među komentarima sam pročitao da neki izvođači podržavaju studente. Jel zna neko nešto o tome ? Jel očekujemo da neko možda izađe makar sa bedžom krvave ruke ?
Polivalentni Stevica Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Helena said: Ovaj stejdž jr meni tako 2007. I pesma Kebine ćere 1
Klotzen Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kebina ćerka peva brzu pesmu a stoji sama na stage i tu u mestu, ne mrda. Pride jedno 2/3 vokala je sa matrice ona tu vrlo malo peva mada to što je otpevala je bilo dobro. Nema ovo šansi, nisam siguran ni za finale, no ovo 1/2 je slabije pa možda prođe. Vampiri su došli da se promovišu, nastup je bio kriminalan, ovo ne bi prošlo ni 1988 🙂 Sedlar se potrudio oko stagininga ali ta pesma jednostavno nije za ESC. B & D nastup ok, manje više isto kao prošli put, falilo je da malo više igraju i da igraju malo bolje. Pevanje odlično. Mislim da ipak neće biti ni blizu pobede ali idu zasluženo u finale.
Helena Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ovaj Stefan je jedne godine bio na finalu AO sa sa majicom i natpisom tipa ceo svet je protiv nas ili tako nešto, sa vaterpolo kapom i nekim trikoom valjda i stigao do RTS -a 3 minutes ago, Klotzen said: Kebina ćerka peva brzu pesmu a stoji sama na stage i tu u mestu, ne mrda. Pride jedno 2/3 vokala je sa matrice ona tu vrlo malo peva mada to što je otpevala je bilo dobro. Nema ovo šansi, nisam siguran ni za finale, no ovo 1/2 je slabije pa možda prođe. Vampiri su došli da se promovišu, nastup je bio kriminalan, ovo ne bi prošlo ni 1988 🙂 Sedlar se potrudio oko stagininga ali ta pesma jednostavno nije za ESC. B & D nastup ok, manje više isto kao prošli put, falilo je da malo više igraju i da igraju malo bolje. Pevanje odlično. Mislim da ipak neće biti ni blizu pobede ali idu zasluženo u finale. Ali Nataša je kompletna autorka, od teksta do aranžmana.
Klotzen Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 13 minutes ago, Helena said: Ovaj Stefan je jedne godine bio na finalu AO sa sa majicom i natpisom tipa ceo svet je protiv nas ili tako nešto, sa vaterpolo kapom i nekim trikoom valjda i stigao do RTS -a Ali Nataša je kompletna autorka, od teksta do aranžmana. Ja uopšteno imam pozitivno mišljenje o toj pesmi ali je morala da ima znatno življi stage da to bude konkuretno. Pride ta pesma je laka za pevanje, nema teških nota tako da je i ona mogla malo da pokaže tu energiju koju spominje u pesmi. Evo sad odgledah Filarija i da je Kojića imala takav nastup za mene bi to bilo spremno za ESC. Ovako protraćen potencijal pesme. Ujedno savet Filariju da se mane pevanja i da se prihvati da uradi nekom ko zna da peva stage za sledeću godinu pa da imamo nešto atraktivno. Edited 13 hours ago by Klotzen
McLeod Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Filari ukapirao da ne treba da peva. Neka fuzija Sare Jo i Karleuse.
Helena Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Armunika dosad najbolja, al opet energija pregorele sijalice. ...pa srpska Mija Dimšić...
Helena Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ovo ćilimari su najbolji dosad, al ja mislim da svi pevaju na plejbek.
McLeod Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Pump na gitari i crvena ruka. Najbolja pesma ubedljivo, ali nije za ES. Oni sa harmonikom ne znam kako su u 100 prosli a ne 30. Edited 12 hours ago by McLeod
Klotzen Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Haremke pomalo traljav nastup, nisu me se dojmile. No nadam se da će proći u finale da ih nagrade za hrabrost. Šteta što nisu iskoristile potencijal pesme da naprave neki haos na bini. Inače ona najsitnija je žena, ona jedina zna da peva i odrađuje te teže deonice u pesmi. Biberka je malo imala tremu ali sve u svemu vrlo dobra pesma. Imali su neki stage ali dosta traljavo. Ovog sa giratrom kao da su naterali da izađe na binu. Što se mene tiče neka prođu B&D, Kebinica, Haremke, Jelena Aleen (za trud) i Biber da im damo još jednu šansu za ovu lepu pesmu. Ostala tri mesta mi je potpuno svejedno samo da ne odu dalje Vampiri i sličani koji se nisu ni potrudili.
kojihit Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Nikola Sarić Sajko, osećam se kao da je 2008.godina Nastasa Kojic Tasa bolje da se držala jelitozdravo moje oko plavo nego ova basura što je otpevala Ne znam ni sto sam se uključila na rekapitulaciju, uništila sam se Edited 12 hours ago by kojihit 1
McLeod Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ako gledamo realno, bile su dve kvalitetne pesme, Brinem i Alin, ona je otpevala odlicno, mada se od nje to i ocekuje. Filarijev najbolji nastup do sad, pesma tres, i oni buntovci su bar bili energicni. Keba moz da prodje, ostalo tanko. Ako gledamo ocekivanja, najvece razocarenje Bojana i David, jesu se kao trudili, ali devojka je bas tanka. Cini mi se jos gore peva nego prosle godine kad je isla prica da je prehladjena.
Helena Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 15 minutes ago, kojihit said: Nikola Sarić Sajko, osećam se kao da je 2008.godina Nastasa Kojic Tasa bolje da se držala jelitozdravo moje oko plavo nego ova basura što je otpevala Ne znam ni sto sam se uključila na rekapitulaciju, uništila sam se Zapravo, sad deluje bolje od prenosa, valjda su probali najbolje. Haremke su mi najbolje. *probRali
McLeod Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Niko ovde nema sanse za pobedu, ukupno gledano verovatno bolje od ocekivanog, jer su ocekivanja bila nikakva.
Recommended Posts