McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sto se tice nekih drugih zemalja, izdvojicu prvo tri koje sta god da urade trenutno kao da imaju zagarapntovan top 10 - Izrael, Ukrajina i Italija. Dok su prve dve poslale ok pesme koje bi mnogo gore prosle da su iz neke druge zemlje, pogotovo Ukrajina, koja od Tvorcija nije poslala goru pesmu, Italija mi je stvarno fenomen. Ajde sto je ovaj Zdravko Colic sa buvljaka pobedio na San Remu, ali neverovatno je kako na primer Evropa percipira taj italijanski sarm, a kako britanski. Razlicite su pesme ali ako gledamo van okvira zemlje i stavimo ih u korpu tugaljive balade i trol/zabavne pesme, italijanska bi trebalo da se kotira nize od britanske, svaka u svom kosu. Iz ove kategorije je ispala Svedska i desilo im se ono sto je trebalo pre mnogo vremena da pesme koje ne dobace do 100 poena glasovima publike ovaj put i ziri usere. Babl prica o Felisiji i njenoj masci i kako se otrgla iz kandzi menadzera i izdigla kao feniks kojom su pokusali da nadomeste ocigleda nedostatak kvaliteta i pesme i izvedbe i to sto riba ima harizmu kuvanih pilecih nozica nije uspela ali ne brinem za njih, vratice se oni brzo.
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako ništa Evropa će upoznati najbolji vokal, stas i modnu ikonu ovih prostora + special guest star se sam nameće 1
Nek grmi jako Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago (edited) Igrao sam MLB Rivals i nisam gledao, ali su moja žena, ćerka i njene drugarice u drugom delu našega doma gledali sa pojačanim tonom, pa sam i čuo ponešto. A dokaz da ne moraš da gledaš Eurosong da bi se osećao jadno i bedno zbog Eurosonga, pružio je srpski žiri koji je me je odlukom da da nula poena Hrvatima udario u stomak tako da mi je bilo muka od cele te parade. I onda je još hrvatski žiri dao nama 12 poena, da bi osećaj bio kao da sam se nagutao kamenja. Edited 55 minutes ago by Nek grmi jako
Klotzen Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Glasanje našeg žirija je bilo kriminalno. Očigledna trgovina. Finale : 12. Grčka 10. Italija 8. Malta 7. Bugarska 6. Danska 5. Norveška 4. Izrael 3. Moldavija 2. Australija 1. Poljska 1/2 : 12. Izrael 10. Grčka 8. Poljska 7. Moldavija 6. Estonija 5. Portugalija 4. Belgija 3. Finska 2. Hrvatska 1. Crna Gora Dakle u 1/2 Grk i Moldavac su ih očarali pevanjem toliko da su mu dali 10 puta više bodova od HR i CG. Razapeli ih ljudi na mrežama, kaže ona nesretna Kovač mi smo profesionalno glasali u 1/2 je Iraelac bio najbolji. Pa onda vidimo u toj profesionalnosti landslide pobednik u 1/2 padne u finalu na 4 boda a Grk uzme 12 bodova i HR nisu zavredile ni 1. Čak je i Satoshi, koji realno ne zna da peva, dobio mnogo više nego HR. Da ne spominjem da su pola ovih koji su bili u vrhu na ESC kod žirija pri dnu ili i nisu na listi.
Recommended Posts