Helena Posted February 2 Posted February 2 Produkcija je odlična, ODLIČNA. Da ne kažem da peva ko zmaj.
DameTime Posted February 4 Posted February 4 Sve zvuči toliko očajno... Zejna je u ovoj konkurenciji prosto najmanje loša. 1
Klotzen Posted February 8 Posted February 8 Ispratio juče Vidbir. Pobedila Leleka koja je najbolja otpevala međutim mislim da su se zajebali kao i prošle godine jer bi Jerry napravila bolji rezultat na ESC. Nastup Leleke je bio 1000 puta viđen, to moraju pod hitno da menjaju a žena peva odlično, tu ne verujem da iko ima pridike. Pesma je ok, balada, ali mislim da nema tu moć da privuče pažnju ogromnog broja gledalaca. Prošle godine je vidbir trajao nešto tipa 5-6 sati i to je bilo mučenje. Ove godine su skratili na 3,5 i uveli prevod na engleski tako da je bilo gledljivo. Doduše meni je to bilo u pozadini na TV tako da sam samo pesme gledao i sam kraj. Za takmičenje sa 10 pesama mislim da to ne sme da traje duže od 2 do 2,5 sata.
McLeod Posted Saturday at 02:38 PM Posted Saturday at 02:38 PM Dobra polufinala Dore, pogotovo drugo, sto je kostalo Zevin koja je ishajpovana da ce pobediti, nije usla ni u finale. Lelek bolji, ali Sergej i Devin u drugom polufinalu stvarno jaki izazivaci. Ima dosta dobrih pesama koje su onako mid i nisu za Evroviziju i bila bi greska da ih posalju ali znajuci Hrvate nije nemoguce da fambluju. Od ovoga sto je do sad izaslo svaka od ove tri pesme je broj jedan na ESC listi i to ubedljivo.
McLeod Posted yesterday at 09:51 AM Posted yesterday at 09:51 AM Vanila Ninja se vraca na ESC, pobedile su u Estoniji! 21 godina je prosla jbt...
McLeod Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ode Zorja na Evroviziju. Zvanicno je pesma o tetoviranju krsta hriscankama za vreme Turaka, mene krvave ruke i izdajice asocira na nesto drugo
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Toliko sam van svih tokova da sam propustila da ispratim Doru... Čula sam samo pobednice, okej ali ništa specijalno. Eto da Zorja konačno ode na ESC, valjda neće više nas da smara.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je trenutno najbolja pesma od svih koje su izasle i to ubedljivo.
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lelek su u 1/2 bile loše u refrenu, međutim sinoć su se drastično popravile i pomele sve redom. Konkurencija je bila ili dosadna ili slabo pevaju i zato je na drugom mestu bio mucho macho koji je po meni za klasu ispod. Kod Grka očekivano Akilas pobedio. Niki koji se smatrao glavnim konkuretnom ne može da otpeva svoju pesmu i tu mu je bio kraj. Akilasov nastup mi se nije svideo no otpevao je odlično, čak i ona pevačka deonica je zvučala odlično.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I ovo nije tacno, bila je verovatno najjaca Dora u citavoj svojoj istoriji. Od 16 pesama, imali smo jednu koja je zavrsila poslednja ali verovatno bi na decijoj Evroviziji bila favorit, i tu je problem bio sam koncept nastupa i ocigledno ugledanje na Miju Dimsic. Koja sa svojom pobednickom pesmom ne bi ove godine bila ni u finalu Dore, a i proslogodisnji Poison cake bi mozda jedva bio u finalu. Imali smo smarace Alena i Tomu opet (bar Luka Nizetic i Damir Kedzo nisu bili tu), ali oni dobro pevaju, imali smo Lima Len repera sa meni licno odvratnom pesmom ali klincima i trolovima se ocigledno svideo, Ananda je lose otpevala i pesma je hodgepodge 50 pesama i stilova i tesko je to izneti. Lara Demarin isto lose, ne znam koji joj je ono djavo za feme fatale, devojka je slatka ali joj leze druge stvari. Noelle da se nije obukla onako bila bi korektna. Lana Mandaric za svoje kapacitete isto korektna. Ritam Noir je bio krindz prvo sastav je krindz, bubnjar Atomskog Sklonista sa nekim klincima malo je onako neprijatno jer lici na gruming i potpuna diskonekcija u nastupu ali ok otpevano. Od ostalih, bez nekog reda, Irma -top. Jeste outdated ali odlicno otpevano, sve zategnuto za ES, bez problema je mogla sa onom pesmom da nastupi na Melodifestivalenu. Stela Rade isto top, odlicno otpevano, nastup spreman za ES, jeste vec vidjeno ali nijedan od ostalih pobednika drugih zemalja nije do sada ponudio nista novo. Mucho Macho odlicno, zabavno. Sergej odlican, pesma mu je bas bzv balada, ali je izvukao maksimum maksimuma iz onoga. Da mu das timetravel machine i zamenis Kristijana Kostova sa njim one godine pobedio bi Portugalca i oborio rekord Evrovizije. Marko sa creepy pesmom ali odlican, pogotovo refren kad i devojke pevaju, Devin fantastican u svakom smislu, opet je pitanje da li je ovo prava pesma i vreme za ovo, ali ako je Blind Channel bio peti a nisu mu ni za crno ispod nokta, mogao je i on da ide. Prejako vece, ne verujem da ce Svedska imati jace finale ove godine. A seticete se ovoga i kad budete gledali PZE. Ako neko bas zestoko ne podigne svoju pesmu nastupom, ja ne vidim tri nase pesme koje bi mogle i da udju u njihovih 16. Pesmu Lare Demarin koja je bila medju najgorima da peva recimo Sara Jo ove godine otisla bi na ESC najlaganije.
Recommended Posts