DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 7 minutes ago, Klotzen said: Tip je energetski vampir koji joj je oteo deo energije koji zrači iz nje. Trebala je naći nekog ko makar deluje da je živ 🙂 Meni je on baš dobar kontrast njoj na stejdžu.
Jurgen Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1. Albania 2. Estonija 3. Finska 4. Švedska 5. Litvanija 6. Nemačka 7. Letonija 8. Austrija 9. Švajcarska 10. Holandija
Helena Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Izvinjavam se što ovo stavljam ovde, ali neke stvari treba da se znaju 3 1
Klotzen Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ja sam u sličnom procepu kao prošle godine. Najbolji mi je Austrijanac ali neću uopšte biti nezadovoljan sa pobedom Švedske, Finske ili Francuske. Čak i Švica bi mi bila ok ali znam da će loše proći kod publike. 1
Klotzen Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Radi tradicije evo mog prediction-a 1. Austrija 2. Švedska 3. Finska 4. Estonija 5. Švajcarska
DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Poslala sam SMS za: Norvešku, Estoniju, Austriju, Finsku i Albaniju. 1
Nicklord Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Meni je Švedska postala toliko iritantna a čuo sam je dva puta do sad. Voleo bih da su Baby Lasagna I Kaarija pobedili prošlih godina al nisam skroz "razočaran" što su Nemo ili Loreen pobedili. Al ovo je baš loše Edited 23 hours ago by Nicklord
DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago @McLeod javi se matori, Baby Lasagna vs Kaarija 💙💚 Auuu, Kaarija spomenuo Europapa
Klotzen Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Dobro su isprašili, slušam ČA ČA ČA, koliko je to jak refren bio. Šteta za obojicu. 1
Nicklord Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Jurgen said: Kaarija nabio 15 kila od 2023e 🤣 Kad je krenuo prvi put ka Lazanji a onako stomak ispred kao da je trudan - 10/10 trenutak 1
Helena Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: @McLeod javi se matori, Baby Lasagna vs Kaarija 💙💚 Auuu, Kaarija spomenuo Europapa Pa videla sam negde da obojica okreću bedž sa njegovim likom. Švajcarci nisu štedeli, a toliko se spekulisalo. 1
Klotzen Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Trebala je još i Selin Dion da dođe ali se razbolela. Definitivno nisu štedeli.
Helena Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 6 minutes ago, Klotzen said: Trebala je još i Selin Dion da dođe ali se razbolela. Definitivno nisu štedeli. Ja mislim, dakle samo mislim, da ipak nije želela da dođe. Bila je na Igrama u završnici otvaranja. Ovo je sad sitno za nju.
Klotzen Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Možemo pljuvati Šveđane ali 12 dadoše glavnom protivkandidatu. 2
Klotzen Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Skandinavci stvarno pošteni, evo i Norvežanin više dao Austriji nego Švedskoj. Dok na jugu vrlo sumnjive 12-ke 🙂 1
Stiletto Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Samo Skandinavci biju 12 Austriji. A ja mislio da će da ih iseckaju na froncle. The lesson, as always: I'm an idiot. Austrija dobija ili 12 ili ništa, Šveđani uglavnom ništa. A Švajcarska dobija od svih pomalo i eto ih trenutno na vrhu.
Recommended Posts