DameTime Posted May 17 Posted May 17 7 minutes ago, Klotzen said: Tip je energetski vampir koji joj je oteo deo energije koji zrači iz nje. Trebala je naći nekog ko makar deluje da je živ 🙂 Meni je on baš dobar kontrast njoj na stejdžu.
Jurgen Posted May 17 Posted May 17 1. Albania 2. Estonija 3. Finska 4. Švedska 5. Litvanija 6. Nemačka 7. Letonija 8. Austrija 9. Švajcarska 10. Holandija
Helena Posted May 17 Posted May 17 Izvinjavam se što ovo stavljam ovde, ali neke stvari treba da se znaju 3 1
Klotzen Posted May 17 Posted May 17 Ja sam u sličnom procepu kao prošle godine. Najbolji mi je Austrijanac ali neću uopšte biti nezadovoljan sa pobedom Švedske, Finske ili Francuske. Čak i Švica bi mi bila ok ali znam da će loše proći kod publike. 1
Klotzen Posted May 17 Posted May 17 Radi tradicije evo mog prediction-a 1. Austrija 2. Švedska 3. Finska 4. Estonija 5. Švajcarska
DameTime Posted May 17 Posted May 17 Poslala sam SMS za: Norvešku, Estoniju, Austriju, Finsku i Albaniju. 1
Nicklord Posted May 17 Posted May 17 (edited) Meni je Švedska postala toliko iritantna a čuo sam je dva puta do sad. Voleo bih da su Baby Lasagna I Kaarija pobedili prošlih godina al nisam skroz "razočaran" što su Nemo ili Loreen pobedili. Al ovo je baš loše Edited May 17 by Nicklord
DameTime Posted May 17 Posted May 17 @McLeod javi se matori, Baby Lasagna vs Kaarija 💙💚 Auuu, Kaarija spomenuo Europapa
Klotzen Posted May 17 Posted May 17 Dobro su isprašili, slušam ČA ČA ČA, koliko je to jak refren bio. Šteta za obojicu. 1
Nicklord Posted May 17 Posted May 17 1 minute ago, Jurgen said: Kaarija nabio 15 kila od 2023e 🤣 Kad je krenuo prvi put ka Lazanji a onako stomak ispred kao da je trudan - 10/10 trenutak 1
Helena Posted May 17 Posted May 17 5 minutes ago, DameTime said: @McLeod javi se matori, Baby Lasagna vs Kaarija 💙💚 Auuu, Kaarija spomenuo Europapa Pa videla sam negde da obojica okreću bedž sa njegovim likom. Švajcarci nisu štedeli, a toliko se spekulisalo. 1
Klotzen Posted May 17 Posted May 17 Trebala je još i Selin Dion da dođe ali se razbolela. Definitivno nisu štedeli.
Helena Posted May 17 Posted May 17 6 minutes ago, Klotzen said: Trebala je još i Selin Dion da dođe ali se razbolela. Definitivno nisu štedeli. Ja mislim, dakle samo mislim, da ipak nije želela da dođe. Bila je na Igrama u završnici otvaranja. Ovo je sad sitno za nju.
Klotzen Posted May 17 Posted May 17 Skandinavci stvarno pošteni, evo i Norvežanin više dao Austriji nego Švedskoj. Dok na jugu vrlo sumnjive 12-ke 🙂 1
Stiletto Posted May 17 Posted May 17 Samo Skandinavci biju 12 Austriji. A ja mislio da će da ih iseckaju na froncle. The lesson, as always: I'm an idiot. Austrija dobija ili 12 ili ništa, Šveđani uglavnom ništa. A Švajcarska dobija od svih pomalo i eto ih trenutno na vrhu.
Recommended Posts