DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Vidim da je taj viski počeo da deluje 😂 Jermen odlično otpevao, a meni ne smeta ni što podseća na (emo) automehaničara...
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Vidim da je taj viski počeo da deluje 😂 Jermen odlično otpevao, a meni ne smeta ni što podseća na (emo) automehaničara... Učio od Teri Vogana, otvorim flašu kad počne i dovršim je kad završi poslednja pesma. Švajcarkinja poput Grkinje, dobra pesma koja bi razbila na Eurosongu. Samo ne osamdesetih, već šezdesetih. 1
Klotzen Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mogla bi Švajcarskinja visoko kod žirija, meni je ona ubedljivija od Francuskinje, no ajde da i nju čujemo večeras. 1
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Maltežanka se više potrudila da ima i mušku i žensku golotinju na sceni nego da dobro otpeva. A i nije imala šta da otpeva, samo par puta da se prodere. Portugalca neko zajebao da je Eros Ramacoti. Valjda neće da startuje Huncikerovu do kraja prenosa.
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Slušam Dankinju a u glavi mi Rambo Amadeus: Drke drke đon, drke drke drke đon...
Nicklord Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ali ovi EDM bitovi iz 2009. godine stvarno treba da se zabrane na ESC. Trebalo su još kad je Lorin pobedila prvi put. Ne mogu više da svake godine ima pet pesama kao ova Danska 😄 1
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kreću Mija i Čkalja... ups, Šveđani. Sad, Mija i Čkalja su bar bili smešni.
Helena Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Možete pričati šta hoćete, pesma je vrlo ozbiljno urađena i ceo koncept je odličan, ono dobro pevaju, harmonija je prava... Rekla sam za koga navijam, al jebigica, Šveđani se ne zajebavaju.
Jurgen Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Au koje nameštanje za Švedsku i Austriju sa stadiona. Ovo baš nije fer
Nicklord Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Jurgen said: Au koje nameštanje za Švedsku i Austriju sa stadiona. Ovo baš nije fer Došao da napišem ovo. Baš ružno
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ironija je da su Šveđani konačno autentični i non-generic, ali su svima toliko dokurčili. 2 minutes ago, Jurgen said: Au koje nameštanje za Švedsku i Austriju sa stadiona. Ovo baš nije fer Šta se dešava?
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Francuskinja takođe zaglavljena u osamdesetim godinama prošlog veka. Još udara na patetiku, peva o majci.
Jurgen Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Ironija je da su Šveđani konačno autentični i non-generic, ali su svima toliko dokurčili. Šta se dešava? Bilo je uključenje sa stadiona i kao stoje baš između 2 Šveđanina i 2 Austrijanke i pitaju ih da li misle da će pobediti 1 1
Helena Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Francuska pesma jedna od retkih pesama koje je bolje samo slušati.
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago San Marino više zvuči kao predstavnik Italije od onog Dracule. 1
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Italo Disco mi je išao na živac još pre 40 godina. Zašto je sanmarinski Italijan morao da me na to podseti?
Klotzen Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nova himna Italije, eto im pesme da pevaju na stadionima
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Albanka jeste vatrena, kako joj pesma kaže, ali zašto joj ovaj tip imitira Šerbedžiju? Dobra pesma, ali kao što već napisah etno je passe. 1
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Albanski jezik je prelep, tako mističan i zavodljiv... Definitivno su mi favoriti, a pošto su poslednji, valjda pomogne i za televote. Mislim da će se dobro plasirati. Just now, Stiletto said: Albanka jeste vatrena, kako joj pesma kaže, ali zašto joj ovaj tip imitira Šerbedžiju? Dobra pesma, ali kao što već napisah etno je passe. Nije, kad se uradi kao što je Albanija uradila ove godine.
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, DameTime said: Albanski jezik je prelep, tako mističan i zavodljiv... Definitivno su mi favoriti, a pošto su poslednji, valjda pomogne i za televote. Mislim da će se dobro plasirati. Albanija (plus Kosovo) ima toliku dijasporu da uvek ošuri televote.
Klotzen Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Stiletto said: Albanka jeste vatrena, kako joj pesma kaže, ali zašto joj ovaj tip imitira Šerbedžiju? Dobra pesma, ali kao što već napisah etno je passe. Tip je energetski vampir koji joj je oteo deo energije koji zrači iz nje. Trebala je naći nekog ko makar deluje da je živ 🙂
Helena Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Na koju foru mislite da Austrija može da pobedi? Dosadna je pesma.
Klotzen Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Helena said: Na koju foru mislite da Austrija može da pobedi? Dosadna je pesma. Scenario njegove pobede je isti kao prethodne dve godine. Dobije 200 poena više od Švedske kod žirija a Švedska nema šanse da dobije toliko više poena od publike.
Recommended Posts