MilošVB Posted February 28 Posted February 28 2 minutes ago, McLeod said: Gde vide obline ne znam, ali dobro, da ne nastavljam da mi ne dodje Dejm ovde 😄 Tam je superharizmatična devojka privatno, nisi svestan koliko 🙂 1
McLeod Posted February 28 Posted February 28 (edited) 18 minutes ago, MilošVB said: Tam je superharizmatična devojka privatno, nisi svestan koliko 🙂 Ma ok, ali da je atraktivna nije, pogotovo ne Sidni Svini, kad me vuces za jezik 😄 Nema ni u tom predelu, a i Sidni Svini generalno i bez toga odlicno izgleda i slank je, Tam nije. Nista protiv, simpaticna je devojka svakako, ali reagujem na meni lose poredjenje. Sad ce me razapeti 😄 Edited February 28 by McLeod 1
DameTime Posted February 28 Posted February 28 27 minutes ago, McLeod said: Gde vide obline ne znam, ali dobro, da ne nastavljam da mi ne dodje Dejm ovde 😄 Moja će sena hodati po forumu, lutati po temama, plašiti gospodu Šta si se stis'o, neću ti ništa? I muškarci i žene mogu smatrati privlačnim različite tipove tela, oblina itd. Da ne kažem, nisi ti kriv što ne znaš 1
DameTime Posted February 28 Posted February 28 Back on topic, posle svih (krš) nastupa, Harem Girls deluju kao ubedljivo najinteresantniji koncept, sa najvećim potencijalom. Nadam se da će pobediti, kad se već održava PZE. 2
McLeod Posted February 28 Posted February 28 20 minutes ago, DameTime said: Moja će sena hodati po forumu, lutati po temama, plašiti gospodu Šta si se stis'o, neću ti ništa? I muškarci i žene mogu smatrati privlačnim različite tipove tela, oblina itd. Da ne kažem, nisi ti kriv što ne znaš Joj ubijte me sad, necu da kazem nista 😄 1
Mina D. Harker Posted February 28 Posted February 28 (edited) Ajde i ja da se uključim, ispratila sam 2. polufinale, Tam Durum i Harem Girls mi djeluju najbolje i najprikladnije za Eurosong. Pošto mi je već Habibi ispao iz trke 🤧 Fan sam Mimija, međutim scenski nastup je jako loš, čak i ako se izuzme (za njene prilike) slabija pjesma. Edited February 28 by Mina D. Harker
MilošVB Posted February 28 Posted February 28 (edited) 1 hour ago, McLeod said: Ma ok, ali da je atraktivna nije, pogotovo ne Sidni Svini, kad me vuces za jezik 😄 Sad ce me razapeti 😄 Zavisi da li si moj tip. Edited February 28 by MilošVB 1
Klotzen Posted February 28 Posted February 28 Ako sam dobro čuo Princ i Tam su bili u vezi kada su išli u srednju školu. Možda da urade duet za sledeći PZE.
MilošVB Posted February 28 Posted February 28 (edited) 2 minutes ago, Klotzen said: Ako sam dobro čuo Princ i Tam su bili u vezi kada su išli u srednju školu. Možda da urade duet za sledeći PZE. Istina. U duet ne verujem, stil im je skroz različit. Princ vrhunski pevač ali tako 2005. a Tam je stilski top kad je muzika u pitanju. Edited February 28 by MilošVB 1
Klotzen Posted February 28 Posted February 28 (edited) RTS prdeo da će ESC prenositi finale a ono neće biti ni stream nego su samo stavili link ka RTS stream-u 🙂 , jebote i za ovo moraju da lažu. Edit : Ipak ima stream, samo je zaključan za nas u Srbiji pa ga ne vidimo. Što kažu u komentarima, Pojela Vukajla Mimi za večeru. Večeras mnogo sigurnija, peva ko zmaj. Mora malo bolji denseri i malo bolja režija da se urade za nastup i to je spremno za ESC. Mimi ako pobedi mora iz temelja da menja nastup. Takođe mora da uzme časove plesa jer izgleda kao cigla na bini. B&D skroz ok nastup i dobro zvuče. Edited February 28 by Klotzen 1
Smrtokapa Posted February 28 Posted February 28 Haha nisam gledao ni slušao ništa od ovoga do sad. Ove pozadine sa slikama su kul ideja, ali je realizacija nedovoljno dobra. Oxajo mi je onako okejiš, nije loše ali mogu oni to i bolje. Mimi, sestro, šta je ovo, živ me krindž pojeo. Vukajla nije loša, može ovo da prođe. Ana Ćurčin je gotivna inače, ali mi je ovde ko riba na suvom. Biber izlapeo. Bojana i David ne znam šta bih rekao, zaboravio sam pesmu deset sekundi nakon što su je otpevali. Maršali, napisao je Haos "Eva Braun sa deponije", ne može precizniji opis. Dobro peva ovaj Princ, dao bih mu blagu prednost u odnosu na Vukajlu.
Klotzen Posted February 28 Posted February 28 Kad bih se kladio uplatio bi da će Princ dobiti 12 poena od žirija ali kod publike ne bi ni dinar uložio da će biti u top 3. No postoji scenario gde bi i on mogao da pobedi, ne treba ga otpisati. Inače pre X dana sam pisao da su promenjena pravila za raspodelu poena publike, koliko sam čuo danas ništa od toga ostaje stari sistem i žiri i publika daju 12-10-8...1 što znači da Mimi i ako izdominira kod publike može tu da dobije samo 12 poena. Sve zavisi kako će je žiri oceniti, po meni ovo je za maksimalno 5-6 bodova.
Klotzen Posted February 28 Posted February 28 U toku je i drugo 1/2 Dore. Nastupili su drugi favorit takmičenja. Meni je ovo mnogo bolje od MAgazina. Lep primer kako i rokeri mogu da naprave dinamičnu binu. Podsetiše me malo na Maneskin
Helena Posted February 28 Posted February 28 24 minutes ago, Klotzen said: Kad bih se kladio uplatio bi da će Princ dobiti 12 poena od žirija ali kod publike ne bi ni dinar uložio da će biti u top 3. No postoji scenario gde bi i on mogao da pobedi, ne treba ga otpisati. Inače pre X dana sam pisao da su promenjena pravila za raspodelu poena publike, koliko sam čuo danas ništa od toga ostaje stari sistem i žiri i publika daju 12-10-8...1 što znači da Mimi i ako izdominira kod publike može tu da dobije samo 12 poena. Sve zavisi kako će je žiri oceniti, po meni ovo je za maksimalno 5-6 bodova. Pa jel nije on bio pobednik publike jedne godine?
Klotzen Posted February 28 Posted February 28 1 minute ago, Helena said: Pa jel nije on bio pobednik publike jedne godine? Jeste ali je ta pesma bila mnogo bolja a stage za klasu bolji. Ja te godine ne bi imao ništa protiv da je on otišao umesto Luke, oba nastupa su mi bilo skroz ok. Ova pesma ne verujem da može da motiviše ljude da glasaju u većem broju.
Smrtokapa Posted February 28 Posted February 28 (edited) Sedlar ima neki Ralf Vigam vajb. Ovo Lansino mi se zapravo dojmi na kraju. Ova cura sa harmonikašem... desetka za bezveznost. Harem girls, bizarno ali makar zabavno. Tam, pesma bukvalno nikakva, ali obraćao sam pažnju na druge stvari, ne mogu reći da je baš moj tip ali kurvatura postoji. Filari Iskaz, ovo počinje da me zamara, srećom uskoro će kraj. Kruz, nanana, limunadica. Sve u svemu ništa spec, odoh da isperem uši. Edited February 28 by Smrtokapa
Klotzen Posted February 28 Posted February 28 Haremke su samo trebale neki catchy refren da imaju i to bi možda i najbolja stvar bila za ESC. Ovako su se utopile u prosek ovogodišnjeg ESC sa dobrim nastupom a prosečnom pesmom. 1
MilošVB Posted February 28 Posted February 28 13 minutes ago, Klotzen said: Haremke su samo trebale neki catchy refren da imaju i to bi možda i najbolja stvar bila za ESC. Ovako su se utopile u prosek ovogodišnjeg ESC sa dobrim nastupom a prosečnom pesmom. Koga bi ti slao na ESC, sad kad je sve gotovo?
Klotzen Posted February 28 Posted February 28 Moje mišljenje je da će biti tesno u 1/2 ESC. Ja mislim da Vukajla i Mimi imaju najviše šanse, posle njih Haremke. Sa ovim ostalim ne bih rizikovao jer bi najverovantije pukli u polufinalu. Mom ukusu je najbliža Vukajla od tih nazovi 5-6 favorita. Žiri: 1. Snežana Vukomanović , ona bi trebalo da je tekstopisac. Sestra od Leontine ? 2. Dragan Đorđević Suzuki , profesor violončela 3. Dejan Kostić , kompoziro. Vidim da je najviše radio sa Prijovićkom 4. Zorja Pajić, pevačica ako ne znate ko je treba vas banovati sa ove teme 🙂 5. Slobodan Marković, predsednik žirija, kompozitor Ovaj žiri mislim da će biti naklonjeniji dobrim pevačima što je dobra vest za Princa i Vukajlu. 1
Klotzen Posted February 28 Posted February 28 (edited) 6 minutes ago, Stiletto said: Član žirija Suzuki nahvali studente 😁 neko od voditelja je nezadovoljno uzdahnuo 🙂 Mislim da je Vukajla pobedila. Valjda neće biti ispod 3. mesta kod publike. Haremke ili Mimi bi tu mogle da pobede. Opa đurđo, sad se otvara pobeda za mnoge. Edited February 28 by Klotzen
Stiletto Posted February 28 Posted February 28 Po žiriju Vukajla, Princ, Sedlar. Sjeba publika Vukajlu. Puče i Mimi. Idu Princ ili Harem.
Recommended Posts