Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Stiletto said:

Slažem se, ali za Evrosong konkurenciju će morati mnogo bolje.

Kakva je konkurencija ove godine, verovatno ne. U finale bi usla, vise od toga niko ni od ostalih ne bi nista uradio.

Tako da je sustinski nebitno sta cemo poslati, desna strana finala nam je 90% zagarantovana.

Posted

Meni je princ ok natup, čovek voli ESC i sigurno bi ga unapredio. Pevacki je najbolji. No problem je što nas na ESC čekaju dve balade u našem 1/2. Grčka je bolja od Prinčeve pesme i verovatno će pokupiti glasove u regionu a Izraelska će uzimati poene svuda obzirom koga šalju. I pride još ne znamo sve pesme. On bi vrlo verovatno ispao u 1/2. Sedlara na esc niko ne bi ni zapazio.

Nije da su Mimi i Vukajla sigurne ali ciljaju na mnogobrojniju publiku i lakše će doći do glasova.

Posted

Trenutno je 1/2 Dore. Upravo je bio Magazin. Standardan nastup kao rok grupa na kocertu, ništa posebno. I glavni konkurenti su rokeri ali mislim da će oni imati nešto drugačiji nastup.

Posted

Dora odlicna stvarno. Mene je odusevila klinka iz Magazina, vladala je scenom. Lelek bolje od Harmonije disonance, ali ogromna trema i drhtavo. EoT prijatno iznenadjenje, Natali solidna balada stvarno osim onih Svingera svi su drzali paznju.

• Like 1
Posted
21 hours ago, Chaos Is Me said:

Chaosu junioru je ovo favorit i traži nam od srede stalno ovo da mu puštamo tako da imam za koga da navijam u finalu. Refren lomi.

Vec ga radi chaos gen, bas cudno da mu prijaju gitare a ne harmonika... 

Posted

Kladionice pred večerašnje finale...

Mimi Mercedez – Turbo žurka 1.85

Harem Girls – Aladin 2.70

Tam – Durum Durum 2.80

Bojana x David – Šesto čulo 3.50

Vukayla – MASK 5.00

Princ – Mila 6.00

Filarri – Meet and Greet 20

Lensy – Hvala ti 30

Iskaz – Trendseter 40

Oxajo – MaMa 40

Biber – Da mi se vratiš 75

Maršali – Po policama sećanja 90

Ana & The Changes – Brinem 120

Kruz Roudi – Sve i odmah 130

Sedlar – Oči boje zemlje 140

Milan Nikolić feat. Caka – Storia del amor 140

Ako su ovo favoriti, onda Harem Girls, bar će biti šou na sceni. Mimi mi je slatka ko šećerna bolest i prija mi ko šupalj zub.

• Like 1
Posted
4 hours ago, 40Wins said:

Vec ga radi chaos gen, bas cudno da mu prijaju gitare a ne harmonika... 

Prilično je regresirao, sa 2 godine je slušao progressive death metal, a sada sa 4 više voli Beastie Boyse, Oasis, Blur i neki midwest emo.

• Love 1
Posted (edited)
On 2/27/2025 at 11:12 AM, Chaos Is Me said:

Tam - mnogo loše u svakom smislu, čak ni njen seksepil iz Cetinjske ne dolazi do izražaja

Na šta misliš tačno?

Edited by MilošVB
Posted
41 minutes ago, Stiletto said:

Kladionice pred večerašnje finale...

Mimi Mercedez – Turbo žurka 1.85

Harem Girls – Aladin 2.70

Tam – Durum Durum 2.80

Bojana x David – Šesto čulo 3.50

Vukayla – MASK 5.00

Princ – Mila 6.00

Filarri – Meet and Greet 20

Lensy – Hvala ti 30

Iskaz – Trendseter 40

Oxajo – MaMa 40

Biber – Da mi se vratiš 75

Maršali – Po policama sećanja 90

Ana & The Changes – Brinem 120

Kruz Roudi – Sve i odmah 130

Sedlar – Oči boje zemlje 140

Milan Nikolić feat. Caka – Storia del amor 140

Ako su ovo favoriti, onda Harem Girls, bar će biti šou na sceni. Mimi mi je slatka ko šećerna bolest i prija mi ko šupalj zub.

Prošle godine su pogodili pobednika. Jel se neko seća 22. i 23. jel kladionica pogodila pobednika na PZE ?

Posted
48 minutes ago, Chaos Is Me said:

Prilično je regresirao, sa 2 godine je slušao progressive death metal, a sada sa 4 više voli Beastie Boyse, Oasis, Blur i neki midwest emo.

Zavisi iz kog ugla se posmatra, ja bih rekla da dete lepo napreduje :thumbsup:

Posted

Mislim da su male sanse ovaj put da pogode, mada ako je ovo top 4 favorita, onda ce biti Mimi. Jer su svi slabi.

Vukajla je najbolji izbor sigurno. Princ je korektno da se posalje jer je overall najbolji uz Ohajo koji pitanje kako bi prosao na ES. Mada opet i Princ, jebem li ga. Tanka pesma.

Mimi ima ultra male sanse da izadje iz polufinala ako je izaberemo.

Posted
50 minutes ago, MilošVB said:

Na šta misliš tačno?

Pa ima taj Sydney Sweeney za balkansko tržište vajb i koliko sam čuo mnogima se dopada. Nisam upućen u njen opus, ova pesma za eurosong je buljson.

Posted

Nisam pratio, pustih sad na yt ovih top 6-7 favorita, Mimi je upadljivo najgora u ostroj konkurenciji.

Jedino pesma ove Vukayle ne zvuci blamantno i deluje kao nesto sto ne bi zalutalo na eurosong.

• Like 2
Posted
34 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pa ima taj Sydney Sweeney za balkansko tržište vajb i koliko sam čuo mnogima se dopada. Nisam upućen u njen opus, ova pesma za eurosong je buljson.

Meni pesma nije toliko loša koliko njeno izvođenje.

Navodno će joj nastup biti drugačiji večeras, videćemo.

Od ostalih, ok su mi samo Vukayla i Ohayo. S tim što Ohayo nije za ESC. Harem mi na prvu bile interesantne, ali su smorile.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Brate, devojka ima mozda 150 cm i nije ni atraktivna. Daleko od toga da je ruzna, ali gde nadje Sidni Svini da uporedis s njom.

29 minutes ago, MilošVB said:

Meni pesma nije toliko loša koliko njeno izvođenje.

Navodno će joj nastup biti drugačiji večeras, videćemo.

Od ostalih, ok su mi samo Vukayla i Ohayo. S tim što Ohayo nije za ESC. Harem mi na prvu bile interesantne, ali su smorile.

Iz tih razloga ne verujem u ove kvote, pre takmicenja jesu ovo bili favoriti (otpisao bih Haremke, ne mogu one jos da prodju ovde, sem ako ne bude ultra nizak broj glasova publike), ali bukvalno su sva tri prva favorita jako lose izvodjenja imali.

Bez obzira na ukus (meni je Mimi Mercedes svakako krs, ova pesma tek), losa izvedba je losa izvedba.

Princeva pesma je ono bas krs, genericka balada od pre 15 godina, plus mu ne verujes nista dok peva, ali peva dobro, nastup nije los, ispoliran je, to je to.

Posted (edited)

Pa i original SS ima 160 cm. Šta ja znam, lože se momci na Tam generalno, kratka, sa oblinama.

Ovog Princa ne smemo poslati nikako iako odlično peva, zamisli koji bolid treba da budeš da ti je umetničko ime Princ, kao kad bi se predstavljao kao Majkl Džekson.

Edited by Chaos Is Me
  • Like 1