neko me sabotira Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Sretan rođendan @advokat kuče, tečefon uz želju da najljepši poklon dobiješ na kraju dana, tamo negdje oko pola 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Hvala hvala puno. Baš sam prijatno iznenađen. I ja sam o tom najlepšem poklonu razmišljao, mada je tužni jučerašnji događaj svima pokvario raspoloženje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Dok ja vidim ko je @advokat kuče, tečefon , vi i vase menjanje nikova Srecan rodjendan, pridruzujem se zeljama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 5 minutes ago, Boxy said: Dok ja vidim ko je @advokat kuče, tečefon , vi i vase menjanje nikova Srecan rodjendan, pridruzujem se zeljama Pa mogla si znati Spoiler po tome što mu je danas rođendan 😁😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 More, srecan rodjendan Boki. Ko ce da ti pohvata sve nickove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 50 minutes ago, 4th and Goal said: uz želju da najljepši poklon dobiješ na kraju dana, tamo negdje oko pola 11 Poklon mu je već doneo Naneli u utorak..ne preterujmo ipak. Srećan rođendan, Boki. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Srećan i od mene sa oooogromnim zakašnjenjem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Moja forumaška karijera je završila. Već duže vremena razmišljam o tome, sada sam donio odluku pa eto da znate ako se budete pitali gdje sam. Pozdrav svima i svako dobro! 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 5 minutes ago, 4th and Goal said: Moja forumaška karijera je završila. Već duže vremena razmišljam o tome, sada sam donio odluku pa eto da znate ako se budete pitali gdje sam. Pozdrav svima i svako dobro! Neoj molim te! Evo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 1 hour ago, 4th and Goal said: Moja forumaška karijera je završila. Već duže vremena razmišljam o tome, sada sam donio odluku pa eto da znate ako se budete pitali gdje sam. Pozdrav svima i svako dobro! Ja se pitam gde si svaki put kad promeniš nik Sad ozbiljno, ne znam o čemu se radi ali se nadam da ćeš se predomisliti, ti si mi jedan od omiljenih likova ovde 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 1 hour ago, 4th and Goal said: Moja forumaška karijera je završila. Već duže vremena razmišljam o tome, sada sam donio odluku pa eto da znate ako se budete pitali gdje sam. Pozdrav svima i svako dobro! Kolega, čemu takve konačne odluke? Forum je koliko shvatam uvek otvoren - za bilo koju tvoju inkarnaciju ... Ja imam nalete kad pišem ili postavljam stvari ... Pa me nema i tako... Poslušaj ipak Alcestu - duže je ona ovde od svih nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Žao mi je što Mate-Mišo ode..faliće na forumu u celini. Hvala mu što ga je činio boljim mestom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Ja se iskreno nadam da je samo pauza i da ce se vratiti, jedan od najboljih ovde 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Mate, moze li se znati zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Hteo sam da pisem drugde, ali nemamo ITF temu... Nadao sam se da cu mozda sresti @4th and Goal ovde, na "nevidjeno," mada se ne poznajemo. Trenutno sam u Zagrebu, igra se zenski ITF turnir, a tereni su na 10-ak min. hoda od mog stana pa dosta visim tamo. Imao sam prilike da lajem sa Janom Fett (ona i moja cerka su imale istog trenera do 12. godine). Prosla je u sledece kolo. A najzanimljiviji mec danas je bio Marcinko-Jani (Petra Marcinko je #266 na WTA listi, juniorska osvajacica AUS Open prosle godine). Petra je uspela da dobije treci set 7:5 protiv 31-godisnje Madjarice Jani. Petra servira: nema puno publike, al' to je ITF...: Svejedno, Mate-Miso, @4th and Goal , ili kako se vec zoves, zelim ti sve najbolje i da se vratis! ❤️❤️ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Pisali smo na temi za čelendžere i o ITF turnirima, pa možeš i tamo da postuješ ako bude još izveštaja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 Da priupitam za jezica - kako je ovih dana, nije valjda ostavljen na kisi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 2 hours ago, Boxy said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 4 hours ago, Kronostime said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Dodje mi jezic po pljusku na stepeniste. Verni psic Ilija se nije bunio zbog toga vec je rado podelio svoje granule napolju sa njim. Eh, koliko mozemo nauciti o toleranciji od svojih ljubimaca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Hm, imamo problem jer je moj pas u fazonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 (edited) Moj psic je velikodusan na gazdu - pamti kako sam ga kao nezeljeno stene izvukao polusmrznutog ispod automobila i uneo u kucu da tu i ostane. Edited May 26, 2023 by Kronostime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Dakle,ovo je otprilike vikend u kojem ćemo se uveriti koliko je Sila jaka u @McLeod Mek je otpisao: - Đokovića protiv Alkaraza - Majami u seriji protiv Denvera - Intera protiv Sitija u finalu LŠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Moram Paka da naucim ovo 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts