Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
4 minutes ago, 4th and Goal said:

^^

Reveal hidden contents

spacer.png

Reveal hidden contents

Pokušavam užariti temu al ne ide :classic_dry:

Reveal hidden contents

Samo stvarno ne mogu vjerovati da koristiš caps lock u čitavim rečenicama. Šta te toliko može izbaciti iz takta? 😁

Probala sam da odgovorim tamo u spojleru ali mi je forum nekako napravio pičvajz od posta kad sam htela da ubacim odgovor u kvot spojlera pa bolje ovde :classic_biggrin:

Elem, nisam rekla da ga koristim u celim rečenicama nego da je dobro dok ne počnem da ga koristim :classic_cool: inače veći razlog za Caps lock mi je kad ne mogu da povećam tekst na telefonu, oćoravilo se s godinama :classic_sad:

• Like 1
Posted

Meni se dopao kviz i mislim da je lakše dobit a i više ćeš love vjerojatno dobit nego na "običnoj" Potjeri. Žao mi je onog malog što je hrabro išao protiv svih. Da skupim malo hrabrosti išao bih i ja na kviz :59:

• Like 1
Posted

Ja se držim pab kvizova, sve sa kamerama mi je previše :classic_biggrin: dok sam studirala, zvali smo razne radio stanice i učestvovali u njihovim kvizovima, ali ipak je to drugo kad te niko ne vidi.

Kad smo kod toga, sad uhvatih u Slagalici, pitanje kako se zove petougaona zgrada američkog Ministarstva odbrane, čovek kaže pentagram :classic_biggrin:

• Like 2
Posted (edited)

Iskocilo mi ovo na YouTubu nedavno, Croatia Records (Jugoton) izbacila pesmu od grupe Stijene - Balkanska korida. Uz muziku ide i prigodan spot koji su verovatno nedavno snimili za ovu priliku. Moram priznati da mi je izmamio osmeh, zaista originalna ideja. Nedostaje malo uskladjenosti u ritmu melodije i potezima matadora, ali svaka cast za ideju.

Edited by Milutinov Tata
  • 3 weeks later...
Posted

To sam čula ranije ali ne znam je li i koliko naduvana priča. U svakom slučaju tako je i sinove vaspitala, nažalost.

A jesi li video kako su zeznuli pitanje sa Catwoman, obično sastavljači Potjere ne prave takve greške, tu su i mene zbunili pa sam išla da proveravam :classic_biggrin:

Posted
2 minutes ago, alcesta said:

To sam čula ranije ali ne znam je li i koliko naduvana priča. U svakom slučaju tako je i sinove vaspitala, nažalost.

A jesi li video kako su zeznuli pitanje sa Catwoman, obično sastavljači Potjere ne prave takve greške, tu su i mene zbunili pa sam išla da proveravam :classic_biggrin:

Samo sam kraj uhvatio a i to na preskokce, koje je pitanje bilo?

Posted
Just now, alcesta said:

Koji je alter ego Seline Kajl u Marvelovom univerzumu :smiley5:

Haha, ne bih to znao 😄

Primijetio sam u zadnje vrijeme da ima više nekih bezveznih pitanja (ne mislim na ovo), npr. uhvatio sam nedavno epizodu sa bukvalno 10 pitanja iz nogometa i to uglavnom baš neke gluposti. Opada kvaliteta pitanja (a i lakša mi se sada čine u odnosu na ranije) a evo ima i grešaka u sastavljanju. Ali je zato Superpotjera super 😁 bilo je par sjajnih nastupa. Jedino mi je bezveze što ostave kraj nastupa posljednjeg natjecatelja za iduću epizodu.

Posted

Da, vidim više puta uzeli po 15000, svaka čast. A i brate lakše je mnogo otkako ste prešli na euro, da ne moram da delim i množim stalno te kune :classic_tongue:

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Inace, pre pola sata se pojavio jos jedan jez, ali dok sam ja sklonila Paka i obula patike, on je pobegao :ajme:

Medjutim, Pako je miran, tako da se nadam da je pobegao kod komsije :smiley50:

Edited by Boxy
  • Ha-ha 1
Posted
10 minutes ago, oko Ibada said:

kronos realno razocarao, ocekivao sam da umesto cackalicom procacka zube bodljom i objasni koja marinada je najbolja za jezetinu

Za recepte sa jezetinom moraces da priupitas Kinika.

Ovo su suvozemni, a ne morski jezevi.

:default_coffee: