McLeod Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 Bagovao forum pa sam slucajno kvotovao samog sebe, secam se toga. Posle se ljudi sprdali, pa nisam hteo da editujem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 Veliki si gospodin, nema šta Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 4 minutes ago, 4th and Goal said: ^^ Reveal hidden contents Reveal hidden contents Pokušavam užariti temu al ne ide Reveal hidden contents Samo stvarno ne mogu vjerovati da koristiš caps lock u čitavim rečenicama. Šta te toliko može izbaciti iz takta? 😁 Probala sam da odgovorim tamo u spojleru ali mi je forum nekako napravio pičvajz od posta kad sam htela da ubacim odgovor u kvot spojlera pa bolje ovde Elem, nisam rekla da ga koristim u celim rečenicama nego da je dobro dok ne počnem da ga koristim inače veći razlog za Caps lock mi je kad ne mogu da povećam tekst na telefonu, oćoravilo se s godinama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 Čitam zadnju rečenicu već 15 puta i ništa ne razumijem, oglupilo se s godinama Aha shvatio sam hahahahaha Koja sam ja dalabu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 Neko je bogougodno potpisao za Lacoste Spoiler Spoiler Spavas li mirno,Novace Djokovicu? Spoiler 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted March 26, 2023 Share Posted March 26, 2023 Novi kviz Super potjera počeo prije 10 minuta na HRT-u, jedan natjecatelj protiv 5 lovaca (i Sven je među njima) pa da javim @alcesta, možda će ju zanimati 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 26, 2023 Share Posted March 26, 2023 Gledam ja od početka, ponosna sam na sebe kako nisam zaboravila da je danas Hvala svakako na obaveštenju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted March 26, 2023 Share Posted March 26, 2023 Meni se dopao kviz i mislim da je lakše dobit a i više ćeš love vjerojatno dobit nego na "običnoj" Potjeri. Žao mi je onog malog što je hrabro išao protiv svih. Da skupim malo hrabrosti išao bih i ja na kviz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Ja se držim pab kvizova, sve sa kamerama mi je previše dok sam studirala, zvali smo razne radio stanice i učestvovali u njihovim kvizovima, ali ipak je to drugo kad te niko ne vidi. Kad smo kod toga, sad uhvatih u Slagalici, pitanje kako se zove petougaona zgrada američkog Ministarstva odbrane, čovek kaže pentagram 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 ^ Čovjek možda previše gleda Balkan info 😁 Nikad nisam išao na pub kvizove, kontam da je solidna zabava ali nekako to nije my glass of beer 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 (edited) Iskocilo mi ovo na YouTubu nedavno, Croatia Records (Jugoton) izbacila pesmu od grupe Stijene - Balkanska korida. Uz muziku ide i prigodan spot koji su verovatno nedavno snimili za ovu priliku. Moram priznati da mi je izmamio osmeh, zaista originalna ideja. Nedostaje malo uskladjenosti u ritmu melodije i potezima matadora, ali svaka cast za ideju. Edited April 3, 2023 by Milutinov Tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Kyrgiosu je mama iz Malezije, to sam znao ali ne i da je (bila) princeza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 To sam čula ranije ali ne znam je li i koliko naduvana priča. U svakom slučaju tako je i sinove vaspitala, nažalost. A jesi li video kako su zeznuli pitanje sa Catwoman, obično sastavljači Potjere ne prave takve greške, tu su i mene zbunili pa sam išla da proveravam Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 2 minutes ago, alcesta said: To sam čula ranije ali ne znam je li i koliko naduvana priča. U svakom slučaju tako je i sinove vaspitala, nažalost. A jesi li video kako su zeznuli pitanje sa Catwoman, obično sastavljači Potjere ne prave takve greške, tu su i mene zbunili pa sam išla da proveravam Samo sam kraj uhvatio a i to na preskokce, koje je pitanje bilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Koji je alter ego Seline Kajl u Marvelovom univerzumu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Just now, alcesta said: Koji je alter ego Seline Kajl u Marvelovom univerzumu Haha, ne bih to znao 😄 Primijetio sam u zadnje vrijeme da ima više nekih bezveznih pitanja (ne mislim na ovo), npr. uhvatio sam nedavno epizodu sa bukvalno 10 pitanja iz nogometa i to uglavnom baš neke gluposti. Opada kvaliteta pitanja (a i lakša mi se sada čine u odnosu na ranije) a evo ima i grešaka u sastavljanju. Ali je zato Superpotjera super 😁 bilo je par sjajnih nastupa. Jedino mi je bezveze što ostave kraj nastupa posljednjeg natjecatelja za iduću epizodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Da, vidim više puta uzeli po 15000, svaka čast. A i brate lakše je mnogo otkako ste prešli na euro, da ne moram da delim i množim stalno te kune 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Onaj u prvoj osvojio i 20000. E pa meni nije lakše, totalno sam izgubio osjećaj koliko nešto zaista vrijedi, 20 eura mi sad ne predstavlja ništa a prije mi ni 50 kn nije bilo malo 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Navići ćeš se, ima vremena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Da li da prijavim ili ne? pocela sezona lova na jezeve i odmor posle lova 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Kako da ne prijaviš, gde će ti duša, Kronos samo zbog toga svraća na ovaj pdf 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 (edited) Inace, pre pola sata se pojavio jos jedan jez, ali dok sam ja sklonila Paka i obula patike, on je pobegao Medjutim, Pako je miran, tako da se nadam da je pobegao kod komsije Edited April 19, 2023 by Boxy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 kronos realno razocarao, ocekivao sam da umesto cackalicom procacka zube bodljom i objasni koja marinada je najbolja za jezetinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 10 minutes ago, oko Ibada said: kronos realno razocarao, ocekivao sam da umesto cackalicom procacka zube bodljom i objasni koja marinada je najbolja za jezetinu Za recepte sa jezetinom moraces da priupitas Kinika. Ovo su suvozemni, a ne morski jezevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts