Goga64 Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 5 minutes ago, McLeod said: Znam da razocaram ljude svojim "autosovinizmom", pa zato 😉 U svakom slucaju, drago mi je sto si dobro 🙂 Nasmejao si me slatko. Ja nikada nisam krila da mi se ne dopada tvoj neoliberalizam i kako ga nazvasmo "autošovinizam", ali to nikako nema veze s tim koliko te gotivim onako ljudski ❤️ Dobro sam koliko se to može biti u ovakvim uslovima i na ovakvom mestu koje nam se državom zove 😕 Ono što je najbolje od svega je to da si mogu dopustiti luksuz asocijalnosti 😉 Veliki pozdrav za tebe još jednom i za ostalu The ekipicu 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 1 hour ago, Goga64 said: Dobro veče, svratih samo da pozdravim staro društvo s Tenisa, pa ako me se sete prilikom svakog osvojenog Novakovog slema, sete me se, ako ne nikom ništa, moja prijateljska "dužnost" je da vas pozdravim i čestitam na uspešnosti s kojom vodite forum 🙂 Da znaš da mi mnogo nedostaješ kad proslavljamo Novakove pobede drago mi je što si dobro. Ako ćeš mi verovati, sad kad je opet počeo da loše igra TB svaki put kad pobegnem da to ne gledam setim se tebe i vodokotlića 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga64 Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 1 minute ago, alcesta said: Da znaš da mi mnogo nedostaješ kad proslavljamo Novakove pobede drago mi je što si dobro. Ako ćeš mi verovati, sad kad je opet počeo da loše igra TB svaki put kad pobegnem da to ne gledam setim se tebe i vodokotlića Draga moja, vodokotlić nije više aktivan, mada sam i ja nostalgična, žalim za tom svojom navikom 😄 Sada kada sam prešla (skoro pa u potpunosti) da živim u selu, mnogo mi je lakše, izađem i prošetam po avliji dok su ti kritični TB-ovi 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Goco, setim te se svakog Novakovog TB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Imaj poverenja u mene (veruj mi) ZAGRLI ME Na jednoj stazin u Toskani. https://www.lapiantata.it/percorso-sensoriale/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 izgleda da se Djokovic setkao po Toskani i kacio natpise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Moguce je, a ja cu ga poslusati i sutra ga zagrliti bas ovo 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Videla sam jednom na Kalemegdanu nekog tipa kako grli drvo. Nisam sigurna je li to bio ritual ili je prosto bio mrtav pijan 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Mozda mislio da mu je to neki ortak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Jeste li probali nekad da zagrlite neko drvo? Ja sam pre dve nedelje bila u planinama i ima neka staza koja se zove "Staza velikog drveca" gde svako malo na sred proplanka sretnes ogromnu lipu 😍. Ja sam ih bogami zagrlila nekoliko i bas je divan osecaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 jel si proverila da li su ti se poboljsali servis i sv igra? da znamo zasigurno da li je do drveca ili do piramida? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Quote Dati alla mano, dopo la finale di domenica 11 luglio, le prenotazioni nei ristoranti italiani presenti nel Regno Unito sono crollate del 55%. La notizia la riporta «TheFork UK», leader nella prenotazione di ristoranti. Niente pastasciutta Od 11. Jula u Engleskoj se prepolovio broj rezervacija u italijanskim restoranima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Danas sam zagrlila ovaj hrast star 350 god! Bas je mocan i ogroman😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 @de Havilland Mosquito 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 (edited) @alcesta otvori samo ako imaš petlju ... Spoiler ... Edited July 19, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 U LIDL-u nutela na akciji 600 dinara 900 grama tegla. E sad, nisam neki stručnjak ali sam čuo da su te iz LIDLa mnogo bolje od onih što se nađu u drugim lancima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 (edited) Civita di Bagnoregio 😍 Gradic koji umire.. Samo 11 stanovnika ima, ali turista u izobilju. Moze se samo peske do njega preko ovog mosta. Spoiler Imaju specijalna kola za hitnu pomoc Edited July 19, 2021 by Milica 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 27 minutes ago, de Havilland Mosquito said: E sad, nisam neki stručnjak ali sam čuo da su te iz LIDLa mnogo bolje od onih što se nađu u drugim lancima. To što pričaš važi za Mueller koliko znam, ne znam baš za Lidl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Nemamo mi tog Milera ili kako li se već zove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Prošle godine je bila tegla od 1kg 600 dindži kod njih na akciji. Inflacija je čudo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 sto grama pojela inflacija... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 19, 2021 Author Share Posted July 19, 2021 36 minutes ago, bistru vodu mutim said: To što pričaš važi za Mueller koliko znam, ne znam baš za Lidl. U ostalim marketima je uglavnom Nutela iz Poljske, kod Lidla je Nemac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Strucnjak je rekao svoje [emoji16] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts