Lobotomija Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 6 hours ago, Boxy said: Danas se kupao u nekom velikom koritu, pa je onda otisao u zemlju da se uvalja, pa u vodu, pa u zemlju i tako nekoliko puta Eno ga sad spava u hladovini, prljav, mokar i srecan Jel ti i dalje dolazi bodljikavi posetilac? Celi život ih na moru gledam. Nekada ih je bilo mnogo više ali se sagradilo štošta i proredili su se poslednjiih godina. Jedan mi je godinama dolazio, ogroman, čak mi je ulazio u kuću. Ali nije baš hteo da se druži. Pustim ga da bude tu koliko ga volja, onda odgega do bašte i eto ga sutra uveče opet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 11 minutes ago, Neme said: Jel ti i dalje dolazi bodljikavi posetilac? Celi život ih na moru gledam. Nekada ih je bilo mnogo više ali se sagradilo štošta i proredili su se poslednjiih godina. Jedan mi je godinama dolazio, ogroman, čak mi je ulazio u kuću. Ali nije baš hteo da se druži. Pustim ga da bude tu koliko ga volja, onda odgega do bašte i eto ga sutra uveče opet... Nije dolazio par dana, valjda ce da napravi neku pauzu, ne mogu vise da ustajem u 3h Ne bih ja imala nista protiv da se on setka po dvoristu, sigurno bih mu stavila i hranu i vodu, ali sta vredi kad moj pas ne odobrava jos jednog ljubimca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 15 minutes ago, Boxy said: Nije dolazio par dana, valjda ce da napravi neku pauzu, ne mogu vise da ustajem u 3h Ne bih ja imala nista protiv da se on setka po dvoristu, sigurno bih mu stavila i hranu i vodu, ali sta vredi kad moj pas ne odobrava jos jednog ljubimca E da jbg, nijedan moj pas ih takođe nije mirisao ali nisu ni ježevi društveni. Znam da mogu da budu kućni ljubimci ali ne znam nikog da ih je držao. I da, redovno dolaze u gluvo doba. Ostavljao sam šargarepu, salatu i sl. ali radije biraju neke bube i larve, što već nikako nije moja šoljica kafe. Jedina buba koju podnosim je bubamara. Jednom mi se desilo da sam iza kuće naleteo na ježicu sa par ježića. Kakvi su to čudni zvuci, drrrr-grrrr, branila ih majka od "uljeza". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Samo mi jos fali da mi dodje cela porodica E bas sam pre neki dan citala da oni vole meso, macije granule, ali ne psece, da im ne treba davati mleko...sezona jezeva, pa ljudi pisu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 11 minutes ago, Boxy said: Samo mi jos fali da mi dodje cela porodica E bas sam pre neki dan citala da oni vole meso, macije granule, ali ne psece, da im ne treba davati mleko...sezona jezeva, pa ljudi pisu Rekla mi je sestra za granule, a postoji i ona priča da vole da cirkaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Velški navijači su poznati po takvim stvarima. Nikad nisu pravili ekscese, a gde god da odu organizovano na gostovanje skupe se, odu daju krv, pomugnu neki lokalni charity i tako neke pozitivne stvari. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Je l to samo meni forum stuca ili se desava nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 takodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Kod nas zurka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 3 hours ago, wwww said: Nije mi jasno. Neki su slali uvredljive poruke ovoj maloj zato što su je videli da plače na utakmici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Ne mogu da pojmim u kakvim se mozgovima porode takvi mentalni procesi, ako se uopšte može tako nazvati Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 pa i Greta je dozivela svakojake uvrede od matorih, odraslih ljudi, ukljucujuci i predsednika USA. Ljudi znaju da budu zaista grozni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 mislim da su samo navijaci engleske na stadionu slavili kada su pokazali devojcicu na videobimu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Los dan za Rafafanove 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Pih! To znači da je neće biti na dodeli pehara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Trazio stare klipove Nindza Ratnika i naletim na australijski i ovu zenu. Zabezeknuo sam se. Ovo je Amazonka, ne Sabalenka 😉 Ima ko zna koliko, takmicila se i po Americi, Aziji, svuda obarala rekorde, a takmici se iskljucivo na muskom poligonu. U timskim takmicenjima kad ima zenski tim, nikada nije izgubila tipa 15 osvajanja (a sve se igraju eliminacije 1na1 po timovima), znaci ukupno je izbacila 50+ zena i nijedna joj nije bila ni blizu. A vecina ovih koje se takmice sad imaju neku pozadinu u nekom profi sportu, nisu vise normiji kao nekad. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Generalno su mi smor oni Viškovi blogovi sa Vimbldona, ovaj zadnji sam pustila dok radim nešto i uglavnom ne slušam a onda čujem kako kaže da ih je ručak za trojicu koštao 200 funti i tu se malo šokiram, blago rečeno. Nisam bila nikad u Britaniji ali sam mislila da može nekako da se prođe jeftinije ako znaš gde. Nisu im valjda sve cene tako normalne? Mislim znam funta i sve, ali to mi nekako baš smanjuje želju da odem jednom tamo i prolazim maltretiranja oko vize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Meni Cvija deluje kao mnogo cool lik. Ja to odgledam zbog njega. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 I ja isto odgledam, meni su skroz ok ti vlogovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 2 hours ago, alcesta said: Generalno su mi smor oni Viškovi blogovi sa Vimbldona, ovaj zadnji sam pustila dok radim nešto i uglavnom ne slušam a onda čujem kako kaže da ih je ručak za trojicu koštao 200 funti i tu se malo šokiram, blago rečeno. Nisam bila nikad u Britaniji ali sam mislila da može nekako da se prođe jeftinije ako znaš gde. Nisu im valjda sve cene tako normalne? Mislim znam funta i sve, ali to mi nekako baš smanjuje želju da odem jednom tamo i prolazim maltretiranja oko vize Cene restorana u Engleskoj su skuplje nego u Francuskoj, u Londonu je skuplje nego u Parizu. U Parizu u nekom pristojnom restoranu rucas za oko 50 eura ( ako znas gde, mozes lepo da rucas i za upola od toga ali neka prosecna cena je to) tako da je tih nekih 200 funti tj nesto vise od 200 eura za troje suma koju bih ocekivala ako odes u iole finiji restoran u Londonu na pristojan rucak uz malo vina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts