alcesta Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Napravila sam izuzetak da pogledam komentare i bukvalno polovina je ovakva 4 minutes ago, Boxy said: vecina forumasa se pita: a kako drugacije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 29, 2021 Author Share Posted January 29, 2021 8 hours ago, alcesta said: Napravila sam izuzetak da pogledam komentare i bukvalno polovina je ovakva Zivece ovaj narod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Nutella? Say no more... Ovaj lik je grandmaster 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 20 minutes ago, Marko said: Nutella? Say no more... Ovaj lik je grandmaster Do koje granice bi ti isao? Ja verujem da bi moglo da se odradi bar kilo ali 3kg je bas ooooozbiljna prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Mislim da mi je rekord oko 500g,(na osnovu tegle) za nekih 10 min. Nije bilo prijatno na kraju i posle, ali sam zato popio litru vode odmah nakon incidenta, i još toliko nedugo zatim. Teško da bi mogao opet bilo šta slično, pucam već na 200-300g. Osim naravno, ako ne bi sproveo neke posebne pripreme za poduhvat, o čemu nešto pominje i ovaj lik ovde na klipu. U tom slučaju, cenim da bi samo nebo bilo granica 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Nemoj se brukati, 300g je valjda neki standard 😄 Na osnovu iskustva sa manjim teglicama verujem da ona veca tegla (750g valjda) moze da se savlada bez pripreme a kad smo vec tu, do 1kg treba samo malo da se zapne. 😄 Naravno, neka tecnost (za mene mleko) i s vremena na vreme nesto slano cisto da se presece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Malo mi lakše bude sad kad ovo čitam što nisam vaš kalibar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 3 hours ago, Darth Steva said: Nemoj se brukati, 300g je valjda neki standard 😄 Na osnovu iskustva sa manjim teglicama verujem da ona veca tegla (750g valjda) moze da se savlada bez pripreme a kad smo vec tu, do 1kg treba samo malo da se zapne. 😄 Naravno, neka tecnost (za mene mleko) i s vremena na vreme nesto slano cisto da se presece. Ako probaš nešto ovakvo, javi kako si prošao. Ja ne mislim skoro, generalno nisam u formi sa Nutellom ovih dana, druge slatke stvari mi više leže ove zime ("zime"). Za ovo presecanje, to je jednostavno i nužno rešenje tokom samog pokušaja. Finac imao nekoliko stvari da pije, dakle uradio je domaći. Mislio sam na pripreme pre: Unos vode, kakav mu je bio prethodni obrok i kad, hemija neka možda... (Ne kaže se džabe: "Hemija uzimala, hemija davala", pogotovo za ove što bilduju na brzinu). 1 hour ago, alcesta said: Malo mi lakše bude sad kad ovo čitam što nisam vaš kalibar Ok, ali možda si i jači kalibar od nas proporcionalno gledano. Ja sam 198 visok i oko 100 težak. Tako da ne znam, koliko možeš da se tešiš što ne možeš da pojedeš kao ja. Bolje ti to malo izračunaj, pre nego što ti bude lakše 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 (edited) Neka hvala, brojevi mi ionako ne idu a i morala bih opet na vagu što strateški izbegavam već neko vreme Edited January 29, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Ja ovo ne smem ni da citam 🙈 Obzirom da imam problema sa varenjem zamislim u zeludcu kilu otopljene nutele koju zalijes hladnom vodom i ona se tamo skameni😬 Ja ni posle pizze ne smem nista da popijem jer mi se skameni sir pa ga posle 3 dana varim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Za to te razumem... pizzu ili bilo kakvo testo nisam okusio ima vise od 2 godine i verujem da bih poceo da placem na pola porcije kad bi me neko sada naterao da pojedem pastu/pizzu ali za slatko imam dobru/visoku toleranciju. 😄 16 minutes ago, Marko said: Ako probaš nešto ovakvo, javi kako si prošao. Ja ne mislim skoro, generalno nisam u formi sa Nutellom ovih dana, druge slatke stvari mi više leže ove zime ("zime"). Za ovo presecanje, to je jednostavno i nužno rešenje tokom samog pokušaja. Finac imao nekoliko stvari da pije, dakle uradio je domaći. Mislio sam na pripreme pre: Unos vode, kakav mu je bio prethodni obrok i kad, hemija neka možda... (Ne kaže se džabe: "Hemija uzimala, hemija davala", pogotovo za ove što bilduju na brzinu). Znam za ovog Finca ali ga ne pratim toliko... pratim Erika i Bearda na yt i nerealno je koliko likovi jedu tako da mogu da se pokupe neki trikovi od njih. Mozda nekad za neku opkladu, prosto mi zao da iz cista mira unistim sebe sa kilo krema. Ali ono, posto jednom nedeljno spicim teglicu nutolade ili spekulosa u cugu, vidim da tu ima lufta. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 cekaj, vi gledate druge kako jedu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Ni manje ni vise, pita lik sto gleda kako drugi klikcu misem 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 sto je to drugacije od onih koji vijaju, sutiraju, bacaju, udaraju loptu. btw zar ti ne pratis baseball? nikakav argument ti nemas protiv icega ikada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Evo recepta ljubiteljima nutele 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Nutellu je "lagano" savladao, jer je krem lako gutati, ali zato je kapitulirao brzo na Toblerone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Ja bas pre neki dan gledao recept za strudlu sa nutelom..neizbezno se setih jedne clanice foruma..hmm... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 On 1/29/2021 at 7:43 PM, Darth Steva said: Za to te razumem... pizzu ili bilo kakvo testo nisam okusio ima vise od 2 godine i verujem da bih poceo da placem na pola porcije kad bi me neko sada naterao da pojedem pastu/pizzu ali za slatko imam dobru/visoku toleranciju. 😄 Da li si slučajno 0 krvna grupa? Pitam zbog one priče kako smo mi koji imamo tu krvnu grupu kao nasednici lovaca pa nam mesište najviše paše organizmu i probavnom sistemu. Mada ja, koliko god voleo meso, volim brate i testo i čitavog života ubeđujem organizam da ni testo nije tako loše Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 31, 2021 Author Share Posted January 31, 2021 Ne samo da volim testo, vec volim toplo testo, sedim ispred rerne dok se pece i gledam jos uvek me zeludac nije zamrzeo sto ga mucim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 2 hours ago, Arsenije Pesic said: Da li si slučajno 0 krvna grupa? Pitam zbog one priče kako smo mi koji imamo tu krvnu grupu kao nasednici lovaca pa nam mesište najviše paše organizmu i probavnom sistemu. Haha... nisam. Stavise, u poslednje vreme i meso izbacujem sve vise i vise. Desi se da prodje i po 10-ak dana da ne okusim meso ali zato ribu tamanim za sve pare. 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Haha... nisam. Stavise, u poslednje vreme i meso izbacujem sve vise i vise. Desi se da prodje i po 10-ak dana da ne okusim meso ali zato ribu tamanim za sve pare. [emoji1] Hehe, polako ali sigurno postajes NoleJe l imas zelju da grlis drvece? [emoji848] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Joj kad se setim one kafane na Zvezdari...kako ono beše...jel "Đerdan" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Steva ce sad tamo neku salaticu da uzme [emoji17] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 3 minutes ago, Boxy said: Hehe, polako ali sigurno postajes Nole Je l imas zelju da grlis drvece? Hehe... tako nesto uvek kazem mojima kad mi vici “jedi stevo sine” 😄 ”Pa zar nije nas Nolo postao najveci na svetu ikada kad je izbacio hleb i meso” 💪🏼 Krenuo sam bos da idem do Maxija, racuna li se to? 😄 2 minutes ago, We lose every week said: Joj kad se setim one kafane na Zvezdari...kako ono beše...jel "Đerdan" Jeste Djerdan... e jesmo bili stoke, da izvinu zene sto su bile prisutne 😄 Just now, Boxy said: Steva ce sad tamo neku salaticu da uzme Duplu ☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts