Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, McLeod said:

Znam da razocaram ljude svojim "autosovinizmom", pa zato 😉 

U svakom slucaju, drago mi je sto si dobro 

🙂

Nasmejao si me slatko. Ja nikada nisam krila da mi se ne dopada tvoj neoliberalizam i kako ga nazvasmo "autošovinizam", ali to nikako nema veze s tim koliko te gotivim onako ljudski ❤️

Dobro sam koliko se to može biti u ovakvim uslovima i na ovakvom mestu koje nam se državom zove 😕
Ono što je najbolje od svega je to da si mogu dopustiti luksuz asocijalnosti 😉

Veliki pozdrav za tebe još jednom i za ostalu The ekipicu 

• Like 2
  • Love 1
Posted
1 hour ago, Goga64 said:

Dobro veče,

svratih samo da pozdravim staro društvo s Tenisa, pa ako me se sete prilikom svakog osvojenog Novakovog slema,

sete me se, ako ne nikom ništa, moja prijateljska "dužnost" je da vas pozdravim i čestitam na uspešnosti s kojom vodite forum 🙂

Da znaš da mi mnogo nedostaješ kad proslavljamo Novakove pobede :heart: drago mi je što si dobro.

Ako ćeš mi verovati, sad kad je opet počeo da loše igra TB svaki put kad pobegnem da to ne gledam setim se tebe i vodokotlića :classic_biggrin:

• Love 1
Posted
1 minute ago, alcesta said:

Da znaš da mi mnogo nedostaješ kad proslavljamo Novakove pobede :heart: drago mi je što si dobro.

Ako ćeš mi verovati, sad kad je opet počeo da loše igra TB svaki put kad pobegnem da to ne gledam setim se tebe i vodokotlića :classic_biggrin:

Draga moja, vodokotlić nije više aktivan, mada sam i ja nostalgična, žalim za tom svojom navikom 😄

Sada kada sam prešla (skoro pa u potpunosti) da živim u selu, mnogo mi je lakše, izađem i prošetam po avliji dok su ti kritični TB-ovi 😄

• Ha-ha 2
Posted

Jeste li probali nekad da zagrlite neko drvo? Ja sam pre dve nedelje bila u planinama i ima neka staza koja se zove "Staza velikog drveca" gde svako malo na sred proplanka sretnes ogromnu lipu 😍. Ja sam ih bogami zagrlila nekoliko i bas je divan osecaj :classic_smile: 

Posted

Dati alla mano, dopo la finale di domenica 11 luglio, le prenotazioni nei ristoranti italiani presenti nel Regno Unito sono crollate del 55%. La notizia la riporta «TheFork UK», leader nella prenotazione di ristoranti. Niente pastasciutta

Od 11. Jula u Engleskoj se prepolovio broj rezervacija u italijanskim restoranima :lol_2:

• Ha-ha 2
Posted

U LIDL-u nutela na akciji 600 dinara 900 grama tegla. E sad, nisam neki stručnjak ali sam čuo da su te iz LIDLa mnogo bolje od onih što se nađu u drugim lancima. 

• Like 1
Posted (edited)

iYqCxIK.jpg

Civita di Bagnoregio 😍

Gradic koji umire..

Samo 11 stanovnika ima, ali turista u izobilju. 

Moze se samo peske do njega preko ovog mosta. 

Spoiler

Imaju specijalna kola za hitnu pomoc

fKMZAlU.jpg

Edited by Milica
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted
27 minutes ago, de Havilland Mosquito said:

E sad, nisam neki stručnjak ali sam čuo da su te iz LIDLa mnogo bolje od onih što se nađu u drugim lancima. 

To što pričaš važi za Mueller koliko znam, ne znam baš za Lidl.

Posted
36 minutes ago, bistru vodu mutim said:

To što pričaš važi za Mueller koliko znam, ne znam baš za Lidl.

U ostalim marketima je uglavnom Nutela iz Poljske, kod Lidla je Nemac :classic_biggrin:

• Thanks 1