wwww Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 (edited) ☢️ Edited May 29, 2019 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Gledas seriju? A ja se secam da par dana nisam smela da izlazim napolje da se igram, bila sam bas klinka i to je otprilike bila najgora moguca kazna, zato mi je i ostalo u secanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Sto je najgore do Srbije je doslo za 1. maj kad su svi uglavnom bili napolju. Pa jos prolece, stigla sveza salata i ostale biljcice iz baste... Prema onom gore samo su Spanija i Portugal ostali postedjeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Ja se secam nekih upozorenja iz tog vremena: -odmah nakon katastrofe je bilo preporuceno da se ne izlazi iz kuce bez preke potrebe -na prve kapi kise odmah se skloniti na suvo mesto i u zatvoreni prostor -ne konzumirati nikakvo voce i povrce -bilo je nekih preporuka i oko mleka i mlecnih proizvoda Ne sumnjam da smo svi pretrpeli posledice nazalost. A serija je vrhunski napravljena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 9 minutes ago, zoe Bg said: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 3 hours ago, Crni Bombarder said: -ne konzumirati nikakvo voce i povrce Sećam se ove frke oko voća i povrća, baš je bila panika šta sme da se jede. Iz nekog razloga posebno sam zapamtila za jagode, verovatno mi je najviše smetalo što njih nisam smela da jedem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Hahahaha, svi su zapamtili jagode :DJa moram da priznam da nisam, ali mi je ostalo u secanju sto par dana nisam smela da idem napolje, cak ni u dvoriste :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 https://i.imgur.com/8yzcquB.mp4 , ovo me setilo da sam davno video (valjda na Animal Planetu), neku od onih emisija sa veterinarima, i dosao covek van sebe, jer njegovom misu nije dobro, mis otisao u vecna lovista, a ovaj place, zapomaze, ne mogu da ga smire. Bilo mi ga zao (i naravno malo cudno), ali zna se koliko se ljudi vezu za svoje ljubimce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Zoe, polako, sve je pod kontrolom, siguran sam da će se snaći Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 4, 2019 Author Share Posted June 4, 2019 Strasne stvari, morala sam da se tesim umakanjem plazme u Nutelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Sudeci po mestu radi se o fabrici u Francuskoj, ne znam da li je tamo zaista njihov najveci pogon, ali nama je svejedno, jer nasem trzistu je namenjena Nutella koja se proizvodi u Poljskoj, a stize i ona bolja iz Nemacke (nesto manje legalnim kanalima). Ovo sam sve lepo rekao kao da ima onih koji bi se zabrinuli na ovu vest 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Kupujem samo onu sa oznakom Made in Germany Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 4, 2019 Author Share Posted June 4, 2019 26 minutes ago, Marko said: stize i ona bolja iz Nemacke (nesto manje legalnim kanalima) Lidl ima(o) akciju, tegla od 1kg iz Nemacke 620 dinara, pa sam ispostovala 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Amin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 5, 2019 Author Share Posted June 5, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Ajde da pitam ljude sa ovog pdf.. Jel imao neko od vas neko iskustvo sa robnom markom Bjorn Borg? Da li ste kupili nesto,probali,gledali..vredi li cemu? Naravno - kad se uzme u obzir kriterijum cena/kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Ja imam neku kožnu torbicu već nekih desetak godina. Super me služi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Hvala na odgovoru,ali sam ipak mislio na odevne predmete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Imao sam i frizuru nekad kad sam bio mlađi, ali avaj.... 😞 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Priznajem da prvi put cujem da postoji marka, bacih sad na google i vidim stvarno - sumnjam da ih ima u franacuskoj ne verujem da bi mi bas promaklo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Ja sam imala novcanik, bas je dugo trajao, ali kapiram da se to ne racuna :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 ja sam imao kondome, ne znam jel se to racuna u odevni predmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts