zoe Bg Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Zoe metod 😁 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Da naspamujem ja malo slika, gifova i mjuze za pocetak? 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Ko si ti? 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Ja sam bio ubeđen da ti je ime sa sve “v”. A i bolje ti je stajalo... 😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Naravno da mi to nije ime, ja sam Marko, samo sto nisam mogao da se tako nazovem na starom forumu jer je naravno bio zauzet nick, pa sam uzeo Markov. Sad sam dosao na svoje 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Ja sam nekad mislio da mu se cale zove Marko. Zato sto Markov, kao Markov sin. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 5 Foods to Eat Before Bed to Get a Good Night's Sleep 😄 (vreme za spavanje, dosta je bilo vilenjenja za danas ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 2 minutes ago, McLeod said: Ja sam nekad mislio da mu se cale zove Marko. Zato sto Markov, kao Markov sin. 😄 Bolje to da si mislio nego da je nick bio kao prisvojni pridev, haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 3 minutes ago, wwww said: 5 Foods to Eat Before Bed to Get a Good Night's Sleep 😄 (vreme za spavanje, dosta je bilo vilenjenja za danas ) Kao teenager sam stekao naviku nocne sove, izlasci i shodno tome ozderavanje&prezderavanje, sav taj adrenalin, druzenje do jutra, gaming itd. Tako da ja po svemu sudeci spadam u one sa https://en.wikipedia.org/wiki/Delayed_sleep_phase_disorder , zavisi od raznih faktora kad cu leci, ali mozda uspem jednom u desetak dana da zaspim pre 3am, jbg da sam znao kad sam bio klinac ovo sto sada znam... Jedini benefit takvog ritma je sto si stvarno (na dnevnom nivou) u prajmu uvece i nocu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 On 4/26/2019 at 6:33 PM, zoe Bg said: Zoe metod 😁 Obavezno da prebacimo sve tvoje uvodne postove sa starog foruma... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Ajd teniseri, nek je sa srećom i da se Mek banuje na vreme pred RG 😄 jedan gif dobrodošlice za Zoe 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 (edited) 5 hours ago, NMX said: Ajd teniseri, nek je sa srećom i da se Mek banuje na vreme pred RG 😄 jedan gif dobrodošlice za Zoe Ni slucajno da se Mek banuje - od Meka se ocekuje da obrazlozi u vise postova kako je Novak bivsi igrac koji nikad i nije bio neki igrac a od sada vise sasvim sigurno nikad nista nece osvojiti jer izmedju ostalog ima milion godina 😛😘 Edited April 28, 2019 by ciao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 Ako Mek ne bude u pravu forum nece poziveti do RG 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 1 hour ago, zoe Bg said: Ako Mek ne bude u pravu forum nece poziveti do RG 😁 Ovo treba svi da imaju na umu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 12 hours ago, McLeod said: Ja sam nekad mislio da mu se cale zove Marko. Zato sto Markov, kao Markov sin. 😄 Meni je zvučalo kao neko od onih vojvođanskih prezimena tipa Popov, Petrov i tako to 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 I meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 5 minutes ago, alcesta said: Meni je zvučalo kao neko od onih vojvođanskih prezimena tipa Popov, Petrov i tako to Bila sam ubedjena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Ima smisla, ali ja kad sam pravio nalog na starom forumu, cim sam video da je Marko already taken, bilo je samo pitanje sta cu da dodam na to, a da ima nekog smisla/zvucnosti. I na brzaka sam odlucio da nece biti neki strana varijanta, nego ajd samo da dodam v na kraju. A mislim da jedini razlog zasto nisam uzeo drugi nick i krenuo da se pravim lud/da zezam ljude je to sto bi me to mrzelo, a ne zato sto sam prerastao to ☺️ (Posle srednje uzmem ja novi mobilni i krenem da sprdam skoro sve ljude iz razreda, trebalo im par nedelja da provale ko je) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 @ marko ; da bismo bili sigurni da si to stvarno ti okaci neku slikicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Lako se postiraju slike sa telefona, kao ova prethodna : ) Marko ce dominirati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Ja mislio Markov je Marko V, nešto kao Vojko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 de si mate tu si mate 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Hi mate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 samo da vidim da li radi 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts