Marko Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Link za neke od nas bolno neupucene u materiju? 😊 1
Borko Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 (edited) @Marko @alcesta San malo kasni. Bilo je vec pre 3-4 dana u dosta medija, ali je opsirno ovde. Cuvajte se ako odlucite da procitate, Jecikina ideja je mnogo bolesna i povracace vam se: https://www.thesun.co.uk/sport/tennis/9818658/novak-djokovic-wife-jelena-breast-milk-us-open/ Edited September 2, 2019 by Borko
zoran59 Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 (edited) Cerka nije normalna. Usrala se, jadno i dobro dete. Izgubila je godinu, ostala joj 2 ispita, studira medicinu i na trecoj je godini. Slucajno joj je isletelo "idem na posao" i ja se usro, tako je pocelo, mislio sam da ide da pere prozore ili stajaznamsta. Plasila se da mi kaze. A ja rekoh - dete, ja sam studirao dve godine za jednu normalnu, sve je to OK, nemoj da se plasis. A posao? Nece da gubi vreme. Visestruka je juniorska sampionka u tenisu u jednoj od nasih ex-Yu drzavica i trenutno univerzitetska sampionka. U klubu gde trenira, zaposlila se i poducava decu.Majko mila, zaradjuje vise nego sam ja sa sve diplomom i fakultetom! To je, naravno, privremeno. Polozice tih par ispita i nastaviti. A kad diplomira, ja cu biti srecniji i ponosniji nego sa onih 30-ak pehara koje ima od juniorskih turnira Delom u ex-Yu, delom u ETA konkurenciji. Mislim da sam sreckovic. Kad smo se onomad, pre 20 i vise godina, zena i ja "zezali", mora da mi je izleteo najlepsi i najbolji spermic. Samo mi je zao sto ne mogu da igram tenis s njom. Njoj dosadno, a ja ne mogu ni poena da dobijem. Edited September 28, 2019 by zoran59 1
Old 666 Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 On 9/7/2019 at 11:21 PM, Silvanus said: Kako se zovu oni iz Star Wars Povratak Džedaja 😄
Marko Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Obecava. Mozda ce cena biti prevelika, ali ocekivanja su poprilicna 1
Recommended Posts