Jump to content

Šljakasti Mastersi 2023 (MK,Madrid,Rim) - Put ka Rolan Garosu

Recommended Posts

Posted

Ovo vec lici na nesto, bez dileme najbolji mec na sljaci ove godine (sto jelte i nije tesko :classic_biggrin: ). Bas se razigrao u drugom setu nakon uzetog TB. Dosta je slobodno udarao forhend, bez duplih servis gresaka, dosta razloga za zadvoljstvo. Eceveri je odlicno parirao veci deo meca i naterao ga da dize igru tokom meca. Poruka na kraju, uh :classic_sad:.

• Like 3
Posted
36 minutes ago, Milutinov Tata said:

Poruka na kraju, uh

Nisam gledao prenos posle odigranog poslednjeg poena..kakva poruka?
(pretpostavljam vezano za ove tragedije)

Posted (edited)

Opasan je Madjar bio iz forhenda, pogadjao i neke sjajne bekhende, konstatno igrao skracene, a dobar je bio i na drugom servisu. Imao je i brejk sredinom drugog seta, ali je Alkaraz odmah uzvratio. U TB od 1-4 vezao 6 poena, jedna greska Alkaraza, ali u ostalim poenima dominacija Madjara u razmenama.

Ja sam za njega samo cuo, tj. ime mi je poznato i to je sve.

Edited by Milutinov Tata
Posted

Svaka mu cast za pobedu. Igrao je veoma agresivno i na neverovatnom nivou. Posebno moram da hvalim da je takoo igrao i kod kljucnih poena i da se nijednog trenutka nije uplasio.

Posted

Kao Tipsa u najboljim danima. Pre mesec dana pukao od Serdarusica, bas nista posebno do ovoga nije uradio, a nije ni toliko mlad, 23 godine.

Posted
2 hours ago, Milutinov Tata said:

Ja sam za njega samo cuo, tj. ime mi je poznato i to je sve.

Ajde da je čuveni Žombor Piroš (skoro se prevodi kao Crveni Somborac),pa i da kažem da sam čuo za njega,ali Marožan? :classic_biggrin:

• Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...