Radoye Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 On 4/17/2021 at 3:04 AM, Romantik said: Otvoricu ja u tim vikendima kad je preklapanje, samo to znaci bez fensi grafika š Koliko vidim kalendar Portimao se preklapa pa cu uzeti to, a tebi onda sledi Barsa. Ā Samo da podsetim, da se slucajno ne zaboravi š Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 Da znaÅ” da veÄ jesam, ludilo neko na poslu, al bacam se joÅ” veÄeras na ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Oni sto prate Indikar temu znaju da cu odsustvovati s foruma u naredne dve nedelje. @Romantik ili kogod, trebace otvoriti temu za Spa. š Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 S obzirom da mi je to omiljena staza, preuzimam obavezu š 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 On 8/12/2021 at 12:13 AM, Romantik said: S obzirom da mi je to omiljena staza, preuzimam obavezu š I meni. BaÅ” se meraÄim da odem nekad na tu trku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 @Romantik - jel' mozes ti da radis najavu za Moncu, ja cu za Portland Indi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Ako se živ vratim u Srbiju sutra, radiÄu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Pa nadam se da ces se ziv vratiti, ne samo zbog najave š Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Dobro vest je da sam ustao živ (Å”to je uspeh kad ti se auto usred noÄi pokvari u nekoj albanskoj nedoÄiji), e sad da vidimo ovaj drugi deo, hoÄe li neko uspeti da ga popravi, a onda hoÄe li me pustiti preko granice (proÅ”log ponedeljka nisu hteli). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Aj da sve bude u redu pa da imas oricu za forumske kafane, kada vec nema zorana da nam napise koji redu.Ā Ā btw, nadam se da je sa zoranom sve u redu i da uziva u sedlu motora kroz zaboti centralne amerike.Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Preziveo, stigao, sutra stize tema kao i rezultati F1 prognoze. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Inace, od prosle nedelje sam na novom poslu - moracu da pratim kako se bude odvijala situacija, moguce da ce mi trebati pomoc oko otvaranja tema do kraja sezone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Ja sam bez kompa do daljnjeg, ni rezultati prognoze za ovu trku u Teksasu neÄe biti pre naredne, a pitanje je u kom formatu Äe i biti kad ih izbacim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Ako bude trebala pomoÄ, tu sam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Ako se do cetvrtka ujutro ne pojavi tema za VN Sao Paola smatrajte da treba pomoc... S rezimom na novom poslu ovi vikendi kad su trke jedna za drugom ce mi biti kriticni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Sredio sam komp tako da cu ja otvoriti temu. Red je da neko popljuje ovu modernu F1 i sto svako gleda svoje interese iskljucivo (ovo je na racun Ferarija i njihovog poteza da povuku Leklerka juce bas kad im se nacrtao Hamilton iza). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Otvarajte slobodno teme za prezentacije bolida timova i testiranja (kad krenu), mene i dalje drzi smor od prethodne sezone, nisam jos uvek u stanju da pratim F1 medije u detalje bez osecaja mucnine i nagona za Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Rezervisem Williams š otvoricu za koji dan, kad saznamo datum prezentacije.Ā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Splitov'o sam pricu o novom Hasovom bolidu sa Vesti na zaseban topic š Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Ima li dzedaja dobrovoljaca da radi uvod za Dzedu sledeceg vikenda? Ne verujem da cu stici zbog posla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju pogledase... Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Uvek može Zoe metod. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju pogledase... Ja ne mogu, idem u [emoji1038][emoji3555][emoji3555]OdeslĆ”no z mĆ©ho XQ-BC52 pomocĆ Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 NapisaÄu uvod, ako je to ok. Mislio sam da izaÄem iz samoproglaÅ”enih "banovaca" u nedelju, ali ako su drugi spreÄeni, postavljam temu do petka ujutru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 OK hvala, otkad sam na novom poslu mnogo mi se smanjilo slobodno vreme pa ce biti zesca frka kad se ide iz trke u trku jedan vikend za drugim. Mislim, mogu da otaljam i samo otvorim temu bez da ista smisleno napisem ali ne bih to da radim ako ima ko da odradi regularno. š Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts