Jump to content

ChatGPT


Div

Recommended Posts

Pročitao sam negde, mislio sam na ovom forumu, ali ne mogu da nađem, nešto o ChatGPT, zanimljivim i korisnim mogućnostima i mogućoj koristi ali i ograničenjima, pa kao i ina žaba što je videla da se konji potkivaju, skinem i ja da vidim šta je to, kako radi. OK, probao par gluposti, dobio koliko toliko smislene odgovore, svakako smislenije nego što su moja pitanja.
Jutros, u Googleu ukucam naziv nagradne igre, Uzmi račun i pobedi, dobijem niz likkova koji sadrže traženi pojam, i na moje iznenađenje, ChatGPT daje "svoj komentar" pojma nagradne igre:
 

ChazGPT.jpg
 

Nisam znao da je ChatGPT deo Google Chrome i da radi automatski, bez mog "poziva". Može to sigurno da se isključi u podešavanjima ali neću, opet je radoznalost jača, baš da vidim kakve ću sve savete, koje nisam tražio, dobiti.

ožda bude i nešto zanimljivo da se podeli ovde.

 

edit:

Možda je ovo vše za IT i Gaming, ali stavio sam baš ovde, ne radi neke stručne diskusije, a ne isključujem je, nego baš za nas, laike, da nešto čujemo, vidimo i, naravno, damo mišljenje, jer svi imamo mišljenje o svemu, šta bi inače radili na Forumu nego imali mišljenje.

Edited by Div
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, McLeod said:

Imas na Nauka i Obrazovanje temu. I ne ide direktno u Chrome, ti si ga instalirao, u zavisnosti od toga kako si se registrovao 🙂

 

E, da, evo i vidi se na početnoj strani, ipak nisam skroz izlapeo, samo pola, jesam ovde video da se pominje ali zaboravio gde tačno.
 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 2/19/2023 at 2:02 PM, erwin said:

 

 

Ovde se može porediti ko ima više smisla za humor, ovi što postavljaju pitanja ili ChatGPT, po meni su tu negde, s tim što će ChatGPT napredovati.

Ima ona priča o medvedu i čoveku koji igraju šah, na konstataciju kibicera, vidi pametan medved, igra šah, čovek kaže, ma gde pametan, vodim sa 4:3.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...