freethrow Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 7 hours ago, Skyglider said: Ne znam da li je ovo već neko kačio, ali interesantna utakmica. U sred sankcija, 1993. godine, Jugoslavija , pod imenom YU All Stars protiv Grčke. Jugoslavija skoro u najjačem sastavu, fale Divac, kome je NBA sezona bila u toku i Paspalj - ne znam iz kog razloga. Na 10:53 Sretenović radi baby shammgod... 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Ulazim jutros na yt, i kao preporučeno mi izlazi ovo: It never gets old. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2021 Author Share Posted July 4, 2021 ja sam mu i dalje zahvalan za tu konferenciju. najbolje što se desilo repki od 2002 do 2009. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: ja sam mu i dalje zahvalan za tu konferenciju. najbolje što se desilo repki od 2002 do 2009. Slažem se. Protiv sam toga da igrači blate jedni druge u medijima, ali ovde je nešto očigledno bilo trulo i ako je neko imao prava da to iznese, to je bio Žoc. Ono što je rekao za sebe "ja znam da ću i dalje osvajati" se obistinilo i pokazalo da je bio u pravu za sve što je rekao na ovoj konferenciji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 he did the mash, he did the monster mash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 13, 2021 Author Share Posted July 13, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Odlična fotka. Nego, jednom davno sam čuo priču da bi Divac na svaku utakmicu dolazio neopran i nenamirisan ispod pazuha te je tako lakše razgrtao sve oko sebe, navodno je baš smrdilo jako, da je to kao neki igrač izjavio ako se dobro sjećam Nisam upućen, možda je to i standardna praksa u profesionalaca, ali mi je prilično jasno zbog čega je ta priča vezano uz Divca uopće i nastala (pretpostavljam da su u pitanju dezinformacije ). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 13, 2021 Author Share Posted July 13, 2021 2 minutes ago, bistru vodu mutim said: Odlična fotka. Nego, jednom davno sam čuo priču da bi Divac na svaku utakmicu dolazio neopran i nenamirisan ispod pazuha te je tako lakše razgrtao sve oko sebe, navodno je baš smrdilo jako, da je to kao neki igrač izjavio ako se dobro sjećam Nisam upućen, možda je to i standardna praksa u profesionalaca, ali mi je prilično jasno zbog čega je ta priča vezano uz Divca uopće i nastala (pretpostavljam da su u pitanju dezinformacije ). meni to zvuči (tj čuje se : )) na težak bullshit. sećam se da sam negde gledao kako mu je upravo praksa bila od najranije mladosti da se okupa vrelom vodom pred trening ili tekmu. sećam se toga ne zbog ove priče ili čistunstva, već zato što je i meni prijalo da se pred odlazak na basket istuširam toplom vodom, pa makar bilo 35 stepeni, jer mi se mišići opuste, neakko mi ništa ne smeta da krenem sa rekreacijom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Stache vs Teeth 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 (edited) Edited July 17, 2021 by gggggggg 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Imao sam šansu da idem na ovu tekmu ali sam profulao. Sećam se da je ovde bila poprilična euforija i među onima koji nisu bili na tekmi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 U susret 31. julu, kada je Garnet trejdovan u Seltikse (2007. g): 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 On 7/19/2021 at 3:08 AM, Marko said: Imao sam šansu da idem na ovu tekmu ali sam profulao. Sećam se da je ovde bila poprilična euforija i među onima koji nisu bili na tekmi. Čuvena sauna.... ajde probaću da iskopam fotke pa kačim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Na današnji dan 1998. godine smo postali prvaci sveta. ❤️ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 19, 2021 Author Share Posted August 19, 2021 via @freethrowsa vajbera : fun fact, šta bi rekao na igrača koji je na evropskom prvenstvu (koje je osvojio) šutirao 34-45 za 2 (76%) i 16-23 za 3 (70%) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Opa, kradeš mi ricefo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts