Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

'We Believe' Warriorsi, jedna od najsimpaticnijih ekipa ikada i jedini tim koji je kao 8th seed prosao u narednu rundu, a da se serija igrala best of 7. Uz njih su samo Nuggetsi '95 i Knicksi '99 uspeli sa osme pozicije da prodju u narednu rundu, ali tada se igralo u 3 dobijene utakmice.

Zanimljivo da sledece sezone nisu uspeli da se plasiraju u PO iako su imali skor 48:34. Toliko je bio opak Zapad tih godina...

• Like 3
Posted

Kako je Domatas ispao relativno lep dečko od ovakvog tate? 

Mogu da mislim kako je bilo savremenicima Sabonisa seniora, posebno ako su navijali protiv njega. Za evropske uslove kao hibrid Šeka i Jokića.

• Like 4
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nesto sam razmisljao ovih dana i nikako da shvatim zasto Danilovica zovu 'kucach preko Sabonisa'. Takva igrachina, a mi treba da ga pamtimo po tom jednom potezu. Pritom, niti je prvi niti jedini koji je zakucao preko Sabonisa. Bas bzvz 🤔

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Ne znam da li je ovo već neko kačio, ali interesantna utakmica. U sred sankcija, 1993. godine, Jugoslavija , pod imenom YU All Stars protiv Grčke. 

Jugoslavija skoro u najjačem sastavu, fale Divac, kome je NBA sezona bila u toku i Paspalj - ne znam iz kog razloga.

Edited by Skyglider
  • Like 1
Posted

U čast divnih Finix Sansa i njihovog ulaska u finale, evo nekoliko videa u čast najatraktivnije ekipe koja nije pobedila Bullse 90tih godina. 93će je Tom već uveliko bio prešao svoj pik i prajm i trebalo ga je se rešiti pre sezone, ali ipak - reč je o jednom od najboljih skorera kasnih 80tih i izuzetno modernoj životinji. Zanimljivo je i da su zvanično tri najbolja in game kucanja svih vremena u NBA delo članova ove ekipe.

• Like 1
  • Thanks 2