Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Jebem ti since, sta su ovo uradili od patike za manu, ucinili su zivot suporta jos mizerabilnijim... Ne znam kad su ovaj item dirali poslednji put, trebace mi vremena da skontam kad mi se i da li isplati da je pravim i sta raditi dalje.

Secam se da je pre Arcane bootsa postojao u Dota1 onaj item sto je davao armor i replenish mana, ali uvek sam situaciono morao da odlucim da li da ga pravim (mada sam Omniju uvek pravio), a tako ce sad biti i sa ovim sranjem. 

16 hours ago, gggggggg said:

basilius je dobar item, samo mana pool ce tu faliti.

Ok, ali sta posle bazilusa? Koji int support ce da nastavi sa Vladislavom? +375 dinara baceno za recept. Ovako si mogao da imas veci mana pool kod suporta kojima je to potrebno, a onda biras da li da je zadrzis kroz gejm ili da napravis aether lens. 

Solidno finale ESLa, prava kladionicarska serija. Poslednju partiju je GG bio totalno van fokusa, a i draft za AR je bio dobar, imali su 2 save-a iz hronosfere. 

pa basilius ti treba za arcane boots, nema vladislava onda. ovo je po meni bolje nego samo goli boots i booster, ali videcemo, kako vidim jos niko definitivno ne moze da zna koja opcija je bolja. zavisi i od heroja i koliko ti je neophodan manapool.

juce igrao ogre offlane. uzivancija sa shardom i solar crestom. bacis to na carryja u toku fighta i zivece doveka. jos mu das i treci i skill i cao.

Ok, treba mi za boots, ali onda sam malo zakopan sa bootsom za celu partiju, jer ne mogu da je transformisem dalje ni u sta, tj gubim na fleksibilnosti, posto sam energu booster mogao da trejdam u aether lens najcesce, ali tu je i aeon disk, lotuse orb, a vrv i jos neki itemi. Jbg videcemo. Evo sad cu da upalim jednu da odigram ogrea, bas sam razmisljao kako ga nisam igrao bar 6 meseci, ne znam zasto. Video sam da se vracaju oni Fatini i Kurasinovi fazoni sa Gyro 5 na turniru, ali nikad me ta ideja nije kupila. 

mozes greaves...ali to vec niko ne kupuje mesecima. 

za solar ti treba pavise/booster, izgleda tako pokusavaju neki balans napraviti, sta znam.

gyro 5 se igra jos od proslog patcha kada je buffovan...meni se svidja i zanimljivo je igrati, maximalno je iritantan sa brzim shardom.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Jeste usao u metu, ali npr za Vipera. Pojacan je na 40% spell reductiona i 45 attack speed, al se ne builda dalje ni u sta. Dire ima samo physical damage ne znam da li se isplati 2600 dinara za AS. Nebitno, ispusili su partiju, ide game 3. 

Jbg, moram priznati da mi malo fali DPC kao ''sezona'', umesto samo ovih kval'fikacija, i turnira. Bez DPC DIV 2 mnogo manje ce biti izlozeni mladi potencijali.