Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
On 11/15/2022 at 6:48 PM, gggggggg said:

Teska odluka, ali ocekivana. Mislim da je ovaj core prosao svoj vrhunac i da dalje nisu mogli. Dobro je so ce svi sem nightfalla ostati zajedno i formiraju novi tim koji ce se takmiciti u NA, jer ce im odatle biti najlakse za stignu do TI, imajuci u vidu da su svi top NA timovi u raspadu.

Od ostalih vesti:

TT napusta Spirit, Larl najverovatnije zamena

TT hoce da napravi svoj tim, kao pos 5 i kapiten, moguce da ce sa njim ici Nightfall i Save, mozda i Pure ako napusti Entity.

Alliance trebalo da preuzme Hokori ali izgleda nista od toga, vrv traze drugi SA tim.

EG valjda potpisuje Thunder tim.

NaVi ostavlja swedenstrong i vrv potpisuje CIS DIV II igrace

Pominjalo se prvo Saberlight u OG, pa onda da je izvesno da ide DM iz VP, ali sad kao VP trazi previse novca za buyout

Ammar mozda kao keri u Entity ako Pure napusti, inace decko mozda uopste ne nadje tim. Navodno su ga sutnuli, jer je mali nemoguc za kontrolisanje. Navodno nije slusao Ceba u vezi spavanja na TI i slicno,  iako su dosta ulozili u njega, snimali se po Jordanu itd...

U SEA se svasta desavalo, ali ne pratim taj region. 

Posted

Ima li nas ovde za neki stack?

@imbaSpirit @gggggggg @AgroLaki

Igra mi se Dota ponovo, ali me smara više da igram sam. Možemo i na discord da se zakačimo i malo da se sprdamo. A valjda ćemo posle nekog vremena i biti ok pa ćemo nešto i pobediti 😄

Inače video sam Zai-a juče u Čika Ljubinoj. Bilo mi je smešno pošto sam u momentu zabo i pomislio da sam sreo nekoga koga znam. Tek je u drugom impulsu do mozga stigla informacija da je to Zai u stvari 😄 Tkd sam mu se zamalo javio.

• Like 1
Posted
10 minutes ago, nemanjaol said:

Ima li nas ovde za neki stack?

@imbaSpirit @gggggggg @AgroLaki

Drage volje, ali ja nazalost zbog deteta i posla ne mogu vise da igram. Tj. igram jednom u par meseci i to samo u toku radnog vremena, kad hocu bas bas da iskuliram i skrenem misli, pa blokiram kalendar na sat vremena. Normalno gejmersko vreme, tipa od 7 popodne do 3 ujutru mi je nemoguca misija. Tako i turnire pratim samo u toku posla, na jednom ekranu Twich, na drugom manje bitne stvari. 🙂

15 minutes ago, nemanjaol said:

Inače video sam Zai-a juče u Čika Ljubinoj. Bilo mi je smešno pošto sam u momentu zabo i pomislio da sam sreo nekoga koga znam. Tek je u drugom impulsu do mozga stigla informacija da je to Zai u stvari 😄 Tkd sam mu se zamalo javio.

Da nemaju mozda oni boot ovde kao Spirit? Liquid valjda trazi zamenu samo za Matumbu. 

Posted (edited)
7 hours ago, AgroLaki said:

Da nemaju mozda oni boot ovde kao Spirit? Liquid valjda trazi zamenu samo za Matumbu. 

eto nemanja, mogao si to biti ti...

eh da sam ga ja video, izljubio bih ga :classic_love:

spasa nesto kenja i kao nema vremena da igra. ja vec nekoliko dana ne igram, ali bi mogli svakako da igramo u buduce. neki kazual, pogotovo ako spasa igra :default_coffee:

Edited by gggggggg
  • Ha-ha 1
Posted

Ako nadjem vremena, skroz sam za. Bilo bi dobro da moze da se produzi dan, mamu mu, malo je 24 sata. Ili da ne mora da se sljaka 😄 kakvi ste u nedelju sada? Podrzavam i discord ideju.

Ali racunajte skill je na veoma low levelu (zli jezici bi rekli uvek je i bio, tj @gggggggg)  i jako slabo pratim (uopste ne).

Dakle, ako mozete, nedelja, zvuci obecavajuce, pokusao bih da ukombinujem.

Posted

Sad banuh da napisem za Nisu. Steta, bas steta. Jedino ako ide u Liquid da zameni Matumbu, on svakako moze i kerija da igra. 

Ako Klement ne izvuce nekog CIS igraca vidim ovde samo 2 opcije: CCNC ili Boom. Mada bilo je prica kad je Boom otisao iz GG da na njegovo mesto mozda dolazi CCNC. Meni Crystalis i dalje ostaje najveci problem Secreta, steta sto mali ostaje da trosi poslednje igracke Papijeve godine.

Posted

Da, ne ocekujem nikako Topsona u Secretu zbog onog beefa iz pabova sa Papijem. Bilo bi lepo kad bi rtz otisao u Secret da se ispisu, ali je Arturito stavio na Tviter juce: sadboys2023. 

Ne znam sta se desava sa Alijansom, propali su ko zeton. 

Posted
On 12/3/2022 at 10:24 AM, imbaSpirit said:

@gggggggg ajde kad toliko places. @nemanjaol @AgroLaki ima li vas danas ili sutra da pokazemo sta umemo?

ja sam tek sinoc usao u kucu, ali svejedno ne bih mogao. Svakako ne racunajte na mene. Sto kaze moj pasenog, koji je 19 godina stariji od mene, a pika online one tenkove i brodove: narednih 10 godina nema igrica, i to sto imas slobodnog vremena ima da legnes da spavas. 

• Ha-ha 1
Posted
8 hours ago, AgroLaki said:

ja sam tek sinoc usao u kucu, ali svejedno ne bih mogao. Svakako ne racunajte na mene. Sto kaze moj pasenog, koji je 19 godina stariji od mene, a pika online one tenkove i brodove: narednih 10 godina nema igrica, i to sto imas slobodnog vremena ima da legnes da spavas. 

Sad but true 😄

• Ha-ha 1
Posted

LoDA izgleda nije uspeo da otkupi neki od SA timova, pa u novu sezonu Alliance ulazi sa recikliranim imenima, opet S4 i Handsken.

Sumail ostaje u Nigmi, Miracle nazalost uzima pauzu da resi zdravstvene probleme. Nadam se da je momak dobro, i ranije je uzimao krace pauze zbog zdravlja. 

Kuro tera i dalje, posto je Nigma njegova privatna prcija, ne planira da se pomeri na poziciju coach-a, iako je otpustio rMn-a. Da li ce mozda uzeti ATF-a na probu, pa da ostanu habibi squad. 

Posted

ATF.Nigma indeed, majko mila. Te meceve nema sanse da propustim, jedva cekam da vidim ATF-a i Kuroslava od 30 godina zajedno u lejnu. CCNC u Gaimin Gladiators, Boom u Secretu, Nisa izvesno Liquid. Ostaje da se vidi gde ce Topson, ko ce biti novi 3 za OG i novi TorontoTokyo tim. Vrv TT, Nightfall, Save. 

Posted

Ocekivao sam Daxak pos1, ali ovo je 2021 VP  + TT i Pure. Ako TT moze da se transformise u dobrog pos 5 kapetana, oni su lagano glavni CIS tim. 

Iznenadio me je gpk u timu, jer kako sam procitao prosle godine, Save nije hteo vise da igra sa gpk-om i posle toga je klupiran, iako je on meni more impactful igrac. 

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ide drugi krug WEU tiebrakera za kvalifikacije za Lima Major, ne mogu na oci da gledam, odoh da spavam. Thundra - Entity prejaka partija. 

Posted

Na kraju opet 1:1:1, odlozen novi krug za veceras. Thundra se posere po OGu, pa izgubi od Entitiya, OG izvuce trecu nekako protiv Entity i tako u krug.

Thundra -  Entity prva partija prava prvenstvena, BZM jedna od najjacih Ember partija da sam gledao uzivo.

Misha je klasicni Div 2 igrac, nego je na prst u dupe sa Notailom pa ga ovaj drzi u timu. Mrtva trka on i Crystalis ko je najgori igrac u diviziji.