dekkard Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Kakva brza i tačna igra u tranziciji, milina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alija Sirotanović Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Radanov bez greske do sada, mogla bi ova sezona konacno da bude njegova. I dalje sam misljenja da ima potecijal za nba. Pecarski takodje odlican. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Pot je uzasno iritantan igrac Jovanovic zaboravio na Pecarskog u 3/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Rutiniraju zelene i to sa Pecarskim na klupi. Trpaju ih sa svih pozicija, ovo je wet dream svakog trenera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 (edited) Mozda je rano reci na osnovu dve utakmice ali FMP deluje kao siguran za ostanak u ligi... Mnogo bolje deluju od Mege... Odlicna minijatura Uskokovica u 3. cetvrtini.... Edited October 7, 2019 by mare80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alija Sirotanović Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Odlicna rola Uskokovica u trecoj cetvrtini. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Brutalna rola Radanova, sjajan i mali Uskokovic, ima mnogo materijala Fmp za lepu pricu ove sezone . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Kakve su rotacije visokih. Jel su igrali zajedno Tejic i Pecarski? Ko pokriva koju poziciju? Ima li nade da ce od Tejica biti nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Tejić-Reath, Pecarski-Đorđević uglavnom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Pot je ultra-stetocina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 turci nemaju talentovanih igraca ni u repki, ne znam sto su dovodili ovog ulbaja.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Turcima igraci pri prelasku iz juniorske u seniorsku kosarku propadaju gore nego nama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Arkadas kako dodje lopta do njega tako opali zabole njega, mogo je da ukaki utakmicu na kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 (edited) Ocekivao sam neki komentar ovde veceras. Ovo je cini najbolji fmp poslednjih pet godina. Kad to kazem ne mislim na domete tima, mada ovo za aba uslove deluje vise nego korektno, vec u smislu nekog czv razvojnog tima. Prvi put imamo vise od jednog igraca koji ima potencijal da se nadje u 12 a ne u 15. Radanov i klub su napravili pravi potez sto nije otisao u partizan. Decko ima slifa, ima muda, nadam se da ce ove sezone imati i konstantnost. Pokazuje nevidjenu zelju. Naspanovan je do maksimuma. Deluje mi da je dobio malo i na eksolozivnosti. Reath odlican. Uz konstantniji sut on je ozbiljna pretnja. Fizikalije su mu vec iznad EL nivoa. O pecarskom se vec dovoljno pisalo. Tu su momirov i uskokovic isto jako zanimljivi. Meni djordkevic i pored odlicne igre i dalje lici na apica za siromasne. Ali vec sam se ogresio o apica tako da mozda bolje da cutim. Odlicna ekipica. Meni se ovo bas svidja Edited October 11, 2019 by Nate 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Sve se slazem, ovaj tim Fmp a je bas talentovan i nadam se da ce Zvezda profitirati iz ove ekipe najvise. Radanov izgleda pokazuje ono sto svi godinama cekamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Radanov jako dobar i racionalan, naprzen opasno, igra za tim, ima dobre prodore, deli asistencije... jos ga je lepo gledati, sve radi elegantno... samo nek nastavi tako Rit i Djordjevic kidaju ove prve dve utakmice, videcemo dalje. Pecarski je isto tu... danas nije igrao mnogo. Ali bas smo pokriveni sa visokim igracima I sta god mislili o Djordjevicu, decko igra odlicno... mislim, mladji je od Borise godinu dana, a ima dosta bolja brojke. Ok, ovo je FMP ali ne moze Simanic da se predstavlja kao nba potencijal dok guli tribine u Zvezdi, a Djordjevic kao neki saban amater dok gazi sve u aba ligi Uskokovic i Momirov imaju jos dosta da uce... nadam se da ce bar jedan iskociti malo vise 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Uskokovic i Radanov su mi omiljeni igraci iz ove generacije. Potpuno sam zaboravio da su igrali sinoc. Valjda ce uskoro biti neki snimak. Nadam se da od Radanova mozemo da dobijemo neku unapredjenu verziju Dangubica, koji moze da igra 2-3 a da brani 1-3. Potencijal za igranje odbrane Radanova je ogroman. Takodje je u stanju da mnogo bolje kreira od Dangubica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 12, 2019 Author Share Posted October 12, 2019 14 hours ago, vepar said: Radanov jako dobar i racionalan, naprzen opasno, igra za tim, ima dobre prodore, deli asistencije... jos ga je lepo gledati, sve radi elegantno... samo nek nastavi tako Rit i Djordjevic kidaju ove prve dve utakmice, videcemo dalje. Pecarski je isto tu... danas nije igrao mnogo. Ali bas smo pokriveni sa visokim igracima I sta god mislili o Djordjevicu, decko igra odlicno... mislim, mladji je od Borise godinu dana, a ima dosta bolja brojke. Ok, ovo je FMP ali ne moze Simanic da se predstavlja kao nba potencijal dok guli tribine u Zvezdi, a Djordjevic kao neki saban amater dok gazi sve u aba ligi Uskokovic i Momirov imaju jos dosta da uce... nadam se da ce bar jedan iskociti malo vise Djordjevic je 98, kao i Borisa. Elem, i ja mislim da je ovo najbolji tim FMP-a u zadnjih nekoliko godina. Sasvim mi je nejasna logika Ilije Djokovica da dodje u FMP da ne igra ni minut. Mislim, nemam o njemu neko misljenje, ali lik je reprezentativac, ima pedigre neki, relativno je poznat. Sigurno je mogao negde napolje da ode, ili u neku drugu ekipu iz ABA lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Dobro, isto godiste I ok, ima Borisa daleko veci plafon ali ono, ako Faje nastavi ovako i Braun bude bar upola onakav kakav moze, tesko ce skupiti neke minute u Zvezdi Svakako, ima ovde par igraca za pracenje, Rit, Djordjevic, Uskokovic, Momirov, Radanov, Pecarski... cenim da jedan ili dvojica sl godine mogu da budu u 12-14 igraca u Zvezdi Ali da ne idemo previse unapred Tejic inace nikad nece biti igrac, bukvalno ne moze ni u ovom FMPu da bude kvalitetna izmena. Jbg, stav je presudan Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Mislim da Tejić nije igrao nešto mnogo jer je Miškov igrač, pa se malo više ladio na klupi da bi se nabila statistika Miškoviću, s obzirom da je u prošlom kolu imao i više nego korektnu partiju (Tejić), ali džaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 Kakav pocetak sezone za Rita,Radanova, Djordjevica. Ovaj tim Fmp a bas lepo izgleda, danas manja minutaza za Pecarskog ali dobro, treba i Tejic malo da se probudi. Fmp moze da bude prijatno iznenadjenje ove sezone' Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 Rit do sada sve tri vrhunske utakmice. Radanov isto, puni sve kolone Jako dobar FMP na pocetku sezone 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 On 10/19/2019 at 5:47 AM, mieine189 said: Real Madrid pruza sansu Nakicu ,Garubi 2002 godiste u prvom timu ,a ovi nasi ni u filijalama ne mogu da igraju.. Slažem se sa ovim delom - veliki problem u našoj košarci. Ne daje se šansa mladim talentima kao nekad, a i izgleda i da se ne radi kvalitetno sa njima. Jokić je izuzetak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts