Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma i ja isto, baš sam se iznenadila. Ali i Nuni ima poseban glas, doduše u suprotnom pravcu :classic_biggrin: i interesantno kako su obojica loše sudije.

Dobro, dobro, sama ću izaći, da se ne ljubimo... :classic_biggrin:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
9 minutes ago, Boxy said:

moras jedan dan da drzis Moskarelu na avataru, mozda ti onda Webber oprosti :classic_biggrin:

Ma okej je. Macke su moje omiljene zivotinje tako da pobedjuju lagano u duelu sa Moskarelom. Dobrodosla nazad alcesta 😛 🙂

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, mate mišo said:

Kod breaka koji je napravio Schwartzman u drugom setu na 5-3 kamera pokazala malog...premotaj ako si u prilici 😉 

hahahahah, hvala za ovo, mali je kralj :classic_biggrin:

Posted
5 minutes ago, 4_Webber said:

Ma okej je. Macke su moje omiljene zivotinje tako da pobedjuju lagano u duelu sa Moskarelom. Dobrodosla nazad alcesta 😛 🙂

giphy.gif

• Like 1
  • Thanks 2
Posted

Novak je bas bio umoran, dovrsio je mec bas na isparenjima, totalno iscedjen. Nije jednostavno igrati u cetvrtak 2 meca, juce protiv Delpa 3 sata do 1 po ponoci, dok je njegov naredni protivnik satima ranije zavrsio svoj mec i uveliko spavao. A Dijego nije naivan protivnik. Na sta ce sutra liciti... videcemo.

Posted (edited)

Koliko je u Madridu imao srece na neki nacin ovde u Rimu mu sreca bas ne ide od ruke ali ajde samo da se ne povredi sve drugo je super rezultat

edit : jesam ja jedina koja je cula da je pre dva dana tj posle one kise bilo odluceno da ce finale da se igra u ponedeljak? I jesam li jedina koja je cula Novaka juce da je izjavio da ce o Diegu tj o tom mecu da razmislja u nedelju?

Edited by ciao
  • Like 1
Posted

Koliko je bio iznuren na kraju, nije mogao da se seti ni gde mu je sat, pet minuta uzalud kopao po torbi i digao ruke pa izašao bez njega :chemistry:

Posted
13 minutes ago, ciao said:

edit : jesam ja jedina koja je cula da je pre dva dana tj posle one kise bilo odluceno da ce finale da se igra u ponedeljak? I jesam li jedina koja je cula Novaka juce da je izjavio da ce o Diegu tj o tom mecu da razmislja u nedelju?

Pretpostavljam da su to bila predvidjanja (nekoga: novinara?) jer se ocekivalo da danas pada kisa ceo dan (sto se nije desilo).

Posted

Malo je nehumano za Novaka sto mec pocinje rano popodne. 

Ja ovo sad mogu da gledam, u 10 AM, 

ali ne radujem se bas. 

Ako nije zbog kise, mec bi trebalo da se igra uvece. 

Novak je cesto znao da u ovakvim situacijama velike potrosnje tokom turnira izadje i odigra sa velikim nivoom svezine. 

Dok se ne desi drugacije, ja ne verujem u bilo kakav pad pod teretom godina, istrosenosti i sl. po tom pitanju.

Iskreno, nisam predvideo da Novak ovako grize u pripremi za RG. Maksimum ocekivanja bio je jedan masters, with or without Rafa. 

Zato sam nakon Madrida predvidjao jedan

dostojanstveni izlaz u Rimu, posebno nakon ovih smorova sa kisama. 

Nisam ocekivao da ce po svaku cenu insistirati da stiklira svaki moguci kvadrat (play Rafa, check). 

Nisam gledao Rafu ovde i ne bih da prognoziram, ali mi nesto govori da ovaj mecap ne zavisi vise od utiska na datom turniru