Boxy Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 niste jedini, ja isto nisam mogla da verujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Ma i ja isto, baš sam se iznenadila. Ali i Nuni ima poseban glas, doduše u suprotnom pravcu i interesantno kako su obojica loše sudije. Dobro, dobro, sama ću izaći, da se ne ljubimo... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 moras jedan dan da drzis Moskarelu na avataru, mozda ti onda Webber oprosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Čudi me da nitko nije primijetio/okačio video onog klinca kako posprdno aplaudira i šalje puse Đokoviću...recimo Boxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 nisam videla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 9 minutes ago, Boxy said: moras jedan dan da drzis Moskarelu na avataru, mozda ti onda Webber oprosti Ma okej je. Macke su moje omiljene zivotinje tako da pobedjuju lagano u duelu sa Moskarelom. Dobrodosla nazad alcesta 😛 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Kod breaka koji je napravio Schwartzman u drugom setu na 5-3 kamera pokazala malog...premotaj ako si u prilici 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 1 minute ago, mate mišo said: Kod breaka koji je napravio Schwartzman u drugom setu na 5-3 kamera pokazala malog...premotaj ako si u prilici 😉 hahahahah, hvala za ovo, mali je kralj Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 5 minutes ago, 4_Webber said: Ma okej je. Macke su moje omiljene zivotinje tako da pobedjuju lagano u duelu sa Moskarelom. Dobrodosla nazad alcesta 😛 🙂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Uvijek imam problem ne nazvati ga Mozzarella 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Novak je bas bio umoran, dovrsio je mec bas na isparenjima, totalno iscedjen. Nije jednostavno igrati u cetvrtak 2 meca, juce protiv Delpa 3 sata do 1 po ponoci, dok je njegov naredni protivnik satima ranije zavrsio svoj mec i uveliko spavao. A Dijego nije naivan protivnik. Na sta ce sutra liciti... videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 (edited) Koliko je u Madridu imao srece na neki nacin ovde u Rimu mu sreca bas ne ide od ruke ali ajde samo da se ne povredi sve drugo je super rezultat edit : jesam ja jedina koja je cula da je pre dva dana tj posle one kise bilo odluceno da ce finale da se igra u ponedeljak? I jesam li jedina koja je cula Novaka juce da je izjavio da ce o Diegu tj o tom mecu da razmislja u nedelju? Edited May 18, 2019 by ciao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Koliko je bio iznuren na kraju, nije mogao da se seti ni gde mu je sat, pet minuta uzalud kopao po torbi i digao ruke pa izašao bez njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 13 minutes ago, ciao said: edit : jesam ja jedina koja je cula da je pre dva dana tj posle one kise bilo odluceno da ce finale da se igra u ponedeljak? I jesam li jedina koja je cula Novaka juce da je izjavio da ce o Diegu tj o tom mecu da razmislja u nedelju? Pretpostavljam da su to bila predvidjanja (nekoga: novinara?) jer se ocekivalo da danas pada kisa ceo dan (sto se nije desilo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Rade @novak_stats Last time when Rome final didn't feature at least one of Djokovic and Nadal? 2004. Fifteen finals ago. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Malo je nehumano za Novaka sto mec pocinje rano popodne. Ja ovo sad mogu da gledam, u 10 AM, ali ne radujem se bas. Ako nije zbog kise, mec bi trebalo da se igra uvece. Novak je cesto znao da u ovakvim situacijama velike potrosnje tokom turnira izadje i odigra sa velikim nivoom svezine. Dok se ne desi drugacije, ja ne verujem u bilo kakav pad pod teretom godina, istrosenosti i sl. po tom pitanju. Iskreno, nisam predvideo da Novak ovako grize u pripremi za RG. Maksimum ocekivanja bio je jedan masters, with or without Rafa. Zato sam nakon Madrida predvidjao jedan dostojanstveni izlaz u Rimu, posebno nakon ovih smorova sa kisama. Nisam ocekivao da ce po svaku cenu insistirati da stiklira svaki moguci kvadrat (play Rafa, check). Nisam gledao Rafu ovde i ne bih da prognoziram, ali mi nesto govori da ovaj mecap ne zavisi vise od utiska na datom turniru Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Kakva je vremenska prognoza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Padavine do 17h, posle samo mestimično oblačno. Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivana23 Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Sta je,bre,ovo? Prazna tema..nikog nema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Napeto ko u mideru [emoji33]Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Suludo dobar Nadal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Trebalo je gospodski da dune od Delpa...ne treba mu ovo :d 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Ne može ništa ovde Novak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts