NikadProtivKaline Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 napisah pre neki dan ocekivanja/zelje za PO kad su timovi u pitanju sto se tice igraca, zelja mi je da neko polomi nos dilonu bruksu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 35 minutes ago, MrTwister said: Ako sam dobro razumio, neke utakmice u rasporedu ce biti oznacene kao "kvalifikacione" i brojace se posebno za taj midseason tournament. Kad se valjda odigra dovoljno toga, 4 najbolje ekipe igraju neki F4 na neutralnom terenu i pobjednici dobiju nesto vise para za taj turnir. 500k po glavi pobjedniku. Praktično će neke regularne utakmice tokom sezone dobiti veći značaj jer će se računati i za to takmičenje. Neće biti dodatnih utakmica za timove u odnosu na 82 po rasporedu, osim što će finalisti tog turnira imati ukupno 83 odigrane u sezoni. Tako sam ja razumeo. Dobra cifra za nagradu za slabije plaćene igrače u timu koji pobedi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Dzaba toliko utakmica od 19h, niti jedna nije zanimljiva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Hoće li Klipersi sigurno probati da izgube večeras? Mislim, logično je, kao što za Sanse već znamo da im je to cilj večeras, ali je li i sigurno? Ako jeste, we are in for a treat tonight. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 @freethrow da se razumemo ne volim Memfis iako mislim da imaju dobre šanse da izađu sa zapada. @DameTime ja tipujem da osvaja Boston. Inače igrač za gledati moguće debituje večeras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Da, Memfis je užasno jak, ali bez Adamsa, faliće im taman toliko da ne uđu u veliko finale. Slažem se za Boston - generalno bolja, dublja ekipa od Milvokija, koja je jača u mečapu sa Baksima. Ali, dve stvari mogu da prevagnu na stranu Milvokija - moguće mučenje Bostona sa Filom i posledični umor, kao i činjenica da je Janis najbolji igrač u obe ekipe, sposoban je da bukvalno nadčovečanskim naporima ugura svoju ekipu gde joj nije mesto. Da, zaboravih, Tejtum ima tendenciju da se raspadne u napadu kad je važno, barem u dosadašnjem delu karijere. Za Brauna ne brinem. Mislim da će biti baš vrhunska ta serija, vrv 4:3 za nekoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 nego, hoce li biti pogadjalice ove sezone? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Videcemo mi za Filadelfiju, svi nekako ubedjeno misle da ispadaju od Bostona. Igraju prvu seriju sa Bruklinom, bice odmorni za drugu rundu sa Seltiksima koji ce se najverovatnije morati peglati sa Majamijem. Takodje, ovo je drugacija i uigranija ekipa za razliku od prosle sezone. Prosle sezone je Embid bio povredjen, muku je mucio sa prstom i propustio je prva dva meca protiv Majamija zbog udarca u glavu zbog kog je morao kasnije nositi masku itd... Harden trenutno nema nikakav pritisak, godinu dana je duze u klubu... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 9, 2023 Author Share Posted April 9, 2023 (edited) @Dracarys u Stepls centru odnosno Crypto areni nemaju problema oko ulaznica u poslednjem kolu. Imaju priliku da gledaju AD, Lebrona i ostale💪 Vcrs uigravanje za utorak a onda da se odradi posao u playinu pa runda po runda Edited April 9, 2023 by Miki28 typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 https://freethrow.pythonanywhere.com/ molim vas da pravite proste i jednostavne i kratke passworde koje ćete pamtiti lako. ovo su ista pravila kao i prošle godine, ako imate neke predloge javite. ukoliko neko hoće sa mnom da podeli unošenje serija i da ga načinim adminom, bio bih zahvalan (biću na putu ali ću se truditi da bude sve na vreme). molim vas da ne zaboravljate da prognozirate serije pa da posle moram da unosim naknadne prognoze. hvala svima. 4 7 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 1 hour ago, NikadProtivKaline said: maloun i nagetlije uspeli da smore i arenu sport ovim raspadom na kraju sezone prenose suns - klipers umesto najsrbskijeg obracuna Tankiramo da dobijemo Wembayanu na draftu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 15 minutes ago, Miki28 said: @Dracarys u Stepls centru odnosno Crypto areni nemaju problema oko ulaznica u poslednjem kolu. Imaju priliku da gledaju AD, Lebrona i ostale💪 Vcrs uigravanje za utorak a onda da se odradi posao u playinu pa runda po runda 17 minutes ago, Miki28 said: @Dracarys u Stepls centru odnosno Crypto areni nemaju problema oko ulaznica u poslednjem kolu. Imaju priliku da gledaju AD, Lebrona i ostale💪 Vcrs uigravanje za utorak a onda da se odradi posao u playinu pa runda po runda Nadam se da ce se pobediti odmah u utorak, u suprotnom ce biti veooma lose. Jedan mec na ispadanje i serija sa Nagetsima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Sota sa starterima na Pelikane Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 1 hour ago, NikadProtivKaline said: sto se tice igraca, zelja mi je da neko polomi nos dilonu bruksu Drej ga hvata za oko i diže u vazduh, GP2 mu lomi ruku u vazduhu tako da nezgodno pada na člana stručnog štaba Zazu Pačuliju koji mu drobi kičmu drobilicom za kičmu koju je slučajno poneo na utakmicu da pokaže Miloju jer mu je ovaj kazivao o Hemofarmu. Neee, ne želim(o) nijednu povredu nikome, pa ni Bruksu, zaista. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 18 minutes ago, freethrow said: Drej ga hvata za oko A oko belo pojela ga kiselina I to metanolna kiselina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 54 minutes ago, freethrow said: https://freethrow.pythonanywhere.com/ molim vas da pravite proste i jednostavne i kratke passworde koje ćete pamtiti lako. ovo su ista pravila kao i prošle godine, ako imate neke predloge javite. ukoliko neko hoće sa mnom da podeli unošenje serija i da ga načinim adminom, bio bih zahvalan (biću na putu ali ću se truditi da bude sve na vreme). molim vas da ne zaboravljate da prognozirate serije pa da posle moram da unosim naknadne prognoze. hvala svima. Hvala! Ne mogu odoliti mijenjanju nickova pa sam i ovaj put učinio isto, ako se budeš pitao tko je “problemiukraju” - taj sam 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 9, 2023 Author Share Posted April 9, 2023 Silas isto nije vise trener Rocketsa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Just now, 4th and Goal said: Hvala! Ne mogu odoliti mijenjanju nickova pa sam i ovaj put učinio isto, ako se budeš pitao tko je “problemiukraju” - taj sam 😁 Nadam se da ces nesto napisati na lustraciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 1 hour ago, freethrow said: https://freethrow.pythonanywhere.com/ molim vas da pravite proste i jednostavne i kratke passworde koje ćete pamtiti lako. ovo su ista pravila kao i prošle godine, ako imate neke predloge javite. ukoliko neko hoće sa mnom da podeli unošenje serija i da ga načinim adminom, bio bih zahvalan (biću na putu ali ću se truditi da bude sve na vreme). molim vas da ne zaboravljate da prognozirate serije pa da posle moram da unosim naknadne prognoze. hvala svima. vreme je da odbranim titulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 9, 2023 Author Share Posted April 9, 2023 Snajper Lebron🔥🔥🔥 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Portland neki ranendgan_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 9, 2023 Author Share Posted April 9, 2023 Klay ce da obori svoj rekord, vec 4 trojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Napravio sam kafu pre dva sata i zaboravio da je popijem. Tako nekako i Klej. Ne vidim nikakvu sličnost, ali eto. Klej daznt Ker. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 klipersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Igramo sa 4 beka, zanimljive kombine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts