DameTime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 12 minutes ago, Miki28 said: Da od prisutnih u rosteru igra samo AD i da se ne zovete Los Angeles Lakers, verovatno bih navijala za vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 15, 2023 Author Share Posted March 15, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Da od prisutnih u rosteru igra samo AD i da se ne zovete Los Angeles Lakers, verovatno bih navijala za vas. Eh sad. Bar zbog delgija i grofa😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Just now, Miki28 said: Eh sad. Bar zbog delgija i grofa😀 Quote Da od prisutnih u rosteru igra samo AD To znači da Bron ne bi bio igrač LAL, što znači da delgado i Dracarys ne bi navijali za LAL, što dalje znači da oni ne mogu biti dodatni razlog za moje simpatije *mic drop* Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 @freethrow https://www.instagram.com/p/Cpx21K6rXDf/ 💙 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 15, 2023 Author Share Posted March 15, 2023 21 minutes ago, DameTime said: To znači da Bron ne bi bio igrač LAL, što znači da delgado i Dracarys ne bi navijali za LAL, što dalje znači da oni ne mogu biti dodatni razlog za moje simpatije *mic drop* Vidis da delgi gleda i bez Lebrona😀 inace respect za Buckse ali dje nadje Sunse?🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 4 minutes ago, Miki28 said: Vidis da delgi gleda i bez Lebrona😀 inace respect za Buckse ali dje nadje Sunse?🤦♂️ Gleda kad je sezona na klimavim nogama, a Kingov legacy zavisi od toga. 😄 Odavno ja pišem da su mi Sunsi gotivna ekipa, kad su došli do finala što se mene tiče igrali su najlepši basket. CP3 je jedan od mojih miljenika, a i poštujem to što su povlačili neke baš rizične poteze kao franšiza, za koje bih volela da im se isplate. Takođe pošto im svi bacaju hejt što su jači contender smatram da je navijačima na topicu potrebno pojačanje. Sve to je dovoljno da zažmurim na jedno oko i pravim se da KD kod njih ne postoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 KD postoji, u svim timovima. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 15, 2023 Author Share Posted March 15, 2023 Nego Bucksi se prosetase kroz Arizonu, sasvim slobodno i lagano👍 Okc nakon serije poraza sada u poslednjih 7 meceva 6 pobjeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 28 minutes ago, freethrow said: KD postoji, u svim timovima. Istovremeno? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 On 3/13/2023 at 3:59 PM, Chaos Is Me said: Nije toliki problem Jokiću rim protection, telesina je i prepametan, sinoć je imao odličnih odbrambenih reakcija na obruču i finih blokada. Problem je što nije dovoljno brz i vertikalan da brani pnr iskakanjem na beka jer sve brani u dropu i tu ekipe koje imaju dobre midrange šutere a koji znaju da prepoznaju i da ne može da stigne na rollera (ko je rekao Sunsi) mogu da ga izbuše bez problema. Zaboravih ovo da prokomentarišem. Iako Jokić nije toliko loš odbrambeni igrač, igra na poziciji koja odlučujuće utiče na kvalitet odbrane. Advanced stats kažu da je Denver br. 29 u procentu šuta protivnika iz reketa, a to je prvenstveno do njega... To što lupi blokadu ili čak 3-4 u nekom meču, ne menja ovu činjenicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 15, 2023 Author Share Posted March 15, 2023 7 minutes ago, freethrow said: Vrijeme kad ste jos bili cool i dopadljivi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain. GSW je totalno u toj priči, slažem se. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Istovremeno? Spoiler Quote The abbreviation KD is used to refer to a 3.5 gram (one-eighth of an ounce) measure of cannabis. According to some sources, the term is named after NBA superstar Kevin Durant, who previously wore the number 35. “A KD in Colorado is cheaper than in Illinois.” “I grabbed a KD to enjoy over the weekend.” Gugl maika. 2 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 2 minutes ago, 4th and Goal said: Reveal hidden contents Gugl maika. Haha, priznajem da nisam znala za ovo, tnx 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Just now, DameTime said: Haha, priznajem da nisam znala za ovo, tnx 😄 Ni ja. Ne drozamo se ti i ja k'o uini, delgado i co da bi znali ovakve tričarije, mi smo fini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 8 minutes ago, 4th and Goal said: Ni ja. Ne drozamo se ti i ja k'o uini, delgado i co da bi znali ovakve tričarije, mi smo fini Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Gajba kao pred selidbu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 1 hour ago, Miki28 said: Nego Bucksi se prosetase kroz Arizonu, sasvim slobodno i lagano👍 Okc nakon serije poraza sada u poslednjih 7 meceva 6 pobjeda. Poklopilo se Džejlenovom monstruoznom formom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 15, 2023 Author Share Posted March 15, 2023 2 minutes ago, Milos 3.14 said: Poklopilo se Džejlenovom monstruoznom formom. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 15, 2023 Author Share Posted March 15, 2023 @uini ne hvalis se da imate Rodmana u ekipi?🤔 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 22 hours ago, freethrow said: Danas nam je divan dan divan dan divan dan Našem Stefu rođendan rođendan rođendan Živeo živeo i srećan na biijo Živeo živeo i sreeećan nam bijo To ti žele drugovi Drugovi Drugovi Samo u snovima i moze opet uzeti trofej 😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Brate od koga je, i 4 je dovoljno. Pa još u istom timu koji ga je draftovao. Milina. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 15, 2023 Author Share Posted March 15, 2023 8 minutes ago, freethrow said: Brate od koga je, i 4 je dovoljno. Pa još u istom timu koji ga je draftovao. Milina. I te 4 titule u poslednjih 10 godina gdje je i najbolji igrac lige u tom periodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts